ALMANCAX => kali Jerman sarta kalimat

Page: [1]

Isu dibereskeun
1.Émbaran umum Ngeunaan Department nu

threads normal
1.15 Kursus: Perfekt - kaliwat Jerman tense22
2.Kursus 1: Émbaran awal42
3.13 Kursus: Präteritum (kaliwat tense) - 1 kecap gawe Biasa62
4.Kursus 2: Hadir Time53
5.Kursus 3: kalimah Setup Time ayeuna37
6.Kursus 4: kalimah Setup Time ayeuna25
7.Kursus 5: kalimah Setup Time ayeuna50
8.6 Kursus: tense Log di20
9.7 Kursus: tense di Clauses27
10.8 Kursus: jamak tina Clauses8
11.9 Kursus: Transformasi tina Kalimat Clauses Patarosan18
12.Kursus 10: Clauses négatif17
13.Kursus 11: éta das ist?59
14.12 Kursus: Rupa-rupa Clauses na Conto20
15.14 Kursus: Präteritum (kaliwat tense) - 2 henteu teratur kecap gawe50
16.16 Kursus: Plusquamperfekt'te - Jerman -miş'l Kapungkur tense8

Page: [1]