Negatives Jerman

9

Dina pangajaran ieu, urang bakal ningali kalimat négatip Jérman. Janten contona "das ist ein Jenis"(ieu anaknegatip "Ieu sanés anak" bisaeun maneh kumaha meunang jinis kalimat.



Tangtosna, pikeun paham kana hal ieu, anjeun kedah terang kumaha nyusun kalimat positip. Dina pelajaran urang sateuacanna, urang ngajelaskeun kumaha carana ngadamel kalimat positip dina basa Jerman.

Anjeun ogé kedah terang topik tulisan Jérman. Dina pelajaran munggaran urang, kami ngobrolkeun tulisan Jerman. Tapi upami anu gaduh kasusah pikeun ngémutan masalah tulisan sareng tulisan anu henteu négatip sateuacan ngamimitian poko ieu, aranjeunna moal ngagaduhan kasusah di dieu. Kusabab urang bakal ngamangpaatkeun inpormasi anu kami nyayogikeun dina bagian éta di dieu.




Pamiarsa anu parantos diajar pelajaran urang sateuacanna terang yén négatip ein / eine tulisan mangrupikeun artikel kein sareng keine, sareng aranjeunna nambihan "henteu" hartosna kana kalimat éta. Nyaéta, dina kalimat négatip, tibatan ein eine, tulisan "kein / keine", anu mangrupikeun négatipna, bakal dianggo.

Conto:

ieu ein hade (Ieu anak)

ieu kein hade (ieu sanés anak)

ieu eine ucing (ieu ucing)

ieu teu ucing (ieu sanés ucing)

ieu ein radio (ieu radio)

ieu kein radio (ieu sanes radio)

Urang ogé tiasa ngadamel kalimat négatip nganggo sababaraha obyék. Tapi di dieu urang bakal merhatoskeun deui. Deui, pangaweruh lami urang bakal mingpin urang.
Bakal némbongkeun. Anjeun terang, nami jamak sok nganggo artikel anu maot.
Kukituna, yapmak keine. Moal biasa dianggo ngagampangkeun ngaran-ngaran ieu.


Kéngingkeun 1000 TL BULANAN TINA INTERNET Hatur nuhun kana aplikasi ngirit artos

KLIK, MULAI KANGGO DUIT TINA TELEPON Anjeun



Sangkan nyebutkeun, kalimat négatip nu dipaké ngan lamun sababaraha objék
"Keine" dianggo, masin teu dianggo.

Das sind Kinder (ieu murangkalih barudak)

Das sind keine Kinder (ieu sanés barudak)

Das sind Hauser (ieu imah)

Das sind keine Hauser (ieu sanés bumi)

Das sind Katzen (ieu ucing)

Das sind keine Katzen (ieu sanés ucing)

Anjeun tiasa latihan ku duplicating sampel.
sagala jinis patarosan na eupan balik ngeunaan kursus Jerman kami almancax panglawungan atawa komentar I yazabilirsiniz.t patarosan kaayaan bakal dijawab ku almancax instruktur.
Alus karya ..


RİSALE-i Nur vecizeler
Kahirupan téh tapi ibukota saeutik. Loba hal nu perlu.

hikmah manusa jeung tujuan ngirim dunya ieu; Kuring nyaho alam semesta jeung karpét-Hiji percaya jeung ibadah.

Paling untung aya jalma nu: poho dunya pikeun akhirat teh, akhirat teu berkurban di dunya.

Karpét-Beneficent, pakasaban pangpentingna anu Abdi hoyong ti Ibad téh Hatur aduh.

Amelie Anjeun Riza-yi kedah janten ketuhanan. Mun anjeunna Razi, sanajan henteu signifikan pikeun sakabeh küssen dunya.

dunya ieu fana. kasus pangbadagna, nyaéta mun meunang dunya nu paduli. Tanpa lalaki mantap ieu i'tika leungiteun kasus nu bener.

Kamulyaan kejem tertindas kapang zillet hijrah dieu maranéhna balik. Kitu pangadilan-abdi anu ditinggalkeun kübraa.

Sultan-i mangrupakeun semesta, konci pikeun sagalana di anjeunna, Anjeunna nyandak leuwih reins di leungeun sagalana.

Naon pentingna solat? Klik diajar
Naon panggedena bisi manusa? Klik diajar
Ongkos kursus SMA kami di AS CARA ALLAH TANITTIRIY? Klik diajar
Saperti dipedar di Diréktori Pemuda, nonoman bakal balik mamang teu. Summer dina ragrag jeung usum tiris, sarta beurang masihan tempat ka robah di malem na wengi kat'iyet, nonoman bakal ngarobah malah umur heubeul jeung pati. Mun anjeunna fana tur nonoman fana arah chaste hayrata Sanajan suplai di susun ku anjeunna keur kantos, bakal meunang bounty of a Injil nonoman aranjeunna masihan sagala decrees Surgawi ieu.

Mun sefahet consumables Sanajan, kumaha urang yén pikeun menit alatan tina amukan tina carita, juta menit nu dicokot hukuman panjara; kitu teuing, nonoman di homo-i apartemen sah pelesir jeung rasa, akhirat lian ti mes'uliyet na ti makam kaduhung ti hukuman ti lohor jeung tina dosa sarta mücâzât duniawi, anjeunna waras nu tinimbang ngaleungitkeun ti rasa tina rasa sarua ngajamin tiap experiance ngora.
.
.
.
Mun arah susun buka nonoman pisan menawan tur geulis berkah-bakal masihan zakat ketuhanan jeung amis tur kuat hartosna-abdi salaku akhirat terang pisan tur nonoman langgeng sakumaha hasilna, jeung Ayat pisan unambiguous dina Al Qur'an hususna sagala buku sawarga jeung decrees aranjeunna masihan kami warta alus. Lamun ieu téh bebeneran. Sarta saprak éta kacukupan keur bunderan halal tina pelesir. Jeung sajam saprak nikmat dilarang di apartemen, sakapeung metot sataun na sapuluh taun 'hukuman panjara. Tangtu, salaku berkah Hatur ka nonoman, anu berkah amis tina chastity, mun expend arah perlu jeung penting.

Tim almancax hayang maneh sukses ...


buku diajar basa jerman

Para tamu anu dihormat, anjeun tiasa ngaklik gambar di luhur pikeun ningali sareng ngagaleuh buku diajar Jerman kami, anu pikaresepeun pikeun sadayana ti anu alit dugi ka anu ageung, dirarancang ku cara anu saé pisan, warna-warni, seueur gambar, sareng ngandung detil sareng rinci. ceramah Turki kaharti. Urang bisa disebutkeun kalawan karapihan pikiran yén éta téh mangrupa buku gede pikeun maranéhanana anu rék diajar Jerman sorangan sarta néangan hiji tutorial mantuan pikeun sakola, sarta yén éta bisa kalayan gampang ngajarkeun Jerman ka saha.

Anjeun ogé tiasa resep ieu
9 Koméntar
  1. İsimsiiiiiiizzz nyebutkeun

    Kumaha urang tiasa henteu galau pisan sareng nicht kein-leres?

  2. henteu aya namina nyebutkeun

    Nich ???

  3. peremen nyebutkeun

    kein keine nicht moal ngartos aranjeunna

  4. almancac nu nyebutkeun

    adi nicht

  5. henteu aya namina nyebutkeun

    Abdi ogé henteu tiasa misahkeun… Kumaha carana urang tiasa misahkeun nicht sareng kein dimana sareng kumaha ngagunakeun kein ...

    1. henteu aya namina nyebutkeun

      Nicht. Teu ngucapkeun keine henteu hartosna

    2. gokx nu nyebutkeun

      nicht ngajantenkeun kecap gawe négatif ogé kecap barang. mis. nommt kommen… ..atawa moal… ..

  6. Anaba ka nyebutkeun

    mahér nyaéta kalimah tunggal; Henteu aya ucing dina kalimah anu digunakeun keine
    keine dipaké ukur dina kalimat anu jamak
    atanapi ieu nganggo sacara tunggal, atanapi keur kuring ngartos?

  7. henteu aya namina nyebutkeun

    Cenah maot, anjeunna nganggo das .. abdi henteu ngartos…. 🙁

Ninggalkeun balesan

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.

hiji × 3 =