Naséhat Kursus Jérman di Berlin

0

Kami parantos siap pikeun anu hoyong diajar sakola bahasa Jerman di Berlin, Jérman. Kursus Jerman Pangsaéna di Berlin Kami ngarékoméndasikeun anjeun sacara saksama marios tulisan kami anu judulna. Kalayan tulisan ieu, kami bakal nyobian masihan inpormasi ngeunaan tilu sakola basa anu paling ékonomis anu pangsaéna di Berlin, anu nyayogikeun pendidikan umumna basa Jerman, ngahontal skor pangluhurna numutkeun koméntar murid sareng dimana kaayaan hirup langkung gampang.



Kursus Modul Berlin - F + U Akademi Bahasa

Kursus Jerman, anu dibuka taun 2013, mangrupikeun anu langkung dipikaresep kusabab ékonomi sareng pendidikanana, sanaos langkung énggal tibatan seueur sakola bahasa. Di sakola bahasa, ukuran kelas maksimum nyaéta 15 murid sareng kelompok umur rata-rata murid nyaéta 16 taun di luhur umur 20 taun. Total durasi kursus, anu nyayogikeun latihan dina dinten Senén sareng Jumaah, beda-beda antara 1-52 minggu. Aya 45 pelajaran 10 menit per minggu.

BWS Germanlingua Berlin - lafal Jérman

Mangrupikeun salah sahiji kursus bahasa anu paling ekonomis di Berlin. Dibuka di 1984 sareng teras ngalayanan sareng 9 ruang kelas. Di sakola bahasa anu nyayogikeun pendidikan pikeun sadaya tingkatan, ukuran kelas rata-rata nyaéta 1 sareng maksimal 2. Sakola basa, anu umurna rata-rata antara 16-25, ngajantenkeun kelompok ngamimitian pendatang unggal Senen. Durasi kursus lumangsung dugi 48 minggu sacara total sareng katingali aya 45 pelajaran 3 menit per minggu. Sekolah bahasa, anu nempatkeun pelajaran dina dinten Senén sareng Jumaah dina saminggu, panginten ngagaduhan liburan anu parantos ditangtoskeun sareng langkung saé anjeun henteu milih pelajaran dina dinten-dinten ieu. Nalika anjeun nimbangkeun milih sakola bahasa, gunana pikeun diajar ngeunaan liburan sateuacanna.



GLS Sakola Bahasa Jerman Berlin - Kursus Standar

Sekolah bahasa di Berlin dibuka taun 1983 sareng ayeuna dioperasikeun ku 50 ruang kelas. Éta dioperasikeun dina sagala bidang pendidikan bahasa asing sapertos nyarios, nguping, nyerat, maca, ngucapkeun, grammar sareng kosa kata. Ukuran kelas di kelas 8, maksimum 12. Sekolah bahasa, anu ngagaduhan murid antara umur 18-27, nyayogikeun pelajaran kelompok énjing. Mangsa latihan beda-beda antara 1-52 minggu sareng kelompok anyar dibuka unggal Senen pikeun pemula. Aya 45 pelajaran 20 menit per minggu.


buku diajar basa jerman

Para tamu anu dihormat, anjeun tiasa ngaklik gambar di luhur pikeun ningali sareng ngagaleuh buku diajar Jerman kami, anu pikaresepeun pikeun sadayana ti anu alit dugi ka anu ageung, dirarancang ku cara anu saé pisan, warna-warni, seueur gambar, sareng ngandung detil sareng rinci. ceramah Turki kaharti. Urang bisa disebutkeun kalawan karapihan pikiran yén éta téh mangrupa buku gede pikeun maranéhanana anu rék diajar Jerman sorangan sarta néangan hiji tutorial mantuan pikeun sakola, sarta yén éta bisa kalayan gampang ngajarkeun Jerman ka saha.

Anjeun ogé tiasa resep ieu
Ninggalkeun balesan

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.

hiji × lima =