Kéngingkeun 1000 TL BULANAN TINA INTERNET Kéngingkeun Kaulinan Ngahasilkeun Duit
KLIK, MULAI KANGGO DUIT TINA TELEPON Anjeun


Tarjamahan Jerman Turki - Tarjamahan Turki Jerman

Narjamahkeun atawa kecap rék terang hartina / nulis turun klik kalimah dina tombol narjamahkeun.
Urang bakal otomatis ngadeteksi basa.







Tarjamahan Terahir

Tarjamahan Top

kuring www.almancax.co


10 Panarjamahna Jérman panungtungan

dina basa Turki Jérman
lalawanan enteric magensaftresist
buku basa sprachbuch
dilayanan ku miss veruovic es bediente sie frau veruovic
palayanan dipercaya
Nami abdi Gizem Abdi ti Bulgaria nami abdi téh misteri, ich komme aus bulgarien
imah impian kuring nyaéta imah detached mein traumhaus ist ein einfamilienhaus
Imah idaman kuring nyaéta imah simpang. mein traumhaus ist ein einfamilienhaus.
moro nyaeta rajapati jagen ist mord
hirup teh hak sakabeh jiwa leben ist das recht aller seelen
sato anu cicingeun hamba allah tiere Sind stille diener gottes


TRANSLASI INGGRIS
diajar Jerman
Nomer Jerman
Arloji Jérman
Kecap Jerman
Tarjamahan panganyarna

jasa panarjamahan Vérsi Jerman ieu disadiakeun ku Google na Yandex kalayan abdi infrastructures almancax.co Tarjamahan. Handap hasil dicandak ti hasil tarjamah teu matak dibandingkeun kalawan tarjamahan Jerman profésional atanapi tapsiran. Jerman - Turki jeung Turki - prosés panarjamahan Vérsi Jerman eta tos rengse yapılmaktadır.yapıl situs web urang hasil tina tarjamahan ku komputer tur panyadia ladenan sejenna nu pancénna değildir.yapıl kana tarjamah Jerman geus disimpen ka sistem na listelenmektedir.lütf nu nengetan isu ieu dina hasil teangan.

GERMANCAX INTERNASIONAL: Afrikaans Albanian Amharic Arabic Armenian Azerbaijani Basque Belarusian Bengali Bosnian Bulgarian Catalan Cebuano Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Corsican Croatian Czech Danish Dutch English Esperanto Estonian Filipino Finnish French Frisian Galician Georgian German Greek Gujarati Haitian Creole Hausa Hawaiian Hebrew Hindi Hmong Hungarian Icelandic Igbo Indonesian Irish Italian Japanese Javanese Kannada Kazakh Khmer Korean Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Lao Latin Latvian Lithuanian Luxembourgish Macedonian Malagasy Malay Malayalam Maltese Maori Marathi Mongolian Myanmar (Burmese) Nepali Norwegian Pashto Persian Polish Portuguese Punjabi Romanian Russian Samoan Scottish Gaelic Serbian Sesotho Shona Sindhi Sinhala Slovak Slovenian Somali Spanish Sudanese Swahili Swedish Tajik Tamil Telugu Thai Turkish Ukrainian Urdu Uzbek Vietnamese Welsh Xhosa Yiddish Yoruba Zulu