kamagra Gél ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun kinerja séks anu langkung luhur sahingga anjeun tiasa maénkeun peran langkung aktif dina pangalaman séks anjeun.

gél kamagra Anjeun tiasa ngabéréskeun masalah degdegan anjeun sareng mendakan jawaban tina patarosan naon kamagra gel dina situs kami

Gaziantep Ngiringan
Manavgat Ngiringan ngiringan manavgat Bella Ngiringan Manavgat Ngiringan ngiringan manavgat carita séks carita séks pangiring samping ngiringan carita séks
Myrtle Ngiringan

Kecap sipat Jérman sareng kata sifat Jérman

Kecap sipat Jerman

Kecap sipat sareng Kecap sipat Frase dina Jerman
  • I. ADJES

Naon ari kecap sipat?

Aset, objék, barang, jst. Kecap anu nunjukkeun statusna, warna, bentuk, nomer, urutan, lokasi sareng fitur anu sami disebat kecap sipat. contona pulpén biru, balon beureum, kopi panas, cai tiis, kaos bersih, cocooan nice, jalan panjang dina kalimat sapertos biru, beureum, panas, tiis, bersih, geulis, panjang kecap kecap sipat. Sakumaha tiasa ditingali dina conto ieu, kecap sipat asalna sateuacan atanapi saatos kecap barang dina basa Turki sareng dianggo ku kecap barang. Dina situs kami kelir Jerman Kami nyatakeun yén warna ogé mangrupakeun kecap sipat. biru luhur, beureum mobil, jeruk oranyeu, hejo Ngaran warna dina kecap sapertos tangkal mangrupakeun kecap sipat.

Status, kelir, wangun, angka, urutan, lokasi, jsb. Aset. Kecap nu nangtukeun pasipatan disebut kecap sipat.

Kecap sifat sateuacanna kecap barang sareng dipaké ku kecap barang.

gede pisan di kebon panjang tangkal poplar ...
Tangkal poplar di taman ...

Anak ulin di tempat kaulinan geulis Barudak dina leungeun maranéhna beureum balon ...
Barudak maénkeun dina tempat kaulinan, kalayan balon dina leungeun maranéhna ...

ngora lalaki, manula lalaki éta mikeun tempat na dina beus ...
Lalaki masihan anjeunna rohangan dina beus ...

Kecap anu ditulis kandel dina kalimat di luhur mangrupakeun kecap sipat. Nalika urang ngaleungitkeun kecap sipat tina kalimat, urang ningali turunna hartos. Utamana lamun urang nyabut kecap sipat tina kalimat pamungkas, kalimat janten teu kahartos.
Upami urang kedah ngartikeun kaayaan, warna, bentuk, nomer, urutan, tempat sareng sajabana ti entitas. Kecap anu nunjukkeun ciri na disebut kecap sipat. Salaku conto, kecap sapertos beureum, ageung, alit, sepuh, sepuh, énggal, éndah, awon sadayana kecap sipat.

(Dina tata basa Turki, kecap-kecap ieu sanés kecap sipat nalika dianggo nyalira, éta ngan ukur kecap barang. Nanging, upami dianggo babarengan sareng kecap barang dina bentuk "pensil beureum", maka janten kecap sipat, dina hal ieu " pensil beureum "janten klausa sipat. Upami kecap ieu dianggo payuneun kecap pagawéan, maka ieu disebat amplop.)

Dina Jerman, kecap jung (ngora), grün (héjo), peujit (alus) sapertos kecap sipat.
Kalimat tiasa dipaké nyalira, upami eta janten deui sakumaha amplop sabenerna.
Najan kitu, jumlah kecap sipat anu digunakeun di Jérman ku cara nyalira nyalira seueur pisan.
Kalolobaan kecap sipat butuh nami ka gigireun, sareng tugas utama kecap sipat nya éta pikeun ngarobih mahluk-badan kitu. Ku sabab éta, bakal langkung resep ngarasa kecap beureum jadi kecap sipat dina kecap "balon beureum ansa batan kelih beureum sikf nyalira.

Sababaraha kecap sipat anu paling sering dianggo dina Basa Jérman nyaéta:

asam urat: alus
schlecht: goréng
hässlich: awon
schön: éndah
grün: héjo (sareng sadaya kelir mangrupakeun kecap sipat)
jung: ngora
handap: yuswa
ngintip
gesund: séhat
engkol: sabar
tief: low
hoch: tinggi
fleissig: hardworking
klein: leutik
neu: anyar
handap: lami
klug: pinter
sauber: beresih
lang: panjang
.

Ayeuna hayu urang diajar kecap sipat anu paling sering dianggo dina basa Jerman dina tabel.

Panyambung Jérman

alus ALUS
awon Goréng
hässlicher HITUNG
schön Geulis
jung MUDA
alt TUA - TUA
ngintip PISAN
gesund Séhat
engkol SABAR
tief RENDAH
hoch TINGGI
lila PANJANG
leutik LEUTIK
neu BARU
alt TUA
klug HALUS
sauber BERSIH
fleissig BANTING TULANG

Kecap sipat paling umum anu dianggo dina kahirupan sadidinten dina basa Jerman nyaéta sapertos di luhur.. Tangtosna, daptar ieu tiasa langkung diperpanjang. Tapi tujuan urang Kecap sipat paling sering dianggo dina basa Jerman diajar. Upami teu kitu, upami urang nyobian nyerat sadaya kecap sipat dina basa Jerman di dieu, urang bakal ningali daptar anu panjang pisan. Aya ratusan atanapi bahkan rébuan kecap sipat dina basa Jerman. Kami cekap pikeun nyumponan kabutuhan dina kahirupan sadidinten, dina paguneman sadidinten. Kecap sipat Jérman Urang kedah diajar.

Kalimat kecap sipat Jérman

NGARAN + IST / SIND + ADJ

Das Otomatis ist alt.
Mobilna tos lami.

Das Otomatis ist rot.
Mobilna beureum.

Das Otomatis ist Gut.
Mobilna alus.

Das Otomatis ist sauber.
Mobilna beresih.

Das Otomatis ist neu.
Mobilna anyar.

Das Auto ist teuer.
Mobilna mahal.

Das Hemd ist sauber.
Baju na beresih.

Kalimah pananya kecap sipat Jérman

IST / SIND + NAMA + ADJ

Ist das Buch alt?
Naha buku na lami?

Ist das Buch rot?
Naha bukuna beureum?

Ist der Spiegel sauber?
Naha eunteung bersih?

Ist das Zimmer breit?
Naha kamarna lega?

Ist Sandra alt?
Naha Sandra parantos sepuh?

Ist Hans jung?
Naha Hans ngora?

Ist Jasmin kamari?
Naha Jasmin lemah?

Kalimat négatip kalayan kecap sipat Jérman

NGARAN + IST / SIND + NICHT + ADJ

Das Buch ist nicht alt.
Buku na henteu lami.

Das Buch ist nicht rot.
Bukuna henteu beureum.

Der Spiegel ist nicht sauber.
Eunteung henteu beresih.

Dagmar ist nicht jung.
Dagmar henteu ngora.

Hans ist nicht kontol.
Hans henteu gendut.

Réréncangan anu dipikacinta, dina pangajaran ieu Kecap sipat Jérman urang ningali éta sareng diajar kumaha ngadamel kalimat saderhana nganggo kecap sipat. Sakumaha anjeun tiasa tingali, gampang pisan ngagunakeun kecap sipat dina kalimat saderhana dina basa Jerman. Dina conto di luhur Kalimat lempeng Jérman, Kalimat négatip Jérman ve Kalimat patarosan Jérman kami masihan kapang. Anjeun tiasa ngadamel kalimat sipat sakumaha anu anjeun pikahoyong saluyu sareng pola ieu. Anjeun bahkan tiasa nyiptakeun kalimat anu béda ku ngarobah kecap sipat sareng nami dina conto kalimat anu urang tulis di luhur.

Klausa kecap sipat Jerman Kuliah

  • II. ADJ parantosan

Salah sahiji atawa leuwih kecap sipat, hiji atawa sababaraha nami, warna, pormat, jumlah sareng saterusna. tina segi kelompok kecap disebut klausa.
Contona, balon beureum, dasi héjo, prosésor gancang, lalaki ngora, tangkal poplar panjang, sapertos frase mangrupa kecap sipat kecap sipat.
Dina Basa Turki, frasa kecap sipat dibentuk tina gabungan kecap sipat jeung hiji ngaran, sedengkeun basa Jérman dina basa umum ieu dipaké pikeun frasa kecap sipat:

ARTİKEL + ADJ + NAME

Saperti katempo dina pola di luhur, kecap sipat antara artikel sareng nomina.
Lantaran aya sababaraha jinis artikel dina Basa Jérman sapertos sababaraha, indeterminate sareng negatif indeterminate, kecap sipat ogé
kedah nyandak kecap sipat anu béda-béda dumasar kana tiap artikel sareng kecap sipat.
eta bakal salah ngomong.
Kecap sifat dicandak ku kecap sipat, tulisan, sareng nami tunggal atanapi jamak, ngaran henteu beda gumantung ka nagara.

Nanging, sateuacan urang langkung rinci ngeunaan frasa sipat Jérman, hayu urang émut topik anu langkung lami urang upami anjeun kersa. Mimiti Artikel definite Jerman Anjeun kedah nyegerkeun deui hal éta. Nu sejenna Artikel definite Jerman Lalaran katingalkeun artikel, dina hal ieu, artikel anu dibahas tina sudut anu sanés.

Ogé der das die ie Artikel husus Jerman sarta hususna artikel teu katangtu Jerman pikeun Anjeun pasti kedah ningali kana ceramah kami. Kusabab anjeun henteu tiasa paham pinuh kana pelajaran klausa sipat sipat Jerman tanpa diajar matuh artikel lengkep. Nyatana, nalika urang ngamimitian ngotéktak tulisan Jérman, naha henteu langkung jero sareng diajar topikna sacara jéntré? Kanggo ieu, hayu urang masihan anjeun kuliah anu lengkep, Artikel kabur négatip Jerman Saatos maca palajaran, éta hartosna moal aya nanaon anu anjeun henteu terang ngeunaan tulisan. Tungtungna ogé Dimana ngagunakeun artikel di Jérman dimana ngagunakeun artikel Geus diajar we, urang ayeuna tiasa ngamimitian klausa kecap sipat Jerman 🙂

Ngalengkepan aturan jeung ngaran ku ARTİKELİ DER - DİE - DAS

ARTİKEL + ADJ + E-perhiasan ditambahkeun kana nyaluyukeun + ngaran

Kecap sipat: rot: Beureum
Ngaran: das Buch: Buku
Frase: das rote Buch (Buku Beureum)

Kecap sipat: Sub: Lansia
Ngaran hareup: der Mann: Adam
Réplika: der alte Mann (Lami lami)

Kecap sipat: klein: Leutik
Ngaran: paeh Blume: Kembang
Frase: paeh kleine Blume (Kembang Leutik)

Saperti katempo dina conto, der-die-das euweuh urusan anu artifak kami nganggo, urang tambahkeun ka kecap sipat -e.
Conto di luhur nyaéta ngaran tunggal, ayeuna hayu urang nganggo ngaran jamak.
Sakumaha anjeun terang, artikel artikel ieu dianggo sareng nami jamak.
Waktos ieu kami nganggo tag -en, sanés tag -e, sajaba tag -en kecap sipat.

Kecap sipat: rot: Beureum
Ngaran: maot Bücher: Buku
Frase: die roten Bücher (Buku beureum)

Kecap sipat: Sub: Lansia
Ngaran hareup: die Männer: Adam
Frase: die alten Männer (Lalaki Old)

Kecap sipat: klein: Leutik
Ngaran: paeh BLumen: Kembang
Frase: die kleinen Blumen (Kembang leutik)

ARTIKELİ EIN - Aturan lengkep sareng ngaran

Sakumaha urang terang, kateupastian das sareng das artikel ein, kateupastian tina artikel artikel eine '.
Jadi upami anjeun kedah ngadamel hiji pernyataan sareng artikel:

EIN + NONX-seks (DAS) ADJA ES JEWELRY ADDED + NAME

EIN + EIL GENDER kanggo NAMES (DER) ADJA ER JEWELRY ADDED + NAME

EINE + FEMALE IKAL Pikeun (maot) ADJA E-JEWELRY ADDED + NAME

Ieu kedah ngapalkeun aturan di luhur sapertos anu sanés ka batur.

Kecap sipat: Sub: Lansia
Ngaran hareup: der Mann: Adam
Réplika: ein alter Mann (Manusa Kuna)

Kecap sipat: klein: Leutik
Ngaran: paeh Blume: Kembang
Frase: eine kleine Blume (Kembang leutik)

Kecap sipat: rot: Beureum
Ngaran: das Buch: Buku
Frase: ein rotes Buch (buku beureum)

Sakumaha anjeun anjeun émutan, artén atanapi eine teu dianggo dina jamak.
Kituna, aturan tiasa masihan pikeun ngaran jamak:

Adjustment E Jewel ditambahkeun + NAME

Kecap sipat: Sub: Lansia
Ngaran hareup: der Mann: Adam
Réplika: alte Männer (Lalaki Old)

Kecap sipat: klein: Leutik
Ngaran: paeh Blume: Kembang
Frase: Kleine Blumen (Kembang leutik)

Kecap sipat: rot: Beureum
Ngaran: das Buch: Buku
Frase: rote Bücher (Buku beureum)

Kami nampi conto kecap sipat anu digunakeun ku nami tunggal na di luhur.
Sakabéh conto diwangun ti ngaran basajan.
Dina palajaran di handap ieu, urang marios papiliun ditambahkeun kana kecap sipat pikeun bentuk sejen nami.
Ogé, kecap sipat numutkeun kasus nomina dina basa Jérman; Kecap sipat anu digunakeun dina bentuk -Ku dibagi kana tilu sakumaha kecap sipat anu dipaké dina bentuk -E sareng kecap sipat anu dianggo dina -in form Kami bakal ngalebetkeun aranjeunna dina masalah anu bakal datang.

Peunteun sareng ngabandingkeun dina kecap sipat Jérman

Peunteun kecap sipat dilakukeun dina basa Jerman ogé dina basa Turki. Misalna:

geulis, Langkung éndah, paling éndah

tiis, leuwih tiis, paling tiis

alus, langkung saé, pangsaéna

Bersih, langkung jelas, paling bersih

gancang, Langkung gancang, panggancangna

Babandingan sapertos kitu tiasa dipasihkeun salaku conto rating sipat. Kecap sipat dina basa Jerman gaduh 3 tingkat kaunggulan. Anu mimiti tina ieu der Positiv vérsi normal tina kecap sipat disebut héjo, leutik, kecap sipat panas sapertos der Positiv katutupan. Gelar kadua disebat gelar kaunggulan der Komporativ Kecap sipat anu héjo, leutik sareng haneut tina gelar ieu tiasa dipasihkeun salaku conto. Gelar katilu mangrupikeun gelar kaunggulan pangluhurna dina kecap sipat Jérman. Gelar ieu der Superlativ (atawa der Elativ disebut ogé). Conto gelar ieu tiasa dipasihkeun salaku anu paling héjo, pangleutikna, pangpanasna.

Conto babandingan kecap sipat Jérman:

große gede
langkung ageung gedé
am größten nu pangbadagna
fröhlich Gumbira
fröhlicher langkung bageur
am fröhlichsten pang bageur
kalawan gancang gancang
schneller Langkung gancang
am schnellsten panggancangna
kontol gendut
kontol gendut
cunt dicksten paling gendut
alus alus
besser langkung saé
pikaresep pangsaéna

Réréncangan anu dipasihkeun, dina pangajaran ieu disebut kecap sipat Jérman, urang diajar kecap sipat anu panglobana dianggo dina basa Jérman, kecap sipat Jérman dina kalimat, sareng masihan conto maréntahkeun sababaraha kecap sipat ku diajar perbandingan dina kecap sipat Jérman.

Urang bakal ngagaduhan pelajaran anu langkung maju ngeunaan topik kecap sipat Jérman. Punten nyerat patarosan, koméntar sareng saran anjeun kana poko anu anjeun henteu ngartos dina kolom patarosan di handap ieu. Instruktur kami bakal ngawalon gancang-gancang.

Keukeuh we nu sukses.

RİSALE-i Nur vecizeler
Kahirupan téh tapi ibukota saeutik. Loba hal nu perlu.

hikmah manusa jeung tujuan ngirim dunya ieu; Kuring nyaho alam semesta jeung karpét-Hiji percaya jeung ibadah.

Paling untung aya jalma nu: poho dunya pikeun akhirat teh, akhirat teu berkurban di dunya.

Karpét-Beneficent, pakasaban pangpentingna anu Abdi hoyong ti Ibad téh Hatur aduh.

Amelie Anjeun Riza-yi kedah janten ketuhanan. Mun anjeunna Razi, sanajan henteu signifikan pikeun sakabeh küssen dunya.

dunya ieu fana. kasus pangbadagna, nyaéta mun meunang dunya nu paduli. Tanpa lalaki mantap ieu i'tika leungiteun kasus nu bener.

Kamulyaan kejem tertindas kapang zillet hijrah dieu maranéhna balik. Kitu pangadilan-abdi anu ditinggalkeun kübraa.

Sultan-i mangrupakeun semesta, konci pikeun sagalana di anjeunna, Anjeunna nyandak leuwih reins di leungeun sagalana.

Naon pentingna solat? Klik diajar
Naon panggedena bisi manusa? Klik diajar
Ongkos kursus SMA kami di AS CARA ALLAH TANITTIRIY? Klik diajar
Saperti dipedar di Diréktori Pemuda, nonoman bakal balik mamang teu. Summer dina ragrag jeung usum tiris, sarta beurang masihan tempat ka robah di malem na wengi kat'iyet, nonoman bakal ngarobah malah umur heubeul jeung pati. Mun anjeunna fana tur nonoman fana arah chaste hayrata Sanajan suplai di susun ku anjeunna keur kantos, bakal meunang bounty of a Injil nonoman aranjeunna masihan sagala decrees Surgawi ieu.

Mun sefahet consumables Sanajan, kumaha urang yén pikeun menit alatan tina amukan tina carita, juta menit nu dicokot hukuman panjara; kitu teuing, nonoman di homo-i apartemen sah pelesir jeung rasa, akhirat lian ti mes'uliyet na ti makam kaduhung ti hukuman ti lohor jeung tina dosa sarta mücâzât duniawi, anjeunna waras nu tinimbang ngaleungitkeun ti rasa tina rasa sarua ngajamin tiap experiance ngora.
.
.
.
Mun arah susun buka nonoman pisan menawan tur geulis berkah-bakal masihan zakat ketuhanan jeung amis tur kuat hartosna-abdi salaku akhirat terang pisan tur nonoman langgeng sakumaha hasilna, jeung Ayat pisan unambiguous dina Al Qur'an hususna sagala buku sawarga jeung decrees aranjeunna masihan kami warta alus. Lamun ieu téh bebeneran. Sarta saprak éta kacukupan keur bunderan halal tina pelesir. Jeung sajam saprak nikmat dilarang di apartemen, sakapeung metot sataun na sapuluh taun 'hukuman panjara. Tangtu, salaku berkah Hatur ka nonoman, anu berkah amis tina chastity, mun expend arah perlu jeung penting.

Tim almancax hayang maneh sukses ...

JASA TARJAMAHAN INGGRIS KAMI Mimitian. Pikeun inpormasi langkung seueur: Tarjamahan Inggris

Tautan Anu Disponsoran