Pangajaran Jérman pikeun Murid Sakola Dasar sareng Menengah

Murid babaturan sareng kolot anu dipikacinta; Sakumaha anjeun terang, situs latihan Jerman panglegana anu ngagaduhan ratusan kursus Jerman halaman wéb kami. Kana pamundut anjeun, kami ngolompokkeun pelajaran ieu pikeun murid sakola dasar sareng SMA sareng dibagi kana kelas. Kami ngagolongkeun pelajaran Jerman kami anu disiapkeun saluyu sareng kurikulum pendidikan nasional di nagara urang pikeun murid sakola dasar sareng menengah sareng didaptarkeun di handap ieu.


ANGKA Jérman téh geulis pisan?

KLIK, AJAR NOMOR Jérman DINA 10 MENIT!

Pangajaran Jérman dibéréndélkeun di handap umumna palajaran Jerman bubuka sareng visual. Kusabab palajaran Jérman rinci sareng panjang kuliah kami henteu cocog pisan pikeun murid sakola dasar sareng menengah, kami ngan ukur ngalebetkeun pelajaran saderhana sareng visual kami di dieu.

Ieu mangrupikeun daptar palajaran Jérman kami anu ditawarkeun ka murid sakola dasar sareng menengah di nagara urang. Daptar unit Jerman di handap aya dina urutan tina saderhana dugi ka sesah. Nanging, dina sababaraha buku téks Jérman, urutan mata pelajaranna tiasa béda-béda di sababaraha sakola.

Salaku tambahan, nalika palajaran Jérman diajar, urutan unit tiasa bénten-bénten sesuai sareng strategi pendidikan guru anu lebet dina pelajaran bahasa Jerman.

jejer anu ditingalikeun umumna di sakola dasar sareng menengah di Turki sapertos kieu.

Ari Jerman

Bulan Jerman sarta Seasons

Digolongkeun Nomer Jérman

Digambarkan Jam Jerman

Kelir Jerman

Ilustrasi Organisasi Jérman

buah Jerman

Sayur Jerman

Jerman kata ganti Personal

Occupations Jerman

Item sakola Jerman

Murid sareng sepuh anu dipikacinta, murid sakola dasar sareng menengah, pelajaran Jerman anu diilustrasikeun dina halaman wéb kami dibéréndélkeun di luhur, sareng jejer anyar ditambihan kana situs kami sacara berkala. Halaman ieu bakal diénggalan nalika pelajaran Jerman anyar ditambihan.

Keukeuh we nu sukses.

JASA TARJAMAHAN INGGRIS KAMI Mimitian. Pikeun inpormasi langkung seueur: Tarjamahan Inggris

DINA IEU KURSUS, URANG TEH PANGJANGKEUN TOPIK-TOPIK



Catetan: Simkuring salawasna nyobian masihan anjeun informasi up-to-date. Tulisan anu anjeun baca ieu mimiti ditulis sakitar 1 taun ka pengker, tanggal 01 Nopémber 2020, sareng tulisan ieu terakhir diropéa tanggal 20 Désémber 2020.

Kuring geus milih hiji topik acak pikeun anjeun, handap mangrupakeun jejer untung Anjeun. Nu mana anu anjeun hoyong baca?


Tautan Anu Disponsoran