ALMANCAX => Ngeruk Kursus-kursus dasar Jerman

Page: [1] 2

Isu dibereskeun
1.Kursus-kursus Jerman mpxnumx Format - 3 (robah - New ditambahkeun)70
2.Kursus-kursus Jerman di mpxnumx Format306

threads normal
1.Kursus-kursus 1: Émbaran Umum Ngeunaan Jerman83
2.5 Kursus: Nomer Jerman (0-100)99
3.Kursus 2: Pallawa Jerman94
4.Kursus 3: Days Jerman tina Minggu89
5.18 Kursus: Jerman-Halim urang Ngaran (Akkusativ Kuliah)52
6.19 Kursus:-Hali Jerman ngaran urang (Kuliah datif)54
7.14 Kursus: Artikel jeung Tips pikeun119
8.24 Kursus: Conjugation of Kecap sipat Kata Benda Kasus ku (deklination des Adjektivs)10
9.20 Kursus: Jerman-Hali urang Ngaran (Genitiv Kuliah)51
10.Kursus 13: Artikel Mangpaat39
11.21 Kursus: shooting Table of Kasus ku jalma kecap sulur Jerman35
12.23 Kursus: kecap sipat Jerman sarta frasa sipat14
13.Sampel Isu Jerman patali: 7 Kursus20
14.15 Kursus: Ngaran di jamak Jerman35
15.Kursus 11: Jerman keur Pasal spésifik34
16.4 Kursus: Bulan Jerman sarta Seasons57
17.10 Kursus: Artikel di Jerman45
18.Kursus 9: Ngaran Jerman37

Page: [1] 2