Kursus-kursus Instalasi Kalimat Jerman, Kalimat Jerman Kumaha mun Pasang

SETUP KALIMAH JERMAN, CONTOH KALIMAH JERMAN, KALIMAH JERMAN. Diajar ngadamel kalimat Jérman. Babaturan anu dipikahoyong, urang bakal ngajantenkeun yayasan urang dina kursus jerman ieu pikeun ngahasilkeun kalimat. NUTURUN KANGGO.


BUKU KURSUS JERMAN KAMU TEU KALUAR! Dulur tiasa diajar JERMAN GAMPANG!
KLIK KITILAH BUKU PEMBELAJARAN JERMAN

Perhatosan: Kanggo ngartos sapinuhna sareng topik anu bakal dipedar di ukurna, anjeun kedah gaduh kanyaho anu cekap pikeun mata pelajaran Tata Bahasa Turki.


Upami anjeun gaduh langkung seueur inpormasi ngeunaan kalimat sareng elemen dina grammar Turki, anjeun kedah tebihkeun waktos pondok

Basajan Kalimat Setup
Urang anggap kalimat anu diwangun ku subjék sareng prédikat minangka kalimat-basajan.
e.g.

Abdi angkat.
Anjeun nuju seuri.
Aranjeunna baris maca.
Kalimatna mangrupikeun struktur kalimat anu saderhana. Upami diperhatoskeun, kasaluyuan poko-kata kerja katitén dina sadaya tilu kalimat di luhur.

Kasaluyuan subjék-predikat penting dina kalimat anu bener sareng bermakna.
Upami jejer sareng kecap pagawéanana henteu cocog dina kalimat, kalimat éta bakal rusak sareng henteu aya artina. Hayu urang parios conto na,

Abdi angkat.
Anjeunna maca.
Anjeun sumping.
Kalimah kalimat rusak. Kusabab dina kalimat-kalimat ieu, kecap pagawéan henteu konjugat numutkeun poko sareng timbul pasualan-kecap pagawéan anu teu cocog.

Contona, kalimah ngaruksak "Kuring bakal balik, idin kudu disusun dumasar kana subyek" Kuring bakal balik "atanapi loading, yükleme Aranjeunna bakal balik".
Nya, sabab jejer sareng kecap pagawéan kedahna saluyu dina hiji kalimat, maka urang tiasa kéngingkeun ideu ngeunaan poko kalimatna ku ukur ningali kecap pagawéan kalimahna.

Hayu urang nyerat sababaraha conto di handap ieu:

Kuring datang.
Geus ditulis.
Aranjeunna wrote.
Anjeun salajengna.
Candak sababaraha kalimat di luhur.
Dina kalimah "Kuring datang yapan, jalmi anu ngalaksanakeun pagawéan (subjék) kahartos kana birinci I olan".
Subjek tina kalimah anu anjeun diserat "nyaéta" anjeun tiasa dibantosan.
Subjek tina akak anu bakal aranjeunna nyerat üm nyaéta "aranjeunna ..
Subjekna dina Anjeun bakal datang "ise you ..
Tangtosna, urang tiasa terang mata pelajaran anu kalimah ku ngarobih predikat ti kalimah.
Naha kecap gawe nyarios ka urang ukur ngeunaan subyek kalimah?
Tangtosna henteu.
Kecap pagawéan ogé masihan urang informasi ngeunaan subjek kalimah, nalika pagawéan réngsé, kerangka sareng mode kalimah.
Kecap pagawéan ngabentuk predikat tina kalimah jeung formulir anu teu dikenal tina kecap gawe disebut infinitive.
Infinitive tina kecap gawe dina basa Turki nyaéta -mek atanapi -mak.
Dina basa Jérman, ahiran infinitive nyaéta -en sakapeung -n.
Ayeuna hayu urang ngabandingkeun kecap gawe dina dua basa keur ngarti kana kaayaan.

Sasaruaan Turki tina kecap pagawéan spielen nyaéta maén. Duanana kecap gawe dina bentuk infinitive.

spiel - en
ulin - mak

Sakumaha tiasa ditingali, dumasar kana kecap pagawéan di luhur, ahiran infinitive anu paling dina basa Jerman sarta makna nyaéta dina basa Turki.

Lamun ahiran keuna kecap pagawéan teu dileungitkeun, kecap-sésa anu dianggap dianggap akar kecap pagawéan.
Nalika ahiran jalma atawa waktu anu dibabawa dina kecap pagawéan, ahiran akhirat lémpar sareng jalma, aya sababaraha waktos sareng ahiran anu dibawa ka akar kecap pagawéan sésana.

Hayu urang ngajelaskeun ieu kalawan conto.

Kami cekkeun ahiran infinitive tina kecap pagawéan maca sareng urang gaduh kecap "maca kalıy. Hayu urang nyangking jalma sareng kantétan waktos kana kecap ieu. Hayu urang nyangking ahiran jalma tunggal sareng ahiran-ayeuna.

maca - yor - um

Ayeuna hayu urang ngajelaskeun papiliun urang parantos dibawa kana kecap pagawéan ieu.
maca: akar kecap pagawéan
yor: kantétan waktos ayeuna
um: 1. ahiran individu

Ayeuna hayu urang nyandak sababaraha langkung nembak:

Baca - TOR - Sun
Baca - DU - N.
Baca - YOR - UZ
Baca - DU - K.
Hayu urang masihan titik di dieu. Candak, contona, kecap pagawéan anu urang baca sareng baca.
Duanana 1. sanajan aranjeunna jalma jamak, kunaon aranjeunna nampi kantétan anu béda?
Kaayaan ieu aya hubunganana sareng struktur gramatikal sareng kusabab béda-béda anu digunakeun. Kecap pagawéan dina basa Jérman ogé ngagaduhan afiks anu béda-béda numutkeun kana tensi sareng jalma anu béda.

Kawas dina basa urang, ahiran infinitive dina basa Jérman dileungitkeun sareng ahiran anu dibawa ka akar kecap pagawéan.

Hayu urang nyandak kecap pagawéan dina basa Jerman:

Lernen: Diajar
Kami nyokot infinitive sarta mundur pepelakan lerne Kecap ieu tinggal.
ayeuna kieu lerne Hayu urang nyangking jalma-waktos waktos anu nyambung kanggo kalimah éta. Hayu urang nyangking jalma-jalma sareng kantétan anu aya ayeuna.

Lern - e: Diajar - waras - um
Sajaba ayeuna waktos-hijina tindakan duanana sakumaha katempo duanana 1. Anjeunna miboga harti tunggal.

Lern - t: Diajar - atos - anjeun

Lern-te: Diajar-di-m

Kami parantos masihan konjugasi tina sababaraha kecap pancén di luhur. Dina waktos payun, urang bakal diajar sacara tuntas afiks anu dibawa kana kecap pagawéan numutkeun tenses.

Ayeuna hayu urang dibere perhatian anjeun ka titik hiji.
Sakumaha anjeun tiasa tingali, kami ngaleupaskeun ahiran infinitive tina kecap pagawéan sareng ngahijikeun kecap pagawéan ku nambihan ahiran kana akar kecap pagawéan sésana. Nanging, sanaos seuseueurna kecap gawe dina basa Jérman konjugasi ku cara kieu, aya sakitar 200 kecap gawe teu teratur anu henteu nuturkeun aturan ieu.
Lamun akar kata kerja hiji, kecap pagawéan nu teu robah lajeng makéna nyaéta verba verba biasa mangka disebut.
Sanajan kitu, lamun nu makéna sabenerna geus ngarobah akar kata kerja disebut henteu teratur kecap gawe.
Kecap pagawéan biasa kadangkala disebut Kecap pagawéan Lemah sareng kecap gawe henteu teratur kadangkala disebut Kecap pagawéan Strong.
Kumaha urang terang lamun akar kata kerja bakal robah?
Pikeun ngajawab pertanyaan ieu, anjeun kudu ngapalkeun sagala kecap gawe anu henteu teratur.
Dina tahap ieu anjeun bisa ngamimitian ku ngapalkeun ngan pangcaketna anu aya di kahirupan sapopoe.
Tapi hayu urang nyebut khusus yén urang teu boga pilihan tapi ngahapalkeun kecap gawe ieu sareng péngkolan maranéhanana!

Naon kalakuan Jérman anu ngadukung?

Aya konsép kata kerja bantu dina basa Jerman. Kecap pagawéan bantu ngagaduhan sababaraha fungsi dina kalimat. Intina, aya 3 kecap gawe bantu dina basa Jerman. Ieu kecap gawe bantu sein - haben - werden. Kecap pagawé bantu ieu henteu ngagaduhan sasaruaan Turki sareng kecap gawe bantu henteu tiasa dianggo nyalira dina kalimat. Éta kedah dianggo nganggo kecap pagawéan normal dina kalimat sahingga aranjeunna tiasa ngarobih tense atanapi hartos tina kecap pagawéan anu sabenerna.

Kecap pagawéan bantu di luhur tiasa ogé dianggo salaku kecap pagawéan normal.
Upami dianggo salaku kecap pagawéan normal maka aranjeunna ngagaduhan hartos sareng tiasa dianggo nyalira. Urang bakal ningali topik kata kerja bantu langkung jéntré nalika pelajaran urang maju.

Dieu kami masihan sababaraha inpormasi gramatikal nepikeun sababaraha poin penting.

Dina palajaran di handap ieu, urang bakal ngajelaskeun ngajelaskeun konstruksi kalimat kalayan rojongan gramatikal sepanjang waktos ti struktur kalimah anu pangbasajanna pikeun kalimat anu pang pajeulitna.
sagala jinis patarosan na eupan balik ngeunaan kursus Jerman kami almancax panglawungan atawa komentar I yazabilirsiniz.t patarosan kaayaan bakal dijawab ku almancax instruktur.
Urang ngaharepkeun kabeh kasuksésan ...

RİSALE-i Nur vecizeler
Kahirupan téh tapi ibukota saeutik. Loba hal nu perlu.

hikmah manusa jeung tujuan ngirim dunya ieu; Kuring nyaho alam semesta jeung karpét-Hiji percaya jeung ibadah.

Paling untung aya jalma nu: poho dunya pikeun akhirat teh, akhirat teu berkurban di dunya.

Karpét-Beneficent, pakasaban pangpentingna anu Abdi hoyong ti Ibad téh Hatur aduh.

Amelie Anjeun Riza-yi kedah janten ketuhanan. Mun anjeunna Razi, sanajan henteu signifikan pikeun sakabeh küssen dunya.

dunya ieu fana. kasus pangbadagna, nyaéta mun meunang dunya nu paduli. Tanpa lalaki mantap ieu i'tika leungiteun kasus nu bener.

Kamulyaan kejem tertindas kapang zillet hijrah dieu maranéhna balik. Kitu pangadilan-abdi anu ditinggalkeun kübraa.

Sultan-i mangrupakeun semesta, konci pikeun sagalana di anjeunna, Anjeunna nyandak leuwih reins di leungeun sagalana.

Naon pentingna solat? Klik diajar
Naon panggedena bisi manusa? Klik diajar
Ongkos kursus SMA kami di AS CARA ALLAH TANITTIRIY? Klik diajar
Saperti dipedar di Diréktori Pemuda, nonoman bakal balik mamang teu. Summer dina ragrag jeung usum tiris, sarta beurang masihan tempat ka robah di malem na wengi kat'iyet, nonoman bakal ngarobah malah umur heubeul jeung pati. Mun anjeunna fana tur nonoman fana arah chaste hayrata Sanajan suplai di susun ku anjeunna keur kantos, bakal meunang bounty of a Injil nonoman aranjeunna masihan sagala decrees Surgawi ieu.

Mun sefahet consumables Sanajan, kumaha urang yén pikeun menit alatan tina amukan tina carita, juta menit nu dicokot hukuman panjara; kitu teuing, nonoman di homo-i apartemen sah pelesir jeung rasa, akhirat lian ti mes'uliyet na ti makam kaduhung ti hukuman ti lohor jeung tina dosa sarta mücâzât duniawi, anjeunna waras nu tinimbang ngaleungitkeun ti rasa tina rasa sarua ngajamin tiap experiance ngora.
.
.
.
Mun arah susun buka nonoman pisan menawan tur geulis berkah-bakal masihan zakat ketuhanan jeung amis tur kuat hartosna-abdi salaku akhirat terang pisan tur nonoman langgeng sakumaha hasilna, jeung Ayat pisan unambiguous dina Al Qur'an hususna sagala buku sawarga jeung decrees aranjeunna masihan kami warta alus. Lamun ieu téh bebeneran. Sarta saprak éta kacukupan keur bunderan halal tina pelesir. Jeung sajam saprak nikmat dilarang di apartemen, sakapeung metot sataun na sapuluh taun 'hukuman panjara. Tangtu, salaku berkah Hatur ka nonoman, anu berkah amis tina chastity, mun expend arah perlu jeung penting.

Tim almancax hayang maneh sukses ...

JASA TARJAMAHAN INGGRIS KAMI Mimitian. Pikeun inpormasi langkung seueur: Tarjamahan Inggris

Tautan Anu Disponsoran