Diajar Buku Jerman nyalira

0

Kami nampilkeun ka anjeun buku diajar basa Jerman, anu kami parantos siapkeun pikeun anu hoyong diajar basa Jérman ku nyalira, anu henteu nyarios basa Jerman, sareng anu nembé diajar basa Jerman. Anjeun tiasa sacara gampil nganggo buku téks Jerman kami, anu parantos kami nyiapkeun salaku E-Book, dina komputer anjeun atanapi dina telepon sélulér anjeun.



Buku téks urang Jérman mangrupikeun buku téks tambahan pikeun murid SMA sareng buku diajar basa Jérman pikeun pamula diajar basa Jérman.

Buku diajar basa Jerman kami, anu kami nyebarkeun dina nami Wir lernen Deutsch (WLD), sayogi dijual di Pasar Google Play.

Dina buku téks Jerman kami, ceramah Turki anu lengkep sareng dipikacinta anu lengkep sareng dipikaharti anu dianggo. Nalika anjeun maca buku kami, anjeun bakal ngagaduhan perasaan yén aya guru di payuneun anjeun. Buku diajar basa Jerman urang didukung ku seueur visual sareng conto.

Anjeun tiasa marios buku kami gratis sateuacan ngagaleuh.

KLIK DIDIEU KANGGO NINGALI ATAWA Mésér Buku KURSUS Jérman

Buku téks Jérman urang anu dingaranan Wir lernen Deutsch (WLD) tiasa dianggo ku anu hoyong diajar basa Jerman nyalira, sareng tiasa dijantenkeun buku téks tambahan Jerman pikeun murid kelas 9, éta ogé tiasa dijantenkeun buku téks basa Jerman pikeun murid kelas 10 kumargi éta kalebet mata pelajaran kelas 10. Éta bahkan tiasa dianggo salaku sumber anu saé pisan berguna sareng instruksip pikeun murid kelas 11 sareng 12 anu kasang tukangna Jérman.

KLIK Maca Koméntar ngeunaan Buku Kami

Sing saha anu henteu ngiringan sakola atanapi kursus Jerman naon waé anu gampang ngagunakeun buku diajar basa Jerman urang pikeun diajar basa Jerman nyalira. Buku kami parantos disiapkeun sareng jalma-jalma anu henteu nyarios basa Jérman dina pikiran sareng pelajaran Jerman ti mimiti. Janten, jalma anu énggal diajar basa Jérman atanapi anu henteu terang basa Jérman bakal tiasa diajar basa Jérman tina buku kami kalayan gampang.



Anjeun tiasa marios buku kami gratis sateuacan ngagaleuh.

KLIK DIDIEU KANGGO NINGALI ATAWA Mésér Buku KURSUS Jérman

Beda sareng buku-buku sanés di pasar, buku warna-warni sareng gambar kami parantos masihan penting pisan pikeun visual. Buku kami parantos disiapkeun pikeun ngémutan anu henteu tiasa nyarios basa Jérman, nyaéta anu ngamimitian ti mimiti, sareng ceramah kami parantos disiapkeun ku cara anu rinci, jelas sareng kahartos, ngémutan anu parantos diajar basa Jérman pikeun anu munggaran.

Eusi BUKU GERMAN DIRI

Buku kami, anu mangrupikeun buku téks pikeun murid SMA sareng buku diajar basa Jerman pikeun anu hoyong diajar basa Jerman nyalira, kalebet jejer ieu:

BUKU KURSUS JERMAN BAGIAN 1

Abjad Jérman

Tulisan khusus Jérman

artikel teu katangtu Jerman pikeun

Pangaturan kalimat saderhana dina basa Jerman

Kecap barang jamak Jérman

Kalimah jamak dina basa Jerman

Kalimat lempeng dina basa Jerman

kalimat interogatif Jerman

Kalimat négatip dina basa Jerman


Kéngingkeun 1000 TL BULANAN TINA INTERNET Hatur nuhun kana aplikasi ngirit artos

KLIK, MULAI KANGGO DUIT TINA TELEPON Anjeun


BUKU KURSUS JERMAN BAGIAN 2:

kecap sipat Jerman

Kalimat kecap sipat Jérman

angka Jerman

jam Jerman

poé Jerman

bulan Jerman

Usum Jérman

kata ganti pribadi Jerman

kata ganti possessive Jerman

Ngenalkeun kulawarga Jérman urang

Profesi Jérman

Hobi Jerman urang

Jaman ayeuna Jérman

Nomina Jérman -i (Akkusativ)

Nomina Jérman (Dativ)

Tenses di jerman: jaman ayeuna di jerman

Gaduh basa Jerman (kata kerja haben)

Imah urang Jerman

barang rumah tangga Jerman

Hayu urang ngenalkeun bumi urang di Jerman

Pakéan sareng papakéan Jérman

Frasa balanja Jérman



BUKU KURSUS JERMAN BAGIAN 3:

Persiapan Ujian Reunifikasi Kulawarga A1

Kalimah bubuka sareng kalimat bubuka Jérman

ucapan na pamitan frasa Jerman

Patarosan dasar sareng waleran dina basa Jerman

Pesenan sareng pamundut Jérman

Téks Jérman sareng latihan pamahaman bacaan

Latihan nulis surat dina basa Jerman

Anjeun tiasa marios buku kami gratis sateuacan ngagaleuh.

KLIK DIDIEU KANGGO NINGALI ATAWA Mésér Buku KURSUS Jérman

Sababaraha koméntar ngeunaan buku kami

 

Koméntar ngeunaan Buku Diajar Jerman Kami
Koméntar ngeunaan Buku Diajar Jerman Kami

Tinjauan dicandak tina Google Play Market.

BUKU PEMBELAJARAN JERMAN GAMPANG pikeun SADAYANA Telepon, TABLET JEUNG KOMPUTER.


buku diajar basa jerman

Para tamu anu dihormat, anjeun tiasa ngaklik gambar di luhur pikeun ningali sareng ngagaleuh buku diajar Jerman kami, anu pikaresepeun pikeun sadayana ti anu alit dugi ka anu ageung, dirarancang ku cara anu saé pisan, warna-warni, seueur gambar, sareng ngandung detil sareng rinci. ceramah Turki kaharti. Urang bisa disebutkeun kalawan karapihan pikiran yén éta téh mangrupa buku gede pikeun maranéhanana anu rék diajar Jerman sorangan sarta néangan hiji tutorial mantuan pikeun sakola, sarta yén éta bisa kalayan gampang ngajarkeun Jerman ka saha.

Anjeun ogé tiasa resep ieu
Ninggalkeun balesan

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.

10 - hiji =