Pesen WhatsApp Top Lucu

Korespondénsi WhatsApp Lucu Pangsaéna. Dialog Whatsapp anu bakal nyababkeun burih anjeun seuri laughing


ANGKA Jérman téh geulis pisan?

KLIK, AJAR NOMOR Jérman DINA 10 MENIT!

 


 


 

 


 

Jérman DAYS GEULIS?

KLIK, AJAR Jérman poé dina 2 menit!


 

 


 


 

 

JASA TARJAMAHAN INGGRIS KAMI Mimitian. Pikeun inpormasi langkung seueur: Tarjamahan Inggris

DINA IEU KURSUS, URANG TEH PANGJANGKEUN TOPIK-TOPIK



Catetan: Simkuring salawasna nyobian masihan anjeun informasi up-to-date. Tulisan anu anjeun baca ieu mimiti ditulis sakitar 2 taun ka pengker, tanggal 16 Désémber 2019, sareng tulisan ieu terakhir diropéa tanggal 14 Désémber 2020.

Kuring geus milih hiji topik acak pikeun anjeun, handap mangrupakeun jejer untung Anjeun. Nu mana anu anjeun hoyong baca?


Tautan Anu Disponsoran