Jerman Serikat Ngaran, Nami ngagabung

Ngahijikeun Tatar Jerman dina nami, dina kecap barang sanyawa Jerman



The Jerman-ngahiji-ngaran-ngaran-ngagabung
The Jerman-ngahiji-ngaran-ngaran-ngagabung




TONG TONTON CHAT IEU, BAKAL GÉLÉ
Artikel ieu ogé bisa dibaca dina basa di handap ieu

Anjeun ogé tiasa resep ieu
Ninggalkeun balesan

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.