kecap barang Jerman jamak Bentuk (Kuliah jamak)

5

Biasana ngaran Jérman, sababaraha ngaran Jérman



Formulir jamak Jerman, bentuk jamak

Wangun anu nunjukkeun sajumlah nami mangrupikeun bentuk tunggal nami éta. Salaku conto, kecap sapertos komputer, buku sareng manusa mangrupikeun bentuk tunggal tina kecap barang. Pikeun nunjukkeun langkung ti hiji jumlah nomina, bentuk jamak tina nomina dianggo. Salaku conto, kecap sapertos komputer, buku, jalma jamak.
Dina basa Turki, pikeun ngarobih nomina tunggal kana bentuk jamak, kecap anu pas ditambihan kana tungtung kecap barang éta.

Dina basa Jérman, teu aya aturan khusus anu tiasa dipasihkeun sacara umum. Sedengkeun unggal nomina tiasa janten kecap anu mandiri tina hiji sareng anu sanes dina kecap tunggal sareng jamak, tiasa ogé kecap-kecap anu sami dianggo pikeun kecap tunggal sareng jamak. Kadang-kadang bentuk jamak tina nomina tiasa dicandak ku nambihan sababaraha ahiran kana tungtung kecap.
Kusabab aturan anu sanés tiasa masihan kanggo pangwangunan jamak dina Basa Jerman, kecap-kecap kedah dicalang sareng jamak jamak.



Hijina aturan umum anu tiasa dianggo pikeun pangwangunan jamak dina basa Jérman nyaéta yén artikel sadaya kecap jamak mangrupikeun "paéh"Henteu paduli kana jenis kelamin atanapi artikel tina ngaran anu dipendakan dina bentuk, dina jamak nami nami digunakeun ku "artikel éli. Ieu lumaku pikeun pamakéan dina artikel nu tinangtu. Sanajan kaayaan beda dina artikel nu can kapanggih, cukup gampang.
nyaéta; artikel positif-ambigu (ein-eine) henteu dianggo dina jamak.

Di sisi séjén, artikel négatif-ambigu (kein-keine) digunakeun salaku "keine çoğ" dina jamak.

Hayu 's ngarojong kana conto di luhur;

der Vater (bapa) ——————— die Väter (bapa)
die Mutter (indung) ———————– die Mutter (ibu)
das Mädchen (gadis anak) ——— die Mädchen (gadis anak)

Sakumaha anu tiasa ditingali dina conto di luhur, kecap-kecap ell der, das, die ikis digunakeun salaku "die çoğ dina jamak".

beus ein (beus) —————— Busse (beus)
ein Freund (balad) Fre- Freunde (réncang)
ein Kellner (salah muludan) ————– Kellner (palayan)
eine Lampe (lampu) Lamp- Lampen (lampu)
eine Mutter (a indung) —————- Mutter (ibu)

Sakumaha tiasa ditingali dina conto di luhur, artikel iklan "sareng" eine "teu dianggo dina jamak.
Kecap nyalira anu dipaké.

kein Buch (lain buku) e keine Bücher (sanes buku)
kein Kellner (henteu muludan) ———- keine Kellner (henteu palayan)
keine Lampe (lain lampu) ———-- keine Lampen (moal lampu)
keine Mutter (lain indung) e keine Mutter (sanes ibu)

Sakumaha tiasa ningal dina conto di luhur, "kein" sareng "keine kullanılır ngan dipake salaku" keine da di jamak.


Kéngingkeun 1000 TL BULANAN TINA INTERNET Hatur nuhun kana aplikasi ngirit artos

KLIK, MULAI KANGGO DUIT TINA TELEPON Anjeun


Sanajan aturan tangtu moal bisa dibikeun pikeun jamak, urang bakal nguji aturan jamak struktur nomina tangtu demi genah.
Ku cara kieu anjeun bisa nyieun ngaran pikeun diri jamak.

Urang diajar dina bedana tunggal-jamak ngeunaan kecap barang Jérman, sareng diajar kumaha carana narjamahkeun kecap Jérman basa Upami anjeun hoyong, anjeun tiasa ningali léngkah anu sanés kami sejenna atanapi nari judul subyek nami Jerman. Poko urang nyaéta kieu:

Subjek tina ngaran Jérman i

Subjek tina ngaran Jérman e

Subjek tina ngaran Jérman

Anjeun tiasa nyerat patarosan sareng koméntar perkawis pelajaran Jerman kami dina forum almancax. Sadaya patarosan anjeun bakal kajawab ku instruktur almancax.

Tim almancax hayang maneh sukses ...


buku diajar basa jerman

Para tamu anu dihormat, anjeun tiasa ngaklik gambar di luhur pikeun ningali sareng ngagaleuh buku diajar Jerman kami, anu pikaresepeun pikeun sadayana ti anu alit dugi ka anu ageung, dirarancang ku cara anu saé pisan, warna-warni, seueur gambar, sareng ngandung detil sareng rinci. ceramah Turki kaharti. Urang bisa disebutkeun kalawan karapihan pikiran yén éta téh mangrupa buku gede pikeun maranéhanana anu rék diajar Jerman sorangan sarta néangan hiji tutorial mantuan pikeun sakola, sarta yén éta bisa kalayan gampang ngajarkeun Jerman ka saha.

Anjeun ogé tiasa resep ieu
5 Koméntar
  1. Zehra nyebutkeun

    Hatur nuhun pisan: ')

  2. ESRA nyebutkeun

    Bener super 🙂

    1. Hubungi Melisa langsung nyebutkeun

      Bener pisan saé pisan, hatur nuhun çok

  3. Zehra nyebutkeun

    Saé, hatur nuhun. Ku jalan kitu, naha kecap-kecap anu henteu maot asup kana hiji?

  4. henteu aya namina nyebutkeun

    Geus bener mantuan kuring loba mitos ucapan salamet dina karya kaséhatan alus dina kuli sodara anjeun

Ninggalkeun balesan

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.

dua puluh + lima =