ALMANCAX => Biasa ujian A1 Jerman, A2, B1, Jerman TOEFL, KPSS tur ujian Jerman lianna nu patali

Page: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47

Isu dibereskeun
1.Conto 1 HURUAT DARI Ujian B18 JEUNG SABARNA SAYA BAGI SALIRA ......73
2.Réunion kulawarga (A1) Ujian Émbaran Umum8

threads normal
1.Acara tingkat A1 pondok1
2.Nembe nampi sertipikat a1 atanapi ogé
3.Nulungan dina B1 Telci bijil5
4.Ngeunaan ujian B14
5.Sertipikat Kursus Integrasi sareng 50% ngabalikeun duit (Leben di Deutschland)
6.Teu nu hurup A1 sampel pikeun ujian.?2
7.A1 Kulawarga Ujian Réunion
8.ngeunaan Pengacara 1
9.warga nagara Austia kabogoh abdi nyauran peringungan kulawarga di Jérman
10.Pitulung pikeun ujian Jerman C1!
11.2017 A1 ujian
12.Pangalaman Jérman A1 Family Reunion Exam3074
13.A1 ngasupkeun ujian Jerman 2
14.Ujian a1 Jerman
15.A1 ngeunaan kursus Jerman-A2-B1-B2 !! (HILFEE A)12
16.B1 neangan duit 50% 1
17.Integrasi cicing tangtu dua kali.2
18.Ujian 25.03.2016 Jérman A13

Page: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47