kamagra Gél ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun kinerja séks anu langkung luhur sahingga anjeun tiasa maénkeun peran langkung aktif dina pangalaman séks anjeun.

gél kamagra Anjeun tiasa ngabéréskeun masalah degdegan anjeun sareng mendakan jawaban tina patarosan naon kamagra gel dina situs kami

advertorial: ngiringan
Gaziantep Ngiringan
Manavgat Ngiringan ngiringan manavgat Bella Ngiringan Manavgat Ngiringan ngiringan manavgat carita séks carita séks pangiring samping ngiringan carita séks
Myrtle Ngiringan

Jerman kata ganti Personal na shooting ku moods

SIPTORAN WAKTU PRIBADI DI JERMAN DENGAN KAS. Kami nganalisis kata ganti diri dina jejer kami anu sateuacana. Ayeuna urang bakal nalungtik konjugasi kata ganti pribadi numutkeun kasus nomina.

Tapi sateuacan ngamimitian pelajaran urang, hayu urang ngajelaskeun konsép tarik ieu;

Biasana kata ganti pribadi kuring aya dina bentuk polos. Dina raraga ngarobih kata ganti pribadi ieu kana i, ahiran –na ditambihkeun kana tungtung dina basa Turki sareng ku cara ieu, kecap kuring dicandak.
Kecap me ieu ieu ogé mangrupikeun bentuk kata ganti tina diri kuring I. Kaayaan -e tina kecap ganti pribadi kuring nyaéta kecap pikeun kuring. Salaku conto, kaayaan -i tina kecap ganti pribadi nyaéta anjeun sareng -e kaayaan nyaéta anjeun kecap. Anjeun kedahna parantos terang inpormasi ieu, tapi kami tetep ngajelaskeun panjelasan pondok pikeun babaturan anu henteu terang atanapi hilap. Ayeuna hayu urang masihan tabel konjugasi kata ganti pribadi numutkeun nagara:

ich: I mich: kuring Éta: kuring
di: Anjeun dich: Anjeun dir: Anjeun
er: anjeunna (lalaki) ihn: eta ihm: nya
Sia: anjeunna (Aisyah) sie: eta Exp: nya
es: o (nétral) es: eta ihm: nya
perang: kami uns: kami uns: kami
Exp: Anjeun euch: Anjeun euch: Anjeun
sie: aranjeunna sie: aranjeunna ihnen: aranjeunna
Sie: anjeun (sopan) sie: Anjeun Ihnen: Anjeun

tabél ieu perlu memorized dina istilah mutlak.

kata ganti ku pondok intermittent deui bisa kalayan gampang ngapalkeun sakabéh hal.
Anjeun tiasa manggihan forum nu urang diajar kumaha carana nganggo bagian Jérman tina kata ganti ieu kalimah.
Kata ganti pribados oge gaduh de nangtang tapi teu dianggo, ku kituna kami moal kaasup kana dieu.
Anjeun tiasa nyerat patarosan sareng koméntar perkawis pelajaran Jerman kami dina forum almancax.
Kami ngarepkeun anjeun ...

Tim almancax hayang maneh sukses ...

JASA TARJAMAHAN INGGRIS KAMI Mimitian. Pikeun inpormasi langkung seueur: Tarjamahan Inggris

Tautan Anu Disponsoran