kamagra Gél ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun kinerja séks anu langkung luhur sahingga anjeun tiasa maénkeun peran langkung aktif dina pangalaman séks anjeun.

gél kamagra Anjeun tiasa ngabéréskeun masalah degdegan anjeun sareng mendakan jawaban tina patarosan naon kamagra gel dina situs kami

Artikel di Kuliah Jerman (Geschlechtswort)

Hello babaturan dear, Jerman Kuliah judulna jejer artikel aranjeunna keur panasaran ngeunaan palajaran ieu hususna beginners pikeun neuleuman babaturan Jerman, sarta yén maranéhna kadangkala kapaksa loba jalma mibanda pamahaman kasusah Artikel di Jerman Urang baris ngawanohkeun topik.

Dina pelajaran munggaran urang, kami nyatakeun yén inisial nami generik dina basa Jerman kedah ditulis ku huruf kapital sareng masing-masing nami genus ngagaduhan tulisan.

Dina pelajaran urang disebat tulisan dina basa Jerman, urang mimiti nyarioskeun naon ari tulisan, sabaraha jinis tulisan dina basa Jerman, sareng kecap-kecap anu aya di payuneun tulisan ieu. Tungtungna, kami bakal nguatkeun naon anu kami parantos ngajelaskeun ku conto-conto sareng kami bakal disimpulkeun ku tés subjek tina tulisan Jérman.

Topik tulisan Jérman mangrupikeun topik anu penting pisan. Éta kedah diajar pisan. Tulisan Jérman Anjeun moal tiasa nyarios sareng nyerat basa Jérman leres tanpa diajar sabaraha tulisan anu sayogi. Utamana dina mata pelajaran sapertos kecap barang sareng frasa sipat artikel dina Éta bakal ngajantenkeun padamelan anjeun langkung gampil gaduh inpormasi anu saé pisan.

Saatos maca ceramah dina tulisan Jérman, urang nyarankeun yén anjeun nyandak tés matuh tulisan Jerman sareng sababaraha patarosan dina akhir pelajaran. Ayeuna hayu urang masihan topik urang sareng mimitian pelajaran urang.

Pedaran Jérman SUBJECT

PASAL: GESCHLECHTSWORT

masalah Artikel ieu dibere salaku salah sahiji isu nu nangtang umumna peserta didik Jerman.
Dina bagian ieu kami diasupan masalah ieu sarta ngajelaskeun naon urang miharep anjeun gé ningali yén aya hiji topik pisan kompleks masalah ieu.
Hayu urang perhatoskeun upami anjeun ngapalkeun kecap babarengan sareng tulisanana, anjeun moal ngagaduhan seueur masalah sareng ieu. Nanging, urang masih bakal ngadamel pengelompokan lega ngeunaan hal ieu sareng nalungtik jinis kecap mana anu dianggo sareng tulisan mana.
Ayeuna hayu urang ngaléngkah ka topik kami ..

Artikel di Jerman

Aya kelamin na gender dina watesan ngaran di Jerman anu tilu rupa.
Dina basa Jérman, kecap barang boh lalaki, awéwé atanapi nétral. Kusabab kitu, tulisan di payun nami robih numutkeun jinis kelamin namina.

Aya dua jinis tulisan dina basa Jerman, anu mimitina mangrupikeun tulisan anu pasti sareng anu kadua nyaéta tulisan anu teu pasti.

Dina basa Jerman, tulisan tangtu disebat, das sareng artikel mati.

Tulisan anu teu ditangtoskeun dina basa Jerman mangrupikeun ein sareng eine.

Aya ogé tulisan anu tangtu sareng konsép tulisan anu teu pasti dina basa Inggris. Réréncangan anu nyandak pelajaran Bahasa Inggris tiasa langkung ngartos kana poko. Dina basa Inggris, tulisan éta mangrupikeun tulisan anu pasti, sareng aya 2 tulisan teu tangtos, a sareng an. Pamakéan tulisan tangtu jeung tulisan teu tangtu dina basa Inggris sarua jeung basa Jerman.

Tulisan anu tangtu sareng tulisan anu teu ditangtoskeun dina basa Jerman Kami nyatakeun yén aya dua jinis tulisan, nyaéta.

Janten ayeuna anjeunna nyarios, katelah tulisan das and die Tulisan khusus Jérman Hayu urang masihan inpormasi ngeunaan:

disebut determiners di hareup sakabeh ngaran spésiés dina Jerman der, das, maot Salah sahiji kecap anu kapendak. Kecap ieu henteu aya sasaruaan Turki sareng henteu tiasa ditarjamahkeun sacara lengkep kana basa urang. Kecap ieu sapertos bagian tina nami anu aranjeunna lebet. Nalika diajar namina, leres pisan kedah diajar tulisan na sapertos anu mangrupikeun hiji kecap sareng namina. Ieu der das die kecap diklasifikasikeun salaku tulisan khusus.

Upami anjeun ngan ukur ngapalkeun kecap tanpa diajar tulisan, kecap anu anjeun pelajari moal ngahasilkeun seueur kasaéan. Kecap barang dina basa Jerman, tunggal sareng jamak, frasa sipat, jsb. Pentingna tulisan bakal langkung kahartos. artikel Kecap dina sababaraha sumber "definely"Sababaraha di"partikel diartikeunÉta pas salaku ". Salaku tambahan, tulisan disingget sapertos di handap ieu dina seueur kamus sareng sumber. Punten tetep émut hurup singgetan anu dipidangkeun.

Dina basa Jerman, tulisan ngeunaan nami gender anu jinisna lalaki nyaéta "der".

Dina basa Jerman, tulisan "maot" mangrupikeun tulisan pikeun nami gender sareng jinis awéwé.

Tulisan nomina gender teu nganggo gender dina basa Jerman nyaéta "das".

Nanging, nalika urang nyarios jenis kelamin nomina, hayu urang perhatoskeun hal-hal ieu: Hésé pikeun terang jenis kelamin kecap barang dina basa Jerman, anjeun moal tiasa ngaramal kelamin nami tina hartos nami éta. Ieu sadayana ngeunaan tata basa sareng struktur kecap. Ku alatan éta, nalika diajar kecap anyar, naon jinis kecap éta sareng tulisan Anjeun tiasa diajar naon waé tina kamus. Sanaos aya sababaraha cara pikeun ngaduga naon jinis kecap sareng tulisan dina basa Jérman, éta masih paling akurat. Ka kamus Jerman pikeun neuteup sareng diajar.

Conto tulisan Jérman:

das Buch : Buku

der Tisch : Masa

maot Katze : ucing

der Baum : Tangkal

maot Blume : Kembang

das Otomatis : Mobil

Ilustrasi conto Pamakéan Artikel Jerman

Artikel dina kecap Jerman pikeun pamakéan dina visual anu lokasina.
artikel nu nyebutkeun di gambar di hareup ngaran tina kelamin jalu, sakumaha katingal, kelamin bikang di hareup ngaran artikel paeh, anu ngaran anu lokasina di hareup nétral spésiés das artikel.

Artikel di Jerman

Artikel di Jerman

Jerman henteu hubungan antara gender sahiji harti kecap, jadi reminiscent tina gender maskulin tina kecap barang nu maskulin sakumaha dina basa Inggris, kecap evokes nu gender feminin sanes kasus salaku mahluk nu gender feminin.

Jenis kelamin kecap barang dina basa Jerman ngan ukur tiasa diajar ku ngapalkeun tina kamus. Genus kecap barang dina katégori tinangtu dikelompokkeun. Pikeun diajar langkung seueur ngeunaan jenis kelamin kecap barang dina basa Jerman Ngaran Kuliah Jerman Anjeun tiasa ningali topik kami disebut.

Répréséntasi Tulisan Jérman dina Kamus

Artikel definite Jerman Dina kamus, sapertos anu parantos urang tulis di luhur ayeuna, "der Tisch, die Katze" sareng sajabina. aranjeunna henteu kalebet kana bentuk. Kecap henteu ditulis ku tulisan na dina kamus Jerman. Kantun nempatkeun sakedik tanda di gigireun kecap na tulisan ditetepkeun naon anu kajantenan. Tulisan disingkat dina seueur sumber sapertos kieu:

éta artikel m atawa r Ieu dipintonkeun ngagunakeun hurup.
nu artikel f atawa e Ieu dipintonkeun ngagunakeun hurup.
nu artikel n atawa s Ieu dipintonkeun ngagunakeun hurup.

kitu;
m r dituduhkeun ku hurup tina kecap atawa artikel "der" bakal,
atawa artikel pikeun kecap dituduhkeun ku hurup jadi "maot" bakal,
n atawa p hurup tina kecap ditémbongkeun dina artikel "das" hartina bakal aya.

e.g.

Hiji artikel kecap éta Dina kamus Jerman, anu leutik r suratna disimpen

Hiji artikel kecap nu Dina kamus Jerman, anu leutik e suratna disimpen

Hiji artikel kecap nu Dina kamus Jerman, anu leutik s suratna disimpen

Surat-surat ieu ogér  die  das mangrupikeun serat terakhir tina tulisanna.

Hiji artikel kecap éta Kecap mangrupa hareup ka leutik r Hurup isu, nu Kecap hareup e Hurup isu, nu Ise s Suratna ditunda. Surat-surat ieu ogér-due-ins mangrupikeun serat terakhir tina tulisanna. Salaku conto, upami anjeun ningali hurup r disisieun kecap nalika ningali kamus, éta artos tulisan anu anjeun tingali aya dina der, dina cara anu sami, upami aya e di gigireun kecap, éta hartosna kecap éta maot sareng tulisan, sareng upami aya s, artina das. Sababaraha kamus MFN Aranjeunna nganggo hurup, hurup MFN kuring maskulin, kuring Femininum, Neutrum (Cins- bikang nétral génder-sex pameget) teh inisial tina kecap. Artikel nyebutkeun hurup M, Paeh artikel hurup F, Lamun hurup N das artikel Eta ngawakilan.

Sacara umum, sumberdaya na kamus atawa sakabéh sumber daya di pake ku milih salah sahiji dua ieu "m - f - n"Atawa hurup"r - s - e"Éta nganggo hurup.

Pasal teu katangtu sarta hususna Pasal Jerman

Réréncangan anu dipikacinta, sakumaha anu parantos kami sebatkeun, nalika diajar kecap Jérman sareng diajar kecap Jérman anu anyar, urang pasti kedah diajar kecap éta sareng tulisan na.

Diajar hiji kecap Naon tulisan ieu Urang kedah heran sareng katingali. Urang kedah kelompok unggal kecap yén urang bakal diajar anyar numutkeun tulisan na sareng nyerat kana otak urang ku cara éta.

Réréncangan anu dipihormat, payuneun kecap-kecap anu bakal urang anggo dina kalimat tulisan tangtu jeung dipikanyaho, naon anu urang hartosna gampang dipikaharti, disebatkeun sateuacanna objék anu dipedar. Misalna, "abdi tuang apelKahartos yén apel anu disebatkeun dina kalimat mangrupikeun apél anu dipikaterang sateuacanna. Janten "abdi tuang apelKalayan "kalimat"abdi tuang apel éta”Kalimat masihan hartos anu sami. Dina kalimat ieu, anu dimaksud dina kalimat ieu nyaéta "elmaÉta hartosna apel anu dipikaterang dipikaharti mangrupikeun apel anu disebatkeun tadi, di tengahna.

Tulisan anu tangtu dina basa Jerman der - das - maot Kami masihan inpormasi ngeunaan tulisan.

Ayeuna hayu urang masihan sababaraha inpormasi ngeunaan tulisan teu jelas dina basa Jerman.

artikel teu katangtu Jerman pikeun

Jerman der - das -die sajaba ti tulisan tangtu E jeung E jeung Aya dua tulisan teu tangtu, nyaéta.

Kecap Ein sareng eine hartosna "hiji" atanapi "naon waé." Éta tiasa ditarjamahkeun ku cara kieu.

Janten, ku kecap-kecap naon anu dianggo éin sareng eine, sareng kecap-kecap naon anu diawalan ku ein sareng eine?

Sadaya kecap anu teu aya jalu sareng teu gaduh jenis kelamin gaduh tulisan ein payuneun aranjeunna.

Sadaya kecap anu bikangna aya dihareupeun artikel eine.

Atanapi urang tiasa nyarios ieu ku cara anu sanés. Sakumaha anu parantos urang sebutkan di luhur, artikel khusus kecap kelamin lalaki nyaéta tulisan "der". Tulisan anu pasti pikeun kecap henteu gender nyaéta "das". Tulisan kecap génder awéwé nyaéta tulisan "paéh".

Artikel ein teu pasti kecap sareng kecap pasti der atanapi das nyaéta tulisan.

Upami kecap-kecap anu pasti pasti gaduh tulisan teu pasti, eine mangrupikeun tulisan.

urang tiasa nyarios.

Ayeuna anjeun bakal nyarios yén di payun kecap-kecap Jérman artikel definite éta bakal jadi? artikel teu katangtu bakal éta Di payuneun kecap der - das - maot Naha salah sahiji tulisan bakal dipendakan atanapi ein - eine Naha salah sahiji tulisan bakal dipendakan?

Hayu urang jawab patarosan ieu ayeuna. Artikel utama nyaéta tulisan khususjanten der -das -die tulisan. Nalika diajar kecap, cekap pikeun terang naha kecap éta tulisan, das atanapi maot. Jelas pikeun ein khusus artikel ein sareng eine anu dianggo tibatan tulisan anu teu tangtu. Sakumaha urang parantos disebatkeun sateuacanna, Upami anjeunna nyarioskeun sababaraha tulisan tina kecap Jérman, tulisan anu teu pasti tina kecap éta nyaéta ein.. Upami tulisan khusus kecap Jerman das, tulisan henteu pasti tina kecap éta ogé ein., Upami tulisan khusus tina kecap Jérman nyaéta artikel die, artikel anu teu pasti tina kecap éta nyaéta eine article.

Upami kecap anu dianggo dina kalimat, nami anu dianggo, objék, barang atanapi naon waé éta, upami éta ogé dipikaterang ku anu nganjang atanapi jalma, upami éta parantos disebatkeun sateuacanna, upami objék éta parantos ditingali atanapi diinformasikan ngeunaan éta , singgetna, objék anu dikenal Teras aya tulisan pasti di payun kecap ieu pikeun dianggo dina kalimat, nyaéta der - das - die.

Nanging, naon waé nami, objék, obyék, kecap anu bakal dianggo dina kalimat éta, upami éta sanés objék anu dipikaterang, upami éta obyék, upami éta obyék teu ditangtoskeun, maka tulisan henteu pasti, nyaéta ein - eine , dianggo payuneun kecap ieu.

Salaku conto, hayu urang nyerat dua kalimat anu béda nganggo objék anu sami di handap:

  • Abdi ngagaleuh mobil
  • Abdi ngagaleuh mobil éta

Hayu urang tingali dina kalimat anu munggaran, “Abdi ngagaleuh mobil"saur. Upami anjeun ngawartosan batur yén kuring nuju mobil, naon anu bakal aranjeunna carioskeun? Oooo untung, naon anu anjeun mésér, mérek naon, anyar atanapi kadua, sabaraha artos sareng aranjeunna naroskeun sapertos kitu.? Janten, sakumaha tiasa kahartos tina kalimat kahiji, di payuneun kecap mobil dina kalimat kahiji tulisan teu tangtu nyaéta ein atanapi eine Tulisan anu saluyu bakal dianggo. Janten anu mana anu bakal dianggo? Jérman pikeun kecap mobil das Otomatis nyaéta kecap. Tulisanna tulisan das. Janten tibatan das tulisan tangtu ein tulisan teu tangtu Ieu bakal dipaké.

Hayu urang tingali dina kalimat kadua. Abdi ngagaleuh mobil éta nyebutkeun. Mobil éta sakumaha anjeun nyarios parantos disebatkeun mobil. Sigana éta mobil anu disetir, ditingali atanapi diobrolkeun. Upami mobil dina kalimat kadua ieu mangrupikeun mobil anu dikenal, maka dina kalimat sapertos kieu tulisan pasti nyaéta der - das - die Salah sahiji tulisan bakal dianggo. Dina kalimat ieu kusabab kecap Jérman pikeun mobil das Auto das Otomatis Kecap bakal dipaké.

Ieu anu ngabédakeun antara tulisan tangtu jeung tulisan teu tangtu.

das Otomatis: mobil

ein Otomatis: mobil

das Buch: buku

ein Buch: buku

der Tisch: méja

ein Tisch: méja

Ringkesan Judul Tulisan Jerman

Réréncangan anu dipikacinta, kami masihan inpormasi ngeunaan tulisan Jérman, tulisan Jérman, tulisan anu teu ditangtoskeun, Artikel definite Jerman Éta sadayana anu bakal kami bahas dina masalah éta. Topik tulisan dina basa Jerman mangrupikeun salah sahiji mata pelajaran anu leres-leres kedah ditaliti sacara ati-ati. Ieu sababna ceramah tulisan Jérman dilakukeun sacara rinci.

Artikel definite Jerman Kami nyobian ngajelaskeun panjangna sabab éta mangrupikeun hal anu penting pisan.

Aya dua jenis artikel di group Jerman.
Jerman der, maot sarta das artikel nu disebut artikel definite.
Aya ogé tulisan anu teu ditangtoskeun, ein sareng eine. Aya pedaran lengkep ngeunaan dua tulisan dina situs kami. Dina raraga diajar tulisan Jérman tuntas, duanana tulisan tangtu sareng tulisan teu ditangtoskeun kedah ditaliti sacara tuntas. Ayeuna hayu urang masihan tautan mata pelajaran urang pikeun duanana tulisan khusus sareng tulisan teu tangtu.

Kuliah Jerman dina Pasal tinangtu

Artikel teu katangtu di Kuliah Jerman

Aya 3 artikel di Jerman: der, das, maot

Subjék Test Artikel Jerman

Ayeuna butuh waktu sababaraha menit pikeun ngajawab artikel Jerman kami dina test matuh.

Babaturan anu dipiharep portal kami, anu mangrupikeun situs basa Jerman pangageungna sareng pang populerna anu ngandung tulisan Jérman anu ditulis ngeunaan puluhan kursus anu sayogi. Ku milarian bagian pamilarian tina situs kami atanapi Artikel definite Jerman Ku ngaklik dina jejer kami geus disiapkeun ngeunaan artikel Jerman anu sadia ka sadaya kelas.

Anjeun tiasa nyerat patarosan sareng koméntar perkawis pelajaran Jerman kami dina forum almancax atanapi dina bagian koméntar ieu. Sadaya patarosan anjeun tiasa dibahas ku anggota almancax.

kursus Jerman keur anjeun moal nyaho naon anu urang nempatkeun dina urutan dina urutan nuturkeun lecturing JermanAnjeun tiasa nalungtik kami. Numutkeun kana paréntah ieu, anjeun tiasa nuturkeun pelajaran urang Jerman undak-usukna.

Tim almancax hayang maneh sukses ...

JASA TARJAMAHAN INGGRIS KAMI Mimitian. Pikeun inpormasi langkung seueur: Tarjamahan Inggris

Tautan Anu Disponsoran