Jerman Turki - Tarjamahan Turki Jerman

Narjamahkeun atawa kecap rék terang hartina / nulis turun klik kalimah dina tombol narjamahkeun.
Urang bakal otomatis ngadeteksi basa.







Tarjamahan Terahir

Tarjamahan Top

kuring www.almancax.co


10 Panarjamahna Jérman panungtungan

dina basa Turki Jérman
naon anu kuring tulis? ieu hatte ich geschrieben?
didatangan kami isukan ahmet morgen besucht uns ahmet
morgun didatangan kami ahmet morgun besucht uns ahmet
minyak nabati bébas minyak sawit pflanzlich maot ohnr palmöl
nilai prosedur der verfahrenswert
ideu gedach
mobil gancang ein schnelles otomatis
bade hoyong werde wollen
Kuring ucul ku parasut ich sprang mit einem fallchirm
naon momo éta für ein momo


diajar Jerman
Nomer Jerman
Arloji Jérman
Kecap Jerman

jasa panarjamahan Vérsi Jerman ieu disadiakeun ku Google na Yandex kalayan abdi infrastructures almancax.co Tarjamahan. Handap hasil dicandak ti hasil tarjamah teu matak dibandingkeun kalawan tarjamahan Jerman profésional atanapi tapsiran. Jerman - Turki jeung Turki - prosés panarjamahan Vérsi Jerman eta tos rengse yapılmaktadır.yapıl situs web urang hasil tina tarjamahan ku komputer tur panyadia ladenan sejenna nu pancénna değildir.yapıl kana tarjamah Jerman geus disimpen ka sistem na listelenmektedir.lütf nu nengetan isu ieu dina hasil teangan.

BAHASA DUKUNGAN: Afrikaans Albanian Amharic Arabic Armenian Azerbaijani Basque Belarusian Bengali Bosnian Bulgarian Catalan Cebuano Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Corsican Croatian Czech Danish Dutch English Esperanto Estonian Filipino Finnish French Frisian Galician Georgian German Greek Gujarati Haitian Creole Hausa Hawaiian Hebrew Hindi Hmong Hungarian Icelandic Igbo Indonesian Irish Italian Japanese Javanese Kannada Kazakh Khmer Korean Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Lao Latin Latvian Lithuanian Luxembourgish Macedonian Malagasy Malay Malayalam Maltese Maori Marathi Mongolian Myanmar (Burmese) Nepali Norwegian Pashto Persian Polish Portuguese Punjabi Romanian Russian Samoan Scottish Gaelic Serbian Sesotho Shona Sindhi Sinhala Slovak Slovenian Somali Spanish Sudanese Swahili Swedish Tajik Tamil Telugu Thai Turkish Ukrainian Urdu Uzbek Vietnamese Welsh Xhosa Yiddish Yoruba Zulu