ALMANCAX => Jerman sarta Jerman Praktek Board Kaulinan

Page: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

threads normal
1. Kuring boga tawaran pohara alus pikeun jalma anu nyaho Jerman 1
2.Naon anu anjeun lakukeun di momen? (Jerman)106
3.Ngeunaan Jerman tina imah barang angkutan Turki1
4.TRENNBAR A / UNTRENNBAR kana kecap pagawéan1
5.Übung - Perfekt der Modalverben3
6.Trennbar keur und Leitfaden untrennbar Verben
7.der das maot
8.Wann ngagugulung "Geschlecht" bewusst?
9.Skype ngembangkeun Jerman tan
10.Obrolan Jerman via Skype5
11.Kuring pilari aplikasi pasangan Jerman abdi.
12.Game Jérman "Wer nicht wagt, kann nichts schaffen"5
13.Kaulinan Tarjamahan Jerman145
14.kalimah Jerman parantosan kaulinan21
15.Ngawangun kalimat jeung sora Jerman51
16.kalimat Sajarah Jérman ngeunaan aturan waktu542
17.Hayu urang maénkeun kaulinan Jerman (kecap Jerman)2690
18.Wo Sie leben? (Prakna Jerman Hayu urang)242
19.Patarosan Jerman, kaulinan jawaban1890
20.Ieu hast du heute gegessen?865

Page: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18