kamagra Gél ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun kinerja séks anu langkung luhur sahingga anjeun tiasa maénkeun peran langkung aktif dina pangalaman séks anjeun.

gél kamagra Anjeun tiasa ngabéréskeun masalah degdegan anjeun sareng mendakan jawaban tina patarosan naon kamagra gel dina situs kami

Gaziantep Ngiringan
Manavgat Ngiringan ngiringan manavgat Bella Ngiringan Manavgat Ngiringan ngiringan manavgat carita séks carita séks pangiring samping ngiringan carita séks
Myrtle Ngiringan

kecap barang Jerman jamak Bentuk (Kuliah jamak)

Biasana ngaran Jérman, sababaraha ngaran Jérman

Formulir jamak Jerman, bentuk jamak

Wangun anu nunjukkeun sajumlah nami mangrupikeun bentuk tunggal nami éta. Salaku conto, kecap sapertos komputer, buku sareng manusa mangrupikeun bentuk tunggal tina kecap barang. Pikeun nunjukkeun langkung ti hiji jumlah nomina, bentuk jamak tina nomina dianggo. Salaku conto, kecap sapertos komputer, buku, jalma jamak.
Dina basa Turki, pikeun ngarobih nomina tunggal kana bentuk jamak, kecap anu pas ditambihan kana tungtung kecap barang éta.

Dina basa Jérman, teu aya aturan khusus anu tiasa dipasihkeun sacara umum. Sedengkeun unggal nomina tiasa janten kecap anu mandiri tina hiji sareng anu sanes dina kecap tunggal sareng jamak, tiasa ogé kecap-kecap anu sami dianggo pikeun kecap tunggal sareng jamak. Kadang-kadang bentuk jamak tina nomina tiasa dicandak ku nambihan sababaraha ahiran kana tungtung kecap.
Kusabab aturan anu sanés tiasa masihan kanggo pangwangunan jamak dina Basa Jerman, kecap-kecap kedah dicalang sareng jamak jamak.

Hijina aturan umum anu tiasa dianggo pikeun pangwangunan jamak dina basa Jérman nyaéta yén artikel sadaya kecap jamak mangrupikeun "paéh"Henteu paduli kana jenis kelamin atanapi artikel tina ngaran anu dipendakan dina bentuk, dina jamak nami nami digunakeun ku "artikel éli. Ieu lumaku pikeun pamakéan dina artikel nu tinangtu. Sanajan kaayaan beda dina artikel nu can kapanggih, cukup gampang.
nyaéta; artikel positif-ambigu (ein-eine) henteu dianggo dina jamak.

Di sisi séjén, artikel négatif-ambigu (kein-keine) digunakeun salaku "keine çoğ" dina jamak.

Hayu 's ngarojong kana conto di luhur;

der Vater (bapa) ——————— die Väter (bapa)
die Mutter (indung) ———————– die Mutter (ibu)
das Mädchen (gadis anak) ——— die Mädchen (gadis anak)

Sakumaha anu tiasa ditingali dina conto di luhur, kecap-kecap ell der, das, die ikis digunakeun salaku "die çoğ dina jamak".

beus ein (beus) —————— Busse (beus)
ein Freund (balad) Fre- Freunde (réncang)
ein Kellner (salah muludan) ————– Kellner (palayan)
eine Lampe (lampu) Lamp- Lampen (lampu)
eine Mutter (a indung) —————- Mutter (ibu)

Sakumaha tiasa ditingali dina conto di luhur, artikel iklan "sareng" eine "teu dianggo dina jamak.
Kecap nyalira anu dipaké.

kein Buch (lain buku) e keine Bücher (sanes buku)
kein Kellner (henteu muludan) ———- keine Kellner (henteu palayan)
keine Lampe (lain lampu) ———-- keine Lampen (moal lampu)
keine Mutter (lain indung) e keine Mutter (sanes ibu)

Sakumaha tiasa ningal dina conto di luhur, "kein" sareng "keine kullanılır ngan dipake salaku" keine da di jamak.

Sanajan aturan tangtu moal bisa dibikeun pikeun jamak, urang bakal nguji aturan jamak struktur nomina tangtu demi genah.
Ku cara kieu anjeun bisa nyieun ngaran pikeun diri jamak.

Urang diajar dina bedana tunggal-jamak ngeunaan kecap barang Jérman, sareng diajar kumaha carana narjamahkeun kecap Jérman basa Upami anjeun hoyong, anjeun tiasa ningali léngkah anu sanés kami sejenna atanapi nari judul subyek nami Jerman. Poko urang nyaéta kieu:

Subjek tina ngaran Jérman i

Subjek tina ngaran Jérman e

Subjek tina ngaran Jérman

Anjeun tiasa nyerat patarosan sareng koméntar perkawis pelajaran Jerman kami dina forum almancax. Sadaya patarosan anjeun bakal kajawab ku instruktur almancax.

Tim almancax hayang maneh sukses ...

JASA TARJAMAHAN INGGRIS KAMI Mimitian. Pikeun inpormasi langkung seueur: Tarjamahan Inggris

Tautan Anu Disponsoran