Floating Kecap Jerman Game Mobile pikeun Mobile telepon

2

Kaulinan seluler Jérman kanggo hénpon .. kalayan bédana almancax…



Pamaké bakal nempo jumlah kecap jeung 2 stylish tujuanana. Jawaban nu bener teh leftmost Kecap pencét ditinggalkeun pamaké handphone. Lamun pamaké tekenan sababaraha tombol pilihan katuhu sejenna moal méncog. Ieu earned titik dina sagala jawaban katuhu.

aplikasi Java bisa dipasang dina sagala ponsel nu ngarojong sagemblengna bebas, bakal deducted tina garis kiridit anjeun teu di tanya.

Ieu almancax layanan sarta pamekar Java ku Murat Inan verilmektedir.t lengkep ücretsizdir.alman tina kaulinan atikan anjeun bisa maénkeun wae rék ku ngundeur kana handphone, anjeun tiasa diajar kecap Jerman anyar.
Jerman game Kecap Turki pisan basajan tur merenah.



Di sagigireun handphone anjeun salaku kurangna rojongan jawa kudu ditambahkeun kamampuhan pikeun maénkeun luar.
Ku cara kieu, dicabut tina handphone anjeun kana folder luyu mun anjeun masang file arsip diundeur bisa maénkeun kaulinan.

Keukeuh we nu ayaan salaku tim almancax.

Program / Klik dieu pikeun Undeur File

Catetan: Program ieu disebarkeun gratis ku almancax. Ku unduh program
Anjeun bakal ngagaduhan panggunaan gratis sareng teu terbatas. Kusabab anjeun nganggo program, moal aya panurunan kiridit tina garis anjeun atanapi paningkatan tagihan anjeun.


buku diajar basa jerman

Para tamu anu dihormat, anjeun tiasa ngaklik gambar di luhur pikeun ningali sareng ngagaleuh buku diajar Jerman kami, anu pikaresepeun pikeun sadayana ti anu alit dugi ka anu ageung, dirarancang ku cara anu saé pisan, warna-warni, seueur gambar, sareng ngandung detil sareng rinci. ceramah Turki kaharti. Urang bisa disebutkeun kalawan karapihan pikiran yén éta téh mangrupa buku gede pikeun maranéhanana anu rék diajar Jerman sorangan sarta néangan hiji tutorial mantuan pikeun sakola, sarta yén éta bisa kalayan gampang ngajarkeun Jerman ka saha.

Anjeun ogé tiasa resep ieu
2 Koméntar
  1. Kuring diajar nyebutkeun

    Kuring kapanggih situs éta katuhu, abdi hayang anjeun terus sukses.

  2. Linggarjati nyebutkeun

    Hatur nuhun

Ninggalkeun balesan

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.

13 - 9 =