Kecap pagawéan konjugasi

Pikeun babaturan anu milari konjugasi mag verba Jerman, kami parantos nyiapkeun konjugasi pribadi tina kata kerja mag Jérman dumasar kana nada anu paling sering dianggo dina kahirupan sadidinten dina tabel di handap ieu. Kecap pagawéan anu dikenal salaku kecap pagawéan mag diantara murid saleresna mah kecap pagawéan mögen. Kami keukeuh janten manpaat.



Präsens konjugasi tina kecap pagawéan mögen

abdi mag
du magst
er / sie / es mag
wir mogeny
exp mogt
sie mogeny

Präteritum konjugasi tina kecap pagawéan mögen

abdi moka
du mochtest
er / sie / es moka
wir mochten
exp mochtet
sie mochten



Perfekt konjugasi tina kecap pagawéan mögen

abdi habe gemocht
du hast gemocht
er / sie / es ngabogaan gemocht
wir haben gemocht
exp habt gemocht
sie haben gemocht

Plusquamperfekt konjugasi tina kecap pagawéan mögen

abdi hatte gemocht
du hattest gemocht
er / sie / es hatte gemocht
wir hatten gemocht
exp hattet gemocht
sie hatten gemocht




TONG TONTON CHAT IEU, BAKAL GÉLÉ
Artikel ieu ogé bisa dibaca dina basa di handap ieu

Anjeun ogé tiasa resep ieu
Ninggalkeun balesan

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.