kamagra Gél ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun kinerja séks anu langkung luhur sahingga anjeun tiasa maénkeun peran langkung aktif dina pangalaman séks anjeun.

gél kamagra Anjeun tiasa ngabéréskeun masalah degdegan anjeun sareng mendakan jawaban tina patarosan naon kamagra gel dina situs kami

advertorial: ngiringan
Gaziantep Ngiringan
Manavgat Ngiringan ngiringan manavgat Bella Ngiringan Manavgat Ngiringan ngiringan manavgat carita séks carita séks pangiring samping ngiringan carita séks
Myrtle Ngiringan

Teu katangtu Artikel di Jerman (Unbestimmt Artikel)

palajaran ieu artikel teu katangtu di Jerman Urang bakal masihan inpormasi ngeunaan. Kami masihan inpormasi lengkep ngeunaan artikel Jérman dina palajaran urang sateuacanna. Kami ngajelaskeun sabaraha jinis tulisan dina basa Jerman, dimana éta dianggo sareng dimana éta henteu dianggo.

Anjeun tiasa nganggo bagian milarian situs kami pikeun milari sadaya pelajaran ngeunaan tulisan Jérman dina situs kami atanapi Artikel definite Jerman Ku ngaklik dina jejer kami geus disiapkeun ngeunaan artikel Jerman anu sadia ka sadaya kelas.

artikel definite Jerman sateuacan, hayu urang ningali anlatmıştık.şi jéntré kiwari ogé kalayan artikel teu katangtu Jerman jeung artikel teu katangtu I ngajelaskeun béda antara artikel tangtu.

Jerman teu katangtu Artikel (UNBESTİMMT mun PASAL)

Dina bagian saencanna, kami nganalisis tulisan anu tangtu. Dina bagian ieu, urang bakal nalungtik tulisan anu teu jelas.
Dina basa Jérman, tulisan teu ditangtoskeun dibagi kana artikel anu teu pasti positip sareng tulisan anu teu pasti négatip. Tulisan anu teu ditangtoskeun dianggo pikeun ngarujuk ka entitas naon waé anu teu dikenal, teu ditangtoskeun.

Urang bakal masihan conto kalimat pikeun pamahaman anu langkung saé kana subjek. Ku cara kieu, kami arepkeun anjeun bakal ngartos bédana antara tulisan tangtu sareng tulisan teu tangtu saeutik deui.


Kalayan konsép khusus, dipikanyaho atanapi anu parantos disebatkeun, tilas ditingali, panjang, lebar, warna, sareng sajabana. Éta ngarujuk kana aset anu ngagaduhan sipat anu dikenal.
Istilah henteu pasti hartosna naon waé entitas acak.
Urang bakal ngajelaskeun penjelasan ieu sareng dipikaharti kalayan conto anu bakal kami masihan di handap. Upami anjeun nalungtik conto kalimat anu dibéré dihandap, anjeun tiasa sacara gampang ngartos bédana antara dua konsép na.

conto:

Bapana, Ali 1- hayang mawa anjeunna buku.
Anjeunna hayang mawa buku ti bapana Ali 2-.

Hayu urang nempo kalimah kahiji di luhur:
Bapana naros ka Ali pikeun mawa buku, tapi buku naon ieu? naon warna na? Naon nami na? dimana Saha pangarangna? Sadaya ieu henteu dieusian.
Salaku henteu ditangtoskeun, Ali ngartos sareng nyandak buku pikeun dibawa tina kalimat na. Janten buku ieu dipikaterang, sanés buku acak.
Jadi ngarti yén buku nu disebutkeun kecap buku Alice.
Ku kituna didieu artikel definite Eta hartina aya.

Dina kalimah kadua:
Anjeunna naros ka ramana nyandak buku, nyaéta buku naon waé.
Panulis, warna, ukuran, nami sareng sajabana tina buku di dieu. henteu penting. Buku naon waé cekap. Naha éta buku atanapi kalimat tina siga kumaha ogé.
Ku kituna didieu artikel teu katangtu Ieu bakal dipaké.

Jerman boga positif jeung negatif artikel teu katangtu teu katangtu artikel di variétas 2, kaasup artikel teu katangtu.

  • artikel teu katangtu positif nyaéta: ein - eine
  • artikel teu katangtu négatip nyaéta: keine kein-

Kahiji, ka artikel teu katangtu positif sarta informasi ngeunaan Anggap artikel eine.

Jerman positif teu katangtu Artikel

Jerman ein ve eine kaasup dua artikel positif-teu katangtu aya sadia.
E (sarua), sarta ka (sarua) kecap dina Turki, "a" hartina keur.
E, manéhna nyebutkeun, sarta can kapanggih tina positif-das artikel,
Ena, artikel positif-paeh mah can écés.
Mangga marios conto di handap:

Fischer nyebutkeun: Lauk
Lauk ein Fisch (sagala lauk)

der Baum: tangkal
e BAM: tangkal (tangkal naon baé)

das Buch: buku
ein Buch: buku (buku naon baé)

das Jenis: barudak
ein Jenis: anak (naon anak)

sebutkeun Laut: laut
e Laut: laut (sagala laut)

maot Sprache: basa
eine Sprache: basa (basa naon)

Salaku bisa ditempo di hareup nomina Conto ambigu "nyebutkeun" tinimbang "e", "das" tinimbang "e" sarta "maot" tinimbang "eine" geus dipaké.

PERHATIAN: Der teh artikel definite jeung positif artikel DAS E teu katangtu.

The positif can kapanggih tina artikel Omod artikel Eine.

Hayu urang tingali dina artikel négatip-teu ditangtukeun.

Jerman négatip-teu katangtu Artikel

E jeung E downside sahiji artikel nu disebut oge artikel teu katangtu pikeun négatip-aya. négatip tina artikel Ein "kein"D (koff). Ena négatip tina artikel "teu"D (koff A). Kein na, dina Turki "teu" atawa "henteu" salaku aranjeunna tiasa nerjemahkeun harti, oge ditambahkeun kana negativity tina perhiasan jeung kalimat nu sabenerna (-Up, -MA) mangrupakeun convertible.

PERHATIAN: DAS négatip teu katangtu sarta definite artikel der téh artikel nu CEA urang.

Artikel teu katangtu négatip mangrupa artikel tina Omod dina BSEC.

Saolah-olah urang kudu nyokot hiji artikel:

  • "éta"Ambigu artikel positif"ein"Teu katangtu négatif"kein"Dr.
  • "nu"Ambigu artikel positif"ein"Teu katangtu négatif"kein"Dr.
  • "nu"Ambigu artikel positif"eine"Teu katangtu négatif"teu"Dr.

artikel teu katangtu Jerman pikeun conto

Mangga marios conto di handap.

Fischer nyebutkeun: Lauk
Lauk ein Fisch
kein Fisch "sanes lauk" atawa "henteu lauk"

das Jenis: barudak
ein Jenis: anak
keine Kinder "teu anak" atawa "henteu barudak"

maot Taschen: Tas
eine Tasche: kantong a
keine Tasche: "Teu hiji dompet" atawa "henteu kantong"

artikel definite kapanggih dina Jerman bareng jeung bagian ieu (der, das, maot), Artikel positif atanapi indeterminate (ein, eine) jeung négatip teu katangtu (kein, keine) masihan informasi ngeunaan grup, kaasup.


Pamakéan artikel nu urang nalungtik wewengkon di bagian hareup.
sagala jinis patarosan na eupan balik ngeunaan kursus Jerman kami almancax panglawungan atawa komentar I yazabilirsiniz.t patarosan kaayaan bakal dijawab ku almancax instruktur.

Tim almancax hayang maneh sukses ...

JASA TARJAMAHAN INGGRIS KAMI Mimitian. Pikeun inpormasi langkung seueur: Tarjamahan Inggris

Tautan Anu Disponsoran