kamagra Gél ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun kinerja séks anu langkung luhur sahingga anjeun tiasa maénkeun peran langkung aktif dina pangalaman séks anjeun.

gél kamagra Anjeun tiasa ngabéréskeun masalah degdegan anjeun sareng mendakan jawaban tina patarosan naon kamagra gel dina situs kami

Gaziantep Ngiringan
Manavgat Ngiringan ngiringan manavgat Bella Ngiringan Manavgat Ngiringan ngiringan manavgat carita séks carita séks pangiring samping ngiringan carita séks
Myrtle Ngiringan

Jam Jerman (maot uhrzeit), Jam Jerman nyebutkeun, Wie spät ist es?

Dina pangajaran ieu, urang bakal ngaliput topik jam Jérman. Mimiti, hayu urang nunjukkeun yén pikeun tiasa nyarios waktos dina basa Jerman angka Jerman Perlu dipikanyaho sahenteuna nomer Jerman ti 1 dugi ka 100 pisan.

Hésé pikeun urang nyaritakeun jam-jam tanpa terang nomer Jermanna persis. Angka Jerman Upami anjeun henteu acan cekap diajar, anjeun kedah diajar heula nomerna teras diajar jam Jerman. Anjeun moal tiasa diajar jam tanpa terang nomerna. Ogé, nalika diajar jam Jerman, teu kedah mikir sapertos anu urang nyarios dina basa Turki. Urang bakal masihan rinci di handap. Topik jam tangan Jérman, sapertos seueur mata pelajaran anu sanés, mangrupikeun masalah anu penting pisan sabab sering dianggo dina kahirupan sadidinten sareng kedah diajar anu saé, éta kedah diulang pisan.

Topik jam Jérman biasana kalebet kana kurikulum kelas 9 SMA sareng sigana katingali dina kelas 10 sareng 11. Dina kursus ieu, jam Jérman, topik ieu bakal ditilik sacara rinci:

  • nyebutkeun sabaraha jam Jerman?
  • Jerman Kumaha anjeun nyebutkeun arloji lengkep?
  • Kumaha anjeun nyebutkeun jam splitter Jerman?
  • Kumaha anjeun nyebutkeun arloji quarterly Jerman?
  • Kumaha anjeun nyebutkeun Jerman dina jam na menit?

Dina pelajaran ieu urang Jam Jérman Kami bakal nyobian ngatasi éta saloba mungkin. Dina pangajaran ieu, urang bakal diajar nyarios sajam, satengah jam, saparapat jam sareng menit dina basa Jerman. Urang ogé bakal diajar naroskeun sareng ngawartosan tabuh sabaraha ayeuna. Urang ogé bakal diajar frasa pikeun nyaritakeun jam resmi sareng waktos dina paguneman sadidinten. Konsép jam mangrupikeun zona waktos, deui dina situs kami. poé Jerman matéri kedah diajar salaku konsép waktos. Ogé dina situs kami bulan Jerman Subjék anu dingaranan mangrupikeun salah sahiji mata pelajaran anu kedah dipelajari saatos jam Jérman. Ogé, upami anjeun hoyong saatos diajar ieu Usum Jérman Anjeun oge tiasa ngotéktak topik kami disebut.

Lalaunan ayeuna jam Jerman Hayu urang lebetkeun topik urang anu dingaranan.

Sakumaha anjeun terang, sapoé 24 jam. Dina paguneman urang sapopoé, naha éta dalapan énjing atanapi dalapan sonten, urang sok nyarios dalapan. Janten urang henteu nyarios éta duapuluh. Ieu leres dina paguneman sadidinten. Nanging, dina biantara resmi, contona dina radio, televisi, berita sareng medium anu sami, waktosna bakal disebatkeun, sedengkeun sonten disebat dua puluh, sareng énjing disebat dalapan. Urang nyarios langkung ti 12 jam dina paguneman sadidinten, tapi dina paguneman resmi diucapkeun langkung ti 24 jam sareng nomer saatos 12 ogé dianggo.

Jerman TIME nyebutkeun sabaraha?

  • arloji Jerman: maot Uhrzeit

jam Jerman dipenta ngagunakeun kapang anu.

waktos nanyakeun Jerman

 

1. Wie spät ist es?
2. Wieviele Uhr ist es?
Wie spät ist es? jeung Wieviele Uhr ist es? pola sual di Jerman Sabaraha jam? Eta hartina. Anjeun tiasa ngagunakeun duanana pola, duanana hartosna sami.
Jerman dina jam dipenta ku cara ieu.

Salaku geus urang katempo di Inggris, mati Jerman What is the time? ve Jam sabaraha ieu? ogé penah hiji sual ka kasaruaan bentuk.

Inpo tambahan saperti naon anu dimaksud dina kecap nu aksara späten, kumaha carana ngucapkeun eta di na hal ieu keyboard teu babaturan inpormasi komprehensif sakumaha ka sabaraha ieu bisa nulis surat Pallawa Jerman Dijelaskeun dina topik urang anu judulna. Upami anjeun kersa, rerencangan tiasa maca topik éta.

Waktos ngomong di Jerman

Manehna nanya kumaha anjeunna diajar Jerman dina jam sanggeus jam ayeuna oge masalah kumaha pikeun nanganan alalım.almanca ngawartoskeun yén jam dina sapopoé paguneman resmi (informell) inohong anu dinyatakeun dina paguneman antara 1-12. (H xnumx't Contona, waktu éta kayaning lima)
Dina rapat resmi jeung susuratan (Formell) eta dipake angka tina 12-24. (Saperti 20.00-jam salapan belas tilu puluh jam).

  • Jerman Formell (Offiziell) Jam
  • informell Jerman (Inoffiziell) Jam

Jerman ngawartoskeun jam pamakean formal jeung aspék informal hirup nganggo vardır.günlük bédana resmi Disebut pamakéan, informell Atawa, anu disebut Inoffiziell ngabejaan ramo Anjeun kalawan denir.dolayı jam informell atawa jam Inoffiziell nyebutkeun hal saperti a lamun anjeun terang yen utterance nu dipaké informal dina kahirupan sapopoé.

Kitu ogé, jam tangan ramo Anjeun formell ngabejaan atawa jam offiziell nyarios nanaon kaluar nalika resmi hirup, dina institusi umum, dina warta, dina televisi, anjeun nyaho yén pamakéan resmi radio dipaké.

Jadi isu arloji Jerman sakumaha anu digunakeun dina kahirupan sapopoé ie informell informal duanana dina watesan pamakéan ie resmi migunakeun Formell lazımdır.biz utamina dina watesan assessing pamakéan Formell bakal masihan conto di ahir patarosan sanggeus diajar ngagunakeun pamakéan göreceğiz.ınformell informell dipaké dina kahirupan sapopoé.

Heula, hayu urang ngamimitian sawala urang ku sangkan waktu pasti di Jerman.

Jerman Full Time sebutkeun

Hayu urang tempo heula jam-jamanna. Pikeun ngawasa ieu, anjeun kedah terang nomerna ku hidep.
métode bisa dituturkeun dina sangkan éta jam pinuh nyaéta kieu:

Es ist ...... .. Uhr.
Jerman Full Conto Time:

  • 5 Jam: Es ist fünf Uhr
  • 7 Jam: Es ist sieben Uhr
  • 8 Jam: Es ist acht Uhr
  • 9 Jam: Es ist neu Uhr
  • 10 Jam: Es ist zehn Uhr
  • 12 Jam: Es ist zwölfte Uhr

Es ist fünf nongton

Jam lima

Es ist vier nongton

Jam opat

Es ist zehn nongton

Jam on

Es ist elf nongton

Jam sabelas

 

Ieu rada gampang bisa ngawartoskeun waktu pasti di Jerman salian conto urang hayu urang masihan eta nepi sabagé conto gambar di handap ieu.

 

Entong Nyarios Waktos dina basa Jerman

Entong Nyarios Waktos dina basa Jerman

Ayeuna hayu urang nganggap cara nu Jerman ngawartoskeun jam splitter.

Jam splitter Jerman nyebutkeun

arloji splitter Jerman ceuk metodeu di handap ieu.

Jam splitter Jerman nyebutkeun
Es ist halb .... (+ 1) ....

A spasi ditinggalkeun kosong ku titik-titik dina pola di luhur, wayah kiwari teu aya dina hiji jam payun Konon anyar opat sarta satengah jam upami ti lokasi dotted sanes angka kaopat téh dibawa ka lima digit.
Kecap Halbe hartina satengah.
Hayu urang nempo conto di handap ieu.

  • Opat satengah jam: Es ist halb fünf
  • Lima satengah jam: Es ist halb sechs
  • Genep satengah jam: Es ist halb sieben
  • Sapuluh tilu puluh: Es ist halb elf

Es ist halb sieben

Jam satengah genep

Es ist halb zwei

Jam satengah hiji

Es ist halb fünf

Jam satengah opat

Es ist halb vier

Nya tilu tilu puluh

Es ist halb zehn

Jam satengah salapan

Es ist halb elf

Jam satengah sapuluh

És ist halb neun

Jam satengah dalapan

arloji splitter Jerman tiasa nyarios sakedap sakumaha ditempo dina conto di handap ieu dina paguneman sapopoé di antara jalma:

  • halb sieben: genep satengah
  • halb acht: tujuh satengah
  • halb elf: hiji satengah
  • Hiji satengah: halber zwei
  • dua sarta satengah: halb drei
  • tilu sarta satengah: halb vier

Kadé, pasti nunjuk inget nyaeta nu kedah nganggo sajam engké.

Ayeuna hayu urang nyebutkeun ngeunaan gambar jam conto splitter Jerman.
conto Visual tina subjek oge mantuan bisa hadé dipikaharti sarta catchy.

 

Jam splitter Jerman nyebutkeun

Jam splitter Jerman nyebutkeun

* Dina basa Jérman, ulah hilap ngomong sareng hiji satengah payun ti satengah jam.

Jerman Çeyrekleme Jam sebutkeun

Jerman dina sangkan éta jam saparapat saparapat kaliwat ve Aya saparapat Urang nalungtik dina dua tahap.

 

Arloji Jérman

Arloji Jérman

Ét ti Viertel ayeuna ……………………………… ..

Ét ti Viertel vor …………………………………….

Cetakan anu kami telah berikan di luhur dipaké pikeun nyaritakeun jam saparapat Jérman.

  1. Ét ti Viertel ayeuna …………………. pola "saparapat kaliwatEta hartina ". Upami saparapat jam liwat dimana titikna ditingalkeun kosong, angka éta bakal dibawa.
  2. Ét ti Viertel vor …………………. pola "Aya saparapatEta hartina ". Jumlah jam dibawa kana rohangan anu kosong sareng titik.

Samentawis waktos, hayu urang ogé dicatet yén, dina jam saparapat Jérman nyarios "saparapat"Kecap"saparapatSareng huruf awal kecap ieu sok dimodalan.

Kumaha cara nyebatkeun yén waktos Jérman saparapat kapengker?

nyebutkeun Jerman mana dina jam ditémbongkeun saperti dina kuartal handap ceuk kapang:

Es ist Viertel nach ...............

Dina frasa di luhur, kecap nach hartosna "ngaliwat". Upami saparapat jam kaliwat, angka éta bakal dibawa ka tempat anu titik-titik. Salaku conto, upami jam tilu saparapat, maka anjeun kedah nyerat "drei" di daérah titik-titik. Kecap Viertel hartosna saparapat. Subjék bakal langkung ngartos sareng conto anu urang bakal masihan ayeuna.

És ist Viertel nach vier

Jam opat leuwih opat

Es ist Viertel nach sieben

Kuartal tujuh

Es ist Viertel nach neun

Waktosna tabuh salapan salapan

Es ist Viertel nach elf

Jam sapuluh langkung sapuluh

És ist Viertel nach zwölf

Jam sapuluh dua belas

Es ist Viertel nach zwei

Kuartal genep

Es ist viertel nach drei

Kuartal tilu

Es ist Viertel nach sechs

Kuartal genep

Conto sanés jam saparapat Jérman:

  • waktos nu geus lima suku kaliwat: Es ist Viertel nach fünf
  • Kaliwat dalapan suku: Es ist Viertel nach acht
  • waktos nu mangrupakeun saparapat kaliwat opat Es ist Viertel nach vier
  • waktos nu mangrupakeun saparapat kaliwat tujuh: Es ist Viertel nach sieben

Jerman Kuartal Aya Denar Kumaha?

Aya kali nalika cenah dina kuartal Jerman ditémbongkeun saperti dina pola handap:

Es ist Viertel vor ...............

Dina frasa di luhur, kecap vor hartosna "aya, cicing". Upami aya saparapat jam, angka éta dibawa ka tempat anu titik-titik. Salaku conto, upami aya saparapat jam 4, maka tempat anu titik éta kedah ditulis salaku "vier". Kecap Viertel hartosna saparapat. Subjék bakal langkung ngartos sareng conto anu urang bakal masihan ayeuna.

Es ist Viertel vor neun

Jam tilu nepi ka jam salapan

Es ist Viertel vor zehn

Jam sapuluh nepi ka sapuluh

Es ist viertel vor elf

Jam tilu nepi ka jam sabelas

Es ist Viertel vor zwei

Jam tilu nepi ka dua

Es ist Viertel vor vier

Jam opat nepi ka opat

Es ist viertel vor drei

Jam tilu nepi ka tilu

És ist Viertel vor zwölf

Jam sapuluh nepi ka dua belas

És ist Viertel vor fünf

Jam lima nepi ka jam lima

És ist Viertel vor sechs

Jam genep dugi ka genep

Conto sanés jam saparapat Jérman:

  • Aya lima jam saparapat: Es ist Viertel vor fünf
  • Kuartal ka dalapan jam: Es ist Viertel vor acht
  • Aya opat jam saparapat: Es ist Viertel vor vier
  • Hiji suku ka tujuh jam: Es ist Viertel vor sieben

Salaku nyebutkeun Jerman jam tangan jeung Minutes

jam-menit Jerman anu dinyatakeun ku conto di handap ieu.

......... Es ist vor / nach .........

Dina kapang tina nyebutkeun jam luhur-menit A menit dotted heula, nempatkeun titik waktu kadua Urang bakal mawa.

di dieu saencan Aya tetep Kecap-sarta yén dimaksudkan ku Urang nembé nyebatkeun yén kecap hartosna ngalirkeun.

Es ist …………………… .. nach ……………………… ..

Nyaéta …………………… .. atanapi ………………………………

Dina kapang di luhur ku kecap ngaliwat, peuting Eta hartina, saencan Upami kecap na aya, kala Eta hartina. Salaku conto, nyebatkeun sajam sapertos jam lima.kuKecap ”dipaké. Nyarios sajam sapertos jam lima, "saencanKecap ”dipaké. Dina cetakan di luhur, menit dibawa kana titik kahiji, sareng jam dibawa kana titik kadua.. Entong hilap pisan ieu. Upami teu kitu, anjeun nyarioskeun waktos anu lepat. Ayeuna hayu urang tingali conto urang nyarios menit dina basa Jerman.

Es ist fünf ku zehn.

Jam un lima ngaliwat

Es ist zehn ku zwei

Jam dua on ngaliwat

Es ist zwanzig ku drei 

Jam tilu tina dua puluh ngaliwat

Es ist fünfundzwanzig ku vier 

Jam opat diantarana dua puluh lima ngaliwat

Es ist elf ku sieben

Jam Tujuh sabelas ngaliwat

Es ist zehn ku fünf

Jam lima diantarana on ngaliwat

Ayeuna hayu urang masihan conto jam tangan Jérman anu jam sapuluh dugi ka lima.

Es ist fünf saencan fünf
Jam ka lima lima aya

Es ist zehn saencan drei
Jam ka tilu on aya

Es ist zwanzig saencan acht
Jam ka dalapan dua puluh aya

Es ist acht saencan zwei
Jam dina dua dalapan aya

Es ist zehn saencan vier
Jam jam opat on aya

Es ist zwanzig saencan sechs
Jam ka genep dua puluh aya

Es ist zwanzig saencan sieben
Jam ka tujuh dua puluh aya

Ayeuna duanana mangrupakeun conto duanana dina watesan jam bade ngaliwatan Lokalisasi Jerman:

  • Dua puluh tilu tina jam nu geus ticking: Es ist nach drei zwanzig
  • Aya tilu ka dua puluh jam: Es ist vor drei zwanzig
  • Opat puluh lima ti jam nu geus ticking: Es ist nach fünf vierzig
  • Aya lima keur opat puluh jam: Es ist vor fünf vierzig
  • Es ist zehn nach zwei: Sapuluh sanggeus dua jam
  • Es ist nach drei zwanzig: Time pas dua puluh tilu
  • Es ist nach fünf fünfundzwanzig: lima kaliwat dua puluh lima jam
  • Es ist nach sieben elf: waktu ieu geus kaliwat tujuh sabelas
  • Es ist fünf vor fünf: Ieu lima nepi ka lima
  • Es ist zehn vor vier: Jam opat nepi sapuluh
  • Es ist vor zwanzig neu: Time boga dua puluh salapan
  • Es ist vor acht Elf: Aya sabelas ka dalapan jam

Pikeun neuleuman Jerman munggaran jam, urang ogé kudu ngawasaan mata pelajaran angka Jerman.
situs urang angka Jerman Mun hayang, anjeun bisa ngotéktak aranjeunna ku néang:

Jam Jam Jérman - Offiziell (resmi) Ngomongkeun

Kami ngalakukeun sadayana ceramah di luhur dina formulir anu dianggo dina kahirupan sadidinten, henteu ngémutan kahirupan resmi. Nanging, dina kasus sapertos pidato sareng korespondensi resmi, jam diucapkeun langkung ti 24 jam. Salaku conto, nalika jam dua beurang disebut opat belas. Salaku tambahan, pola anu bakal kami masihan di handap ieu dianggo nalika jam resmi. Hayu urang masihan sababaraha conto pikeun kaayaan sapertos kieu:

Dina basa Jerman, jam ditulis atanapi diucapkeun dina radio, televisi, berita sareng tempat anu sami sapertos kieu.

Ést anu ……………………. Uhr ………………………

Dina pola di luhur, urang bawa jam kana tempat anu mimiti titik, sareng menit kana tempat anu kadua.

Es ist zehn nongton zwanzig

Jam un dua puluh ngaliwat

Es ist drei nongton zehn

Jam tilu tina on ngaliwat

Es ist sieben nongton vierzig

Jam tujuh Opat puluh (Tujuh Opat puluh ngalirkeun)

6:50 : És ist sechs nongton fünfzig

9:40 : És ist neu nongton vierzig

22:55 : És ist zweiundzwanzig nongton fünfundfünfzig

Formell Waktu Jérman - Langkung Conto Offiziell (Resmi) Nyarios:

  • Es ist zehn Uhr zwanzig: Time geus ngalirkeun nya dua puluh
  • Es ist acht Uhr fünfundzwanzig: Dua puluh lima kaliwat dalapan
  • 7. Es ist 40 sieben Uhr vierzig
  • 10. 45 Es ist zehn Uhr fünfundvierzig
  • 20. Es ist 55 zwanzig Uhr fünfundfünfzig
  • Es ist 22.30 Zweiundzwanzig Uhr Dreissig

Tungtungna, kami geus disiapkeun pikeun anjeun sarta situated handap FORMELLA - ngandung conto jam informell kami nyarankeun nu tuntas marios kedah ogé kode gambar urang.

Naroskeun sareng Nyarios Waktos dina basa Jerman

Naroskeun sareng Nyarios Waktos dina basa Jerman

learning Jerman Keukeuh we maneh sakabeh kasuksésan dina hirup Anjeun.

Tangtu Jerman kami kalayan sagala rupa patarosan, koméntar sarta bongbolongan almancax panglawungan atawa kaayaan di bagian komentar awaits patarosan anjeun yazabilirsiniz.almancax instruktur.

Keukeuh we nu sukses.

JASA TARJAMAHAN INGGRIS KAMI Mimitian. Pikeun inpormasi langkung seueur: Tarjamahan Inggris

Tautan Anu Disponsoran