Jam Jerman (maot uhrzeit), Jam Jerman nyebutkeun, Wie spät ist es?

82

palajaran ieu jam Jerman Urang bakal nutupan subjek. Kuliah jam Jerman; Éta tiasa diringkeskeun dina judul naroskeun waktos dina basa Jerman, nyarioskeun waktos dina basa Jerman, naroskeun sareng nyarioskeun waktos dina basa resmi sareng basa sapopoe.



Anu mimiti, hayu urang ngantebkeun yén supados tiasa nyarios waktos dina basa Jerman, angka Jerman Perlu dipikanyaho sahenteuna nomer Jerman ti 1 dugi ka 100 pisan.

Hésé pikeun urang nyaritakeun jam-jam tanpa terang nomer Jermanna persis. Angka Jerman mun teu acan diajar oge, heula sanggeus diajar wilangan ogé jam Jerman Anjeun kedah dianggo dina subjek. Anjeun moal tiasa diajar jam Jerman tanpa terang nomerna. Ogé, nalika diajar jam Jerman, urang teu kudu mikir salaku urang nyebutkeun dina basa Turki. Urang bakal masihan rinci handap. Topik jam Jerman mangrupikeun subjék anu penting pisan, sabab sering dianggo dina kahirupan sapopoe, sapertos seueur topik urang anu sanés, sareng éta kedah diajar saé, éta kedah dilakukeun pisan.

jam Jerman Mata pelajaran umumna diasupkeun kana kurikulum pendidikan kelas 9 SMA jeung kamungkinan ditingali dina kelas 10 jeung 11 ogé. Dina kursus ieu anu disebut jam Jerman, topik-topik ieu bakal ditaliti sacara rinci:

  • nyebutkeun sabaraha jam Jerman?
  • Jerman Kumaha anjeun nyebutkeun arloji lengkep?
  • Kumaha anjeun nyebutkeun jam splitter Jerman?
  • Kumaha anjeun nyebutkeun arloji quarterly Jerman?
  • Kumaha anjeun nyebutkeun Jerman dina jam na menit?


Dina pelajaran ieu urang Jam Jérman Urang bakal nyobian nutupan sagala aspek saloba mungkin. Dina palajaran ieu urang bakal diajar ngucapkeun jam pinuh, satengah jam, saparapat jam jeung menit dina Jerman. oge Urang bakal diajar nanya jeung sebutkeun naon jam dina basa Jerman. Urang ogé bakal diajar frasa pikeun nyebutkeun jam resmi jeung jam dina paguneman sapopoé. Konsep waktos mangrupikeun zona waktos, deui dina situs urang. poé Jerman matéri kedah diajar salaku konsép waktos. Ogé dina situs kami bulan Jerman Subjék anu dingaranan mangrupikeun salah sahiji mata pelajaran anu kedah dipelajari saatos jam Jérman. Ogé, upami anjeun hoyong saatos diajar ieu Usum Jérman Anjeun oge tiasa ngotéktak topik kami disebut.

Lalaunan ayeuna jam Jerman Hayu urang lebet kana topik urang. Naroskeun waktos dina basa Jerman sareng nyarios waktos dina basa Jerman biasana diajarkeun ka murid kelas 9 di sakola, tapi, murid anu henteu nyandak pelajaran Jerman di kelas 9 atanapi nyandak pelajaran Jerman tapi henteu cekap tiasa dipasihkeun kuliah jam Jerman. di kelas 10.

Sakumaha anjeun terang, sadinten 24 jam. Dina obrolan sapopoe, boh isuk-isuk atawa jam dalapan, mun ditanya jam sabaraha, sok disebut jam dalapan. Jadi urang moal nyebutkeun jam dua puluh. Ieu leres dina paguneman sapopoé. Sanajan kitu, dina pidato resmi, upamana dina radio, televisi, warta jeung lingkungan sarupa, waktu bakal disebutkeun, sedengkeun disebut dua puluh peuting jeung dalapan isuk-isuk. Urang ngobrol leuwih 12 jam dina paguneman sapopoé, tapi dina paguneman formal urang ngobrol leuwih 24 jam jeung nomer sanggeus 12 ogé dipaké.

KUMAHA NANYA WAKTU DI Jérman?

  • arloji Jerman: maot Uhrzeit

jam Jerman dipenta ngagunakeun kapang anu.

waktos nanyakeun Jerman

1. Wie spät ist es?
2. Wieviele Uhr ist es?

Wie spät ist es? jeung Wieviele Uhr ist es? pola sual di Jerman Sabaraha jam? Eta hartina. Anjeun tiasa ngagunakeun duanana pola, duanana hartosna sami.
Jerman dina jam dipenta ku cara ieu.

Salaku geus urang katempo di Inggris, mati Jerman What is the time? ve Jam sabaraha ieu? ogé penah hiji sual ka kasaruaan bentuk.

Inpo tambahan saperti naon anu dimaksud dina kecap nu aksara späten, kumaha carana ngucapkeun eta di na hal ieu keyboard teu babaturan inpormasi komprehensif sakumaha ka sabaraha ieu bisa nulis surat Pallawa Jerman Dijelaskeun dina topik urang anu judulna. Upami anjeun kersa, rerencangan tiasa maca topik éta.


Kéngingkeun 1000 TL BULANAN TINA INTERNET Hatur nuhun kana aplikasi ngirit artos

KLIK, MULAI KANGGO DUIT TINA TELEPON Anjeun


Jerman Time nétélakeun

Manehna nanya kumaha anjeunna diajar Jerman dina jam sanggeus jam ayeuna oge masalah kumaha pikeun nanganan alalım.almanca ngawartoskeun yén jam dina sapopoé paguneman resmi (informell) inohong anu dinyatakeun dina paguneman antara 1-12. (H xnumx't Contona, waktu éta kayaning lima)
Dina rapat resmi jeung susuratan (Formell) eta dipake angka tina 12-24. (Saperti 20.00-jam salapan belas tilu puluh jam).

  • Jerman Formell (Offiziell) Jam
  • informell Jerman (Inoffiziell) Jam

Jerman ngawartoskeun jam pamakean formal jeung aspék informal hirup nganggo vardır.günlük bédana resmi Disebut pamakéan, informell Atawa, anu disebut Inoffiziell ngabejaan ramo Anjeun kalawan denir.dolayı jam informell atawa jam Inoffiziell nyebutkeun hal saperti a lamun anjeun terang yen utterance nu dipaké informal dina kahirupan sapopoé.

Kitu ogé, jam tangan ramo Anjeun formell ngabejaan atawa jam offiziell nyarios nanaon kaluar nalika resmi hirup, dina institusi umum, dina warta, dina televisi, anjeun nyaho yén pamakéan resmi radio dipaké.

Jadi isu arloji Jerman sakumaha anu digunakeun dina kahirupan sapopoé ie informell informal duanana dina watesan pamakéan ie resmi migunakeun Formell lazımdır.biz utamina dina watesan assessing pamakéan Formell bakal masihan conto di ahir patarosan sanggeus diajar ngagunakeun pamakéan göreceğiz.ınformell informell dipaké dina kahirupan sapopoé.

Heula, hayu urang ngamimitian sawala urang ku sangkan waktu pasti di Jerman.



Jerman Full Time sebutkeun

Hayu urang tempo heula jam-jamanna. Pikeun ngawasa ieu, anjeun kedah terang nomerna ku hidep.
métode bisa dituturkeun dina sangkan éta jam pinuh nyaéta kieu:

Es ist ...... .. Uhr.

Jerman Full Conto Time:

  • 5 Jam: Es ist fünf Uhr
  • 7 Jam: Es ist sieben Uhr
  • 8 Jam: Es ist acht Uhr
  • 9 Jam: Es ist neu Uhr
  • 10 Jam: Es ist zehn Uhr
  • 12 Jam: Es ist zwölfte Uhr

Es ist fünf nongton

Jam lima

Es ist vier nongton

Jam opat

Es ist zehn nongton

Jam on

Es ist elf nongton

Jam sabelas

Ieu rada gampang bisa ngawartoskeun waktu pasti di Jerman salian conto urang hayu urang masihan eta nepi sabagé conto gambar di handap ieu.

Entong Nyarios Waktos dina basa Jerman
Entong Nyarios Waktos dina basa Jerman

Ayeuna hayu urang nganggap cara nu Jerman ngawartoskeun jam splitter.



Jam splitter Jerman nyebutkeun

arloji splitter Jerman ceuk metodeu di handap ieu.

Jam splitter Jerman nyebutkeun

Es ist halb .... (+ 1) ....

A spasi ditinggalkeun kosong ku titik-titik dina pola di luhur, wayah kiwari teu aya dina hiji jam payun Konon anyar opat sarta satengah jam upami ti lokasi dotted sanes angka kaopat téh dibawa ka lima digit.
Kecap Halbe hartina satengah.
Hayu urang nempo conto di handap ieu.

  • Opat satengah jam: Es ist halb fünf
  • Lima satengah jam: Es ist halb sechs
  • Genep satengah jam: Es ist halb sieben
  • Sapuluh tilu puluh: Es ist halb elf

Es ist halb sieben

Jam satengah genep

Éta halb zwei

Jam satengah hiji

Es ist halb fünf

Jam satengah opat

Éta halb vier

Nya tilu tilu puluh

Éta halb zehn

Jam satengah salapan

Es ist halb elf

Jam satengah sapuluh

És ist halb neun

Jam satengah dalapan

arloji splitter Jerman tiasa nyarios sakedap sakumaha ditempo dina conto di handap ieu dina paguneman sapopoé di antara jalma:

  • halb sieben: genep satengah
  • halb acht: tujuh satengah
  • halb elf: hiji satengah
  • Hiji satengah: halber zwei
  • dua sarta satengah: halb drei
  • tilu sarta satengah: halb vier

Kadé, pasti nunjuk inget nyaeta nu kedah nganggo sajam engké.

Ayeuna hayu urang nyebutkeun ngeunaan gambar jam conto splitter Jerman.
conto Visual tina subjek oge mantuan bisa hadé dipikaharti sarta catchy.

Jam splitter Jerman nyebutkeun
Jam splitter Jerman nyebutkeun

* Dina basa Jérman, ulah hilap ngomong sareng hiji satengah payun ti satengah jam.

Jerman Çeyrekleme Jam sebutkeun

Jerman dina sangkan éta jam saparapat saparapat kaliwat ve Aya saparapat Urang nalungtik dina dua tahap.

Arloji Jérman
Arloji Jérman

Ét ti Viertel ayeuna ……………………………… ..

Ét ti Viertel vor …………………………………….

Cetakan anu kami telah berikan di luhur dipaké pikeun nyaritakeun jam saparapat Jérman.

  1. Ét ti Viertel ayeuna …………………. pola "saparapat kaliwatEta hartina ". Upami saparapat jam liwat dimana titikna ditingalkeun kosong, angka éta bakal dibawa.
  2. Ét ti Viertel vor …………………. pola "Aya saparapatEta hartina ". Jumlah jam dibawa kana rohangan anu kosong sareng titik.

Samentawis waktos, hayu urang ogé dicatet yén, dina jam saparapat Jérman nyarios "saparapat"Kecap"saparapatSareng huruf awal kecap ieu sok dimodalan.

Kumaha cara nyebatkeun yén waktos Jérman saparapat kapengker?

nyebutkeun Jerman mana dina jam ditémbongkeun saperti dina kuartal handap ceuk kapang:

Es ist Viertel nach ...............

Dina frasa di luhur, kecap nach hartosna "ngaliwat". Upami saparapat jam kaliwat, angka éta bakal dibawa ka tempat anu titik-titik. Salaku conto, upami jam tilu saparapat, maka anjeun kedah nyerat "drei" di daérah titik-titik. Kecap Viertel hartosna saparapat. Subjék bakal langkung ngartos sareng conto anu urang bakal masihan ayeuna.

És ist Viertel nach vier

Jam opat leuwih opat

Ieu téh Viertel nach sieben

Kuartal tujuh

És ist Viertel nach neun

Waktosna tabuh salapan salapan

Ieu téh Viertel nach elf

Jam sapuluh langkung sapuluh

És ist Viertel nach zwölf

Jam sapuluh dua belas

Ieu téh Viertel nach zwei

Kuartal genep

Es ist viertel nach drei

Kuartal tilu

Ieu téh Viertel nach sechs

Kuartal genep

Conto sanés jam saparapat Jérman:

  • waktos nu geus lima suku kaliwat: Es ist Viertel nach fünf
  • Kaliwat dalapan suku: Es ist Viertel nach acht
  • waktos nu mangrupakeun saparapat kaliwat opat Es ist Viertel nach vier
  • waktos nu mangrupakeun saparapat kaliwat tujuh: Es ist Viertel nach sieben

Kumaha Ucapkeun Aya Saparapat Dina Basa Jerman?

Aya kali nalika cenah dina kuartal Jerman ditémbongkeun saperti dina pola handap:

Es ist Viertel vor ...............

Dina frasa di luhur, kecap vor hartosna "aya, cicing". Upami aya saparapat jam, angka éta dibawa ka tempat anu titik-titik. Salaku conto, upami aya saparapat jam 4, maka tempat anu titik éta kedah ditulis salaku "vier". Kecap Viertel hartosna saparapat. Subjék bakal langkung ngartos sareng conto anu urang bakal masihan ayeuna.

Es ist Viertel vor neun

Jam tilu nepi ka jam salapan

Ieu téh Viertel vor zehn

Jam sapuluh nepi ka sapuluh

Es ist viertel vor elf

Jam tilu nepi ka jam sabelas

Ieu téh Viertel vor zwei

Jam tilu nepi ka dua

Ieu téh Viertel vor vier

Jam opat nepi ka opat

Es ist viertel vor drei

Jam tilu nepi ka tilu

És ist Viertel vor zwölf

Jam sapuluh nepi ka dua belas

És ist Viertel vor fünf

Jam lima nepi ka jam lima

És ist Viertel vor sechs

Jam genep dugi ka genep

Conto sanés jam saparapat Jérman:

  • Aya lima jam saparapat: Es ist Viertel vor fünf
  • Kuartal ka dalapan jam: Es ist Viertel vor acht
  • Aya opat jam saparapat: Es ist Viertel vor vier
  • Hiji suku ka tujuh jam: Es ist Viertel vor sieben

Salaku nyebutkeun Jerman jam tangan jeung Minutes

jam-menit Jerman anu dinyatakeun ku conto di handap ieu.

......... Es ist vor / nach .........

Dina kapang tina nyebutkeun jam luhur-menit A menit dotted heula, nempatkeun titik waktu kadua Urang bakal mawa.

di dieu saencan Aya tetep Kecap-sarta yén dimaksudkan ku Urang nembé nyebatkeun yén kecap hartosna ngalirkeun.

Es ist …………………… .. nach ……………………… ..

Nyaéta …………………… .. atanapi ………………………………

Dina kapang di luhur ku kecap ngaliwat, peuting Eta hartina, saencan Upami kecap na aya, kala Eta hartina. Salaku conto, nyebatkeun sajam sapertos jam lima.kuKecap ”dipaké. Nyarios sajam sapertos jam lima, "saencanKecap ”dipaké. Dina cetakan di luhur, menit dibawa kana titik kahiji, sareng jam dibawa kana titik kadua.. Entong hilap pisan ieu. Upami teu kitu, anjeun nyarioskeun waktos anu lepat. Ayeuna hayu urang tingali conto urang nyarios menit dina basa Jerman.

Es ist fünf ku zehn.

Jam un lima ngaliwat

Es ist zehn ku zwei

Jam dua on ngaliwat

Es ist zwanzig ku drei 

Jam tilu tina dua puluh ngaliwat

Es ist funfundzwanzig ku vier 

Jam opat diantarana dua puluh lima ngaliwat

Es ist elf ku sieben

Jam Tujuh sabelas ngaliwat

Es ist zehn ku fünf

Jam lima diantarana on ngaliwat

Ayeuna hayu urang masihan conto jam tangan Jérman anu jam sapuluh dugi ka lima.

Es ist fünf saencan fünf
Jam ka lima lima aya

Es ist zehn saencan drei
Jam ka tilu on aya

Es ist zwanzig saencan acht
Jam ka dalapan dua puluh aya

Es ist acht saencan zwei
Jam dina dua dalapan aya

Es ist zehn saencan vier
Jam jam opat on aya

Es ist zwanzig saencan sechs
Jam ka genep dua puluh aya

Es ist zwanzig saencan sieben
Jam ka tujuh dua puluh aya

Ayeuna duanana mangrupakeun conto duanana dina watesan jam bade ngaliwatan Lokalisasi Jerman:

  • Dua puluh tilu tina jam nu geus ticking: Es ist nach drei zwanzig
  • Aya tilu ka dua puluh jam: Es ist vor drei zwanzig
  • Opat puluh lima ti jam nu geus ticking: Es ist nach fünf vierzig
  • Aya lima keur opat puluh jam: Es ist vor fünf vierzig
  • Es ist zehn nach zwei: Sapuluh sanggeus dua jam
  • Es ist nach drei zwanzig: Time pas dua puluh tilu
  • Es ist nach fünf fünfundzwanzig: lima kaliwat dua puluh lima jam
  • Es ist nach sieben elf: waktu ieu geus kaliwat tujuh sabelas
  • Es ist fünf vor fünf: Ieu lima nepi ka lima
  • Es ist zehn vor vier: Jam opat nepi sapuluh
  • Es ist vor zwanzig neu: Time boga dua puluh salapan
  • Es ist vor acht Elf: Aya sabelas ka dalapan jam

Pikeun neuleuman Jerman munggaran jam, urang ogé kudu ngawasaan mata pelajaran angka Jerman.
situs urang angka Jerman Mun hayang, anjeun bisa ngotéktak aranjeunna ku néang:

Jam Jam Jérman - Offiziell (resmi) Ngomongkeun

Kami ngalakukeun sadayana ceramah di luhur dina formulir anu dianggo dina kahirupan sadidinten, henteu ngémutan kahirupan resmi. Nanging, dina kasus sapertos pidato sareng korespondensi resmi, jam diucapkeun langkung ti 24 jam. Salaku conto, nalika jam dua beurang disebut opat belas. Salaku tambahan, pola anu bakal kami masihan di handap ieu dianggo nalika jam resmi. Hayu urang masihan sababaraha conto pikeun kaayaan sapertos kieu:

Dina basa Jerman, jam ditulis atanapi diucapkeun dina radio, televisi, berita sareng tempat anu sami sapertos kieu.

Ést anu ……………………. Uhr ………………………

Dina pola di luhur, urang bawa jam kana tempat anu mimiti titik, sareng menit kana tempat anu kadua.

Es ist zehn nongton zwanzig

Jam un dua puluh ngaliwat

Es ist drei nongton zehn

Jam tilu tina on ngaliwat

Es ist sieben nongton vierzig

Jam tujuh Opat puluh (Tujuh Opat puluh ngalirkeun)

6:50 : És ist sechs nongton fünfzig

9:40 : És ist neu nongton vierzig

22:55 : És ist zweiundzwanzig nongton fünfundfunfzig

Formell Waktu Jérman - Langkung Conto Offiziell (Resmi) Nyarios:

  • Es ist zehn Uhr zwanzig: Time geus ngalirkeun nya dua puluh
  • Es ist acht Uhr fünfundzwanzig: Dua puluh lima kaliwat dalapan
  • 7. Es ist 40 sieben Uhr vierzig
  • 10. 45 Es ist zehn Uhr fünfundvierzig
  • 20. Es ist 55 zwanzig Uhr fünfundfünfzig
  • Es ist 22.30 Zweiundzwanzig Uhr Dreissig

Tungtungna, kami geus disiapkeun pikeun anjeun sarta situated handap FORMELLA - ngandung conto jam informell kami nyarankeun nu tuntas marios kedah ogé kode gambar urang.

Naroskeun sareng Nyarios Waktos dina basa Jerman
Naroskeun sareng Nyarios Waktos dina basa Jerman

Urang rengse topik jam Jerman dieu, babaturan. Mata pelajaran ieu, sapertos mata pelajaran urang anu sanés, mangrupikeun pituduh anu paling lengkep anu ditulis dina jam Jerman sareng henteu ngabutuhkeun sumber daya sanés. Kami ngarepkeun anjeun anu pangsaéna dina karir diajar Jerman anjeun.

Anjeun tiasa nyerat sagala jinis patarosan, pendapat sareng saran ngeunaan pelajaran Jerman kami dina forum Germanx atanapi dina bagian koméntar di handap. Instruktur Germanax ngantosan patarosan anjeun.

Keukeuh we nu sukses.


buku diajar basa jerman

Para tamu anu dihormat, anjeun tiasa ngaklik gambar di luhur pikeun ningali sareng ngagaleuh buku diajar Jerman kami, anu pikaresepeun pikeun sadayana ti anu alit dugi ka anu ageung, dirarancang ku cara anu saé pisan, warna-warni, seueur gambar, sareng ngandung detil sareng rinci. ceramah Turki kaharti. Urang bisa disebutkeun kalawan karapihan pikiran yén éta téh mangrupa buku gede pikeun maranéhanana anu rék diajar Jerman sorangan sarta néangan hiji tutorial mantuan pikeun sakola, sarta yén éta bisa kalayan gampang ngajarkeun Jerman ka saha.

Anjeun ogé tiasa resep ieu
82 Koméntar
  1. berkay nyebutkeun

    Kuring resep kumaha guru geulis dioda alus yapcaz dalapan 30 kayaning jam digital di Jerman ieu?

  2. henteu aya namina nyebutkeun

    Ieu geulis hatur nuhun bon appétit

  3. beusi sedanur nyebutkeun

    pohara alus

  4. pujangga samet nyebutkeun

    Hatur nuhun hatur kuring keur nyieun bisnis weruh leuwih hal ditambahkeun kana kasuksésan

  5. Dina moloğl laut nyebutkeun

    Hatur nuhun pisan tapi henteu kumaha manehna nanya

  6. ngaranna Pahlawan nyebutkeun

    Hatur nuhun. 😀

  7. muhittin nyebutkeun

    Ieu geulis hatur nuhun pisan

  8. henteu aya namina nyebutkeun

    Rupa, tapi nu maca jam digital, dikurangan sual nanya kumaha feline nu. Bisa geus hadé.

  9. henteu aya namina nyebutkeun

    Éta hébat

  10. beren cevheroglu nyebutkeun

    Ciptakan anu indah, kuring hatur nuhun anu parantos nyumbang

  11. kgb nyebutkeun

    Hebat, abdi diajar sabaraha palajaran anu teu tiasa dijelaskeun ku guru dina 10 menit, insya allah anu nyiapkeun.

  12. defuq nyebutkeun

    Ieu alus deui. hatur nuhun pikeun usaha anjeun

  13. zayn malik fans nyebutkeun

    Hatur nuhun pikeun karya anjeun disiapkeun kacida alusna 🙂

  14. smack nyebutkeun

    Luar biasa :)) insyaallah

  15. kalam lampu nyebutkeun

    Naha Uhr teu kedah ditambihan kana tungtung jam?

    1. henteu aya namina nyebutkeun

      Kuring ngan butuh jam pinuh

  16. henteu aya namina nyebutkeun

    Hatur nuhun pisan…

  17. Zafer Samet nyebutkeun

    Éta leres-leres suksés, tapi hiji-hijina masalah nyaéta yén ayeuna dibagi kana "formal sareng informal", kuring ngarepkeun anjeun ngajelaskeun subjek ieu dina dua judul 🙂

  18. kaptén1 nyebutkeun

    bro danke schon

  19. ertugrul nyebutkeun

    Jam satengah opat: Es ist halb fünf, anjeun salah nulis, teu fünf, vier :))

    1. ertugrul nyebutkeun

      Kuring sadar engké éta rada salah.. Jam satengah opat: Es ist halb funf
      satengah lima: Es ist halb sechs
      Genep satengah jam: Es ist halb sieben
      10:30 en: Es ist halb elf

      1. almancax nyebutkeun

        SALAM, TEU AYA KALIMAH KALIMAH DINA CONTOH KALIMAH anu ku simkuring didugikeun.
        NU GEUS DIAJAR.

      2. Ahmet nyebutkeun

        Teu salah yen hiji nimpa ditulis dina Jerman sarta satengah jam.

      3. henteu aya namina nyebutkeun

        Anjeun salah, Jigana dina satengah kaliwat jam hareup ceuk dina Jerman.

    2. almancax nyebutkeun

      HAYANG, TEU MAH MUNGGU KALIMAH-MÉLÉH DINA CONTOH KALIMAH-KALIMAH anu ku simkuring didugikeun.

    3. Burak nyebutkeun

      Ertuğrul mangrupikeun aturan pikeun nyarios sajam payun. Maksad abdi, éta ridiculous nu nulis komentar tanpa nyaho eta, bro.

      1. henteu aya namina nyebutkeun

        hébat hebat pisan jam tangan Jerman anu saé pisan saé pisan ucapan salamet germanx

    4. henteu aya namina nyebutkeun

      1 jam payun cenah jam satengah

  20. henteu aya namina nyebutkeun

    Mangga tambahkeun ngalawan 20 mun saparapat ka atanapi hal.

  21. ali nyebutkeun

    Aya kasalahanana.. Engké, jam satengah opat: Es ist halb funf
    satengah lima: Es ist halb sechs
    Genep satengah jam: Es ist halb sieben
    10:30 am: Ieu halb elfr
    Ieuh

    1. Kerem nyebutkeun

      Disebutkeun 1 jam payun, anu leres dina satengah jam.

  22. Hesna Geulis nyebutkeun

    Halo, Kuring miharep anjeun bisa nulis bagian angka numerik, percanten ka abdi, éta bakal leuwih hadé. Salaku conto, anjeun nyarios éta jam opat puluh lima sareng anjeun nyarios Es ist vierzig nach fünf salaku jawaban. Naha teu aya dua puluh genep?

    1. almancax nyebutkeun

      Dina situs urang, aya rupa-rupa latihan ngeunaan jam jeung dina gaya nu Anjeun hoyongkeun, Pak.
      Wasalam ..

  23. henteu aya namina nyebutkeun

    Kuring boga kayakinan mutlak dina Germanx

  24. tindakan nyebutkeun

    Ieu situs bener alus ... PISAN mangpaat.. Hatur nuhun germanx 🙂

  25. Ahmet nyebutkeun

    Hatur nuhun pisan kanggo Ujian Almanx kuring (͡ ° ͜ʖ ͡ °)

  26. henteu aya namina nyebutkeun

    Hatur nuhun pisan

  27. Shiki shiki bapak nyebutkeun

    Sabaraha situs kuring nganjang kana ungkapan pangsaéna nyaéta di dieu nomer sapuluh lima bintang?

  28. gurdal nyebutkeun

    Hatur nuhun pisan dijelaskeun

  29. Kaan nyebutkeun

    Abdi teu tiasa hatur nuhun cukup. langkung deskriptif tibatan anu ditulis ku guru ngeunaan jam… Hatur nuhun……

    1. henteu aya namina nyebutkeun

      PR di Jerman anu sayogi pisan ngabantosan kami
      Kelas 9 ngabantosan pelajaran Jérman

  30. batu nyebutkeun

    Untung ku panangan anjeun, bodo, kuring henteu tiasa mendakan hiji dina situs anu bodo

  31. henteu aya namina nyebutkeun

    SITUS PALING SADAYANA SITUS CANTIK
    JERMAN JAM TOPIK EKSPÉSI LUCU

  32. henteu aya namina nyebutkeun

    JAM JERMAN GELEUNG YAAAAAA
    Abdi gaduh mata pelajaran Jérman anu hébat dina situs ieu

  33. anak nyebutkeun

    hatur nuhun

  34. nu aneh nyebutkeun

    pohara alus

    1. henteu aya namina nyebutkeun

      Hehehehe, panjang teuing.

  35. seda nyebutkeun

    Hatur nuhun pisan tina kaséhatan anjeun parantos ngabantosan abdi pisan

  36. henteu aya namina nyebutkeun

    Kuring geus pernah ningali situs séjén anu ngabejaan palajaran Jerman kitu ogé, urang salawasna dianggo ruang kelas urang ti situs ieu, guru Jerman urang salawasna ngajak situs ieu ka kami.

  37. yare nyebutkeun

    Boh Allah pikaresepeun atawa digawé kacida alusna yen Allah masihan anjeun kumaha panyasanten.

  38. ahmetcan nyebutkeun

    Kaséhatan pohara alus jalma anu ngalakukeun

  39. henteu aya namina nyebutkeun

    hebat

  40. tatamu nyebutkeun

    Hatur nuhun pisan

  41. Rabie nyebutkeun

    Yha anjeun lalaki teh hatur nuhun

  42. Recep nyebutkeun

    Abi mukemel atawa guruna Jérman abdi sanés nyarios magic.

  43. Neva nyebutkeun

    Anjeun sampurna, hatur nuhun pisan.

  44. sagara nyebutkeun

    Nonoman Superrr

  45. azeri nyebutkeun

    Abdi écés pisan beq

  46. henteu aya namina nyebutkeun

    jam Jerman

  47. sayang madu nyebutkeun

    Hatur nuhun pisan pikeun kauntungan kaséhatan Emeğinize ..

  48. Ahmet nyebutkeun

    Muhun Kuring henteu weruh lamun ngalakukeun sare waktu beurang sahenteuna Abdi diajar deui dina cara anjeun, hatur nuhun pisan

  49. heci nyebutkeun

    Kuring kungsi sababaraha pitulung dina ujian ti tenkyo machi

  50. Hattin di nyebutkeun

    kaséhatan kana leungeun jalma anu teşkkürler

  51. KFC eatbox nyebutkeun

    Ti mimiti ayeuna abdi tiasa Bisi Jerman .. hatur nuhun almancax

  52. Ibrahim baja nyebutkeun

    Bener mantuan kaséhatan palate hazırlanmış.e pisan nice.

  53. Caesar junior nyebutkeun

    22: 30 aya janten lepat dina bagian nu

    1. Puseur Pelatihan Jerman nyebutkeun

      Hello, enya, geus kasalahan, ditulis dina sabalikna, ieu langsung dilereskeun dina peringatan Anjeun.
      perhatian anjeun, mere tanda ka Anjeun jeung keukeuh we nu ayaan hatur nuhun keur perhatian Anjeun.

  54. Bapak Grant nyebutkeun

    Es esr perfekt

  55. Mary nyebutkeun

    danke schön

  56. henteu aya namina nyebutkeun

    Kuring nyerat nomer salah dina hiji tempat, tapi éta tiasa ngabantosan abdi ku uji kuring

  57. rumeysa nyebutkeun

    Kuliah jam Jerman éta sampurna, urang ogé diajar tina situs ieu di sakola.

  58. HANDAN nyebutkeun

    JAM DI Jérman éta hiji subjék éndah éksprési atawa leungeun kaséhatan. SALAM TINGGAL TI BUCA ILMU SAKA BANGSA HUUUU

  59. LAUT nyebutkeun

    Subjek jam tangan jerman éta geulis pisan, jentre tur bisa dipedar dina jéntré ieu.
    MOAL BISA LEUWIH.
    Anjeun terang bisnis ieu ngahargaan nilai ALMANCAX.COM TIM.
    JANJI SALAM.
    Babarengan jeung babaturan sejenna anu maca Jurusan Pangajaran Jerman di Universitas, urang manggihan loka Anjeun endah pisan.
    HATUR NUHUN, BAGUS NU BENER.

  60. anggota nyebutkeun

    Kumaha cara nyarios jam sabaraha dina basa Jerman?

  61. seda nyebutkeun

    Kumaha beautifully subyek jam Jerman dipedar, éta saukur éndah! Kuring resmi ditiup jauh. situs ieu bener ngajarkeun Jerman.
    Anjeun parantos ngadamel portal pendidikan nyata, kuring nyarios halal. Aya henteu eusi whining kawas situs séjén.
    Abdi nganuhunkeun pisan sareng ngahargaan anjeun.

  62. bulan nyebutkeun

    Abdi bogoh narasi situs ieu, kumaha eta dipedar kitu ogé, Nyaan congratulate anjeun 🙂

  63. HADIR nyebutkeun

    JAM GERMAN TAPI BISA DIJELASKEUN JADI GEULIS.Éta éksprési SUBJEK RINCI pisan. IEU PALING GEULIS Jérman lalajo subjék éksprési.

  64. mahmutlar nyebutkeun

    Éta mangrupikeun topik anu saé pikeun jam tangan Jerman, panjelasan subjek anu paling indah, hatur nuhun

  65. zübeyde nyebutkeun

    Hatur nuhun ka anjeun, kuring ogé diajar kali Jerman, hatur nuhun pisan.

  66. bedri nyebutkeun

    Jam Jerman sigana ngabingungkeun pisan pikeun kuring, tapi sigana kuring rada ngahiji.

  67. MarlinReums nyebutkeun

    Классный сайт про спортивные упражнения

  68. selcuk nyebutkeun

    Éta ceramah anu saé pisan, kuring diajar jam berkat anjeun.

Ninggalkeun balesan

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.

lima belas - sapuluh =