Tarjamahan Jerman Turki - Tarjamahan Turki Jerman

Narjamahkeun atawa kecap rék terang hartina / nulis turun klik kalimah dina tombol narjamahkeun.
Urang bakal otomatis ngadeteksi basa.







Tarjamahan Terahir

Tarjamahan Top

kuring www.almancax.co


10 Panarjamahna Jérman panungtungan

dina basa Turki Jérman
Abdi hoyong ngirim artos ka Turki ich möchte sumping dina maot türkei ti anjeun
urang teu hirup babarengan wi̇r leben nicht zuzammen
anjeun teu boga olahraga hast du keinen olahraga
kuda lokasi ort pferd
ombia med pikeun awak raray für gesich körper ombia med
mana kecap pas babarengan welche wörter pasen zusammen
nulis pesen eine nachricht schreiben
témpél meringue baiserpaste
tempat rapat datum & avg
cocog hurup jeung angka zahlen zu ti ordne maot buchsteben


TRANSLASI INGGRIS
diajar Jerman
Nomer Jerman
Arloji Jérman
Kecap Jerman
Tarjamahan panganyarna

jasa panarjamahan Vérsi Jerman ieu disadiakeun ku Google na Yandex kalayan abdi infrastructures almancax.co Tarjamahan. Handap hasil dicandak ti hasil tarjamah teu matak dibandingkeun kalawan tarjamahan Jerman profésional atanapi tapsiran. Jerman - Turki jeung Turki - prosés panarjamahan Vérsi Jerman eta tos rengse yapılmaktadır.yapıl situs web urang hasil tina tarjamahan ku komputer tur panyadia ladenan sejenna nu pancénna değildir.yapıl kana tarjamah Jerman geus disimpen ka sistem na listelenmektedir.lütf nu nengetan isu ieu dina hasil teangan.

GERMANCAX INTERNASIONAL: Afrikaans Albanian Amharic Arabic Armenian Azerbaijani Basque Belarusian Bengali Bosnian Bulgarian Catalan Cebuano Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Corsican Croatian Czech Danish Dutch English Esperanto Estonian Filipino Finnish French Frisian Galician Georgian German Greek Gujarati Haitian Creole Hausa Hawaiian Hebrew Hindi Hmong Hungarian Icelandic Igbo Indonesian Irish Italian Japanese Javanese Kannada Kazakh Khmer Korean Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Lao Latin Latvian Lithuanian Luxembourgish Macedonian Malagasy Malay Malayalam Maltese Maori Marathi Mongolian Myanmar (Burmese) Nepali Norwegian Pashto Persian Polish Portuguese Punjabi Romanian Russian Samoan Scottish Gaelic Serbian Sesotho Shona Sindhi Sinhala Slovak Slovenian Somali Spanish Sudanese Swahili Swedish Tajik Tamil Telugu Thai Turkish Ukrainian Urdu Uzbek Vietnamese Welsh Xhosa Yiddish Yoruba Zulu