ALMANCAX => cafe almancax

Page: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93

threads normal
1.Anu aya di Reutlingen-Stuttgart2
2.pipisahan1
3.halo naha aya anu terang ngeunaan suaka
4.Produk anu sayogi sareng 100 € di Jérman
5.pisa
6.nerdee Millet?1
7.hak Kapuloan Turks nu hirup di nagara-Europeanropa pikeun berpungsi di nagara-nagara séjénna
8.ngajalankeun mobil ti Jerman ka Turki?3
9.Ngobrol Almancax Spasi 500
10.kota urang cicing di ...3
11.Pilari pagawe pikeun dianggo dina bengkel
12.Inggris di Jerman
13.Diomongkeun kecap muka49281
14.Mangga mantuan babaturan nu hirup di Cologne ...6
15.Mungkin libur Ramadan anjeun jadi rahayu1
16.Abdi peryogi ide
17.telepon vertrag2
18.pitulung penting4
19.Abdi tiasa masihan damelan di Frankfurt sareng sakurilingna
20.Naon nu tos diajar dinten? 10

Page: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93