kamagra Gél ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun kinerja séks anu langkung luhur sahingga anjeun tiasa maénkeun peran langkung aktif dina pangalaman séks anjeun.

gél kamagra Anjeun tiasa ngabéréskeun masalah degdegan anjeun sareng mendakan jawaban tina patarosan naon kamagra gel dina situs kami

advertorial: ngiringan
Gaziantep Ngiringan
Manavgat Ngiringan ngiringan manavgat Bella Ngiringan Manavgat Ngiringan ngiringan manavgat carita séks carita séks pangiring samping ngiringan carita séks
Myrtle Ngiringan

Dahareun Jerman Minuman Jérman

Dina kursus ieu anu judulna tuangeun sareng inuman Jérman, kami bakal nampilkeun anjeun nami katuangan Jérman sareng nami inuman Jerman kalayan visual anu hébat. Saatos diajar nami tuang sareng inuman dina basa Jerman, kami bakal ngajantenkeun kalimat ngeunaan tuangeun sareng minuman dina basa Jerman ieu anu kami pelajari.

Ngeunaan topik pangan sareng inuman Jérman, urang mimiti nunjukkeun yén aya ratusan rupa katuangan sareng ratusan rupa inuman dina asakan Jérman. Tangtosna, henteu mungkin pikeun ngitung sadaya tuangeun sareng inuman dina pangajaran ieu.

Henteu mungkin sareng diperyogikeun pikeun réréncangan anu parantos diajar basa Jérman pikeun diajar sagala rupa tuangeun sareng inuman sakaligus. Kusabab kitu, éta cekap pikeun diajar nami-nami tuangeun sareng inuman anu paling umum sareng sering di urang Jérman. Kadieunakeun, nalika anjeun ningkatkeun diri, anjeun tiasa diajar kadaharan sareng inum kosa kata Jerman anyar.

Hayu urang tingali kadaharan sareng inuman Jerman hiji-hiji. Kami nampilkeun gambar anu kami siapkeun sacara ati-ati pikeun anu datang almancax anjeun.

MAKANAN JERMAN JEUNG BARANG GAMBAR TOPIK

Kadaharan sareng inuman Jérman - maot Olive - Zaitun

Kadaharan sareng inuman Jérman - maot Olive - Zaitun


 

Kadaharan sareng inuman Jérman - der Käse - Kéju

Kadaharan sareng inuman Jérman - der Käse - Kéju


 

Kadaharan sareng inuman Jérman - maot Margarine - Margarine

Kadaharan sareng inuman Jérman - maot Margarine - Margarine


 

Kadaharan sareng inuman Jérman - der Honig - Madu

Kadaharan sareng inuman Jérman - der Honig - Madu


 

Kadaharan sareng inuman Jérman - das Spiegele - Endog Goreng

Kadaharan sareng inuman Jérman - das Spiegele - Endog Goreng


 

Pangan sareng Inuman Jérman - maot Wurst - Sosis

Pangan sareng Inuman Jérman - maot Wurst - Sosis



 

Pangan sareng Inuman Jérman - das Ei - Endog (Atah)

Pangan sareng Inuman Jérman - das Ei - Endog (Atah)


 

Pangan sareng Inuman Jérman - das Brot - Roti

Pangan sareng Inuman Jérman - das Brot - Roti


 

Kadaharan sareng inuman Jérman - das Sandwich - Sandwich

Kadaharan sareng inuman Jérman - das Sandwich - Sandwich



 

Kadaharan sareng inuman Jérman - der Hamburger - Hamburger

Kadaharan sareng inuman Jérman - der Hamburger - Hamburger


 

Kadaharan sareng inuman Jérman - maot Suppe - Sup

Kadaharan sareng inuman Jérman - maot Suppe - Sup


 

Kadaharan sareng inuman Jérman - der Fisch - Lauk

Kadaharan sareng inuman Jérman - der Fisch - Lauk


 

Kadaharan sareng inuman Jérman - das Hähnchen - Hayam (Asak)

Kadaharan sareng inuman Jérman - das Hähnchen - Hayam (Asak)


 

Dahareun sareng inuman Jérman - das Fleisch - Daging

Dahareun sareng inuman Jérman - das Fleisch - Daging



 

Kadaharan sareng inuman Jérman - paéh Nudel - Pasta

Kadaharan sareng inuman Jérman - paéh Nudel - Pasta


 

Kadaharan sareng inuman Jérman - maot Spaghetti - Spaghetti

Kadaharan sareng inuman Jérman - maot Spaghetti - Spaghetti


 

Kadaharan sareng inuman Jérman - das Ketchup - Ketchup

Kadaharan sareng inuman Jérman - das Ketchup - Ketchup


 

Kadaharan sareng inuman Jérman - paéh Mayonnaise - Mayonnaise

Kadaharan sareng inuman Jérman - maot Mayonnaise - Mayonnaise


 

Kadaharan sareng inuman Jérman - der joghurt - yoghurt

Dahareun sareng inuman Jerman - der joghurt - yogurt


 

Dahareun sareng inuman Jérman - das Salz - Uyah

Dahareun sareng inuman Jérman - das Salz - Uyah



 

Kadaharan sareng inuman Jérman - der Zucker - Candy

Kadaharan sareng inuman Jérman - der Zucker - Candy


GÉRÉMIN MINUM

Inuman Jérman - das Wasser - Cai

Inuman Jérman - das Wasser - Cai


 

Inuman Jérman - maot Susu - Susu

Inuman Jérman - maot Susu - Susu


 

Inuman Jérman - paeh Buttermilch - Ayran

Inuman Jérman - paeh Buttermilch - Ayran


 

Inuman Jérman - der Tee - Téh

Inuman Jérman - der Tee - Téh



Inuman Jérman - der Kaffee - Kopi

Inuman Jérman - der Kaffee - Kopi


 

Inuman Jérman - der Orangensaft - Jus jeruk

Inuman Jérman - der Orangensaft - Jus jeruk


 

Inuman Jerman - maot Limonade - Lemonade

Inuman Jerman - maot Limonade - Lemonade

Réréncangan anu dipikacinta, kami ningali nami-nami tuangeun sareng inuman di Jerman di luhur. Éta cekap pikeun diajar seueur pisan nami-nami tuangeun sareng inuman ti mimiti Jerman. Anjeun teras tiasa nyéépkeun waktos diajar kecap-kecap énggal nalika anjeun mendakan waktos.

Ayeuna hayu urang nganggo pangan sareng inuman Jérman ieu anu parantos kami pelajari dina kalimat. Hayu urang ngadamel conto kalimat ngeunaan tuangeun sareng minuman dina basa Jerman.

Salaku conto, naon anu urang tiasa nyarios? Hayu urang mimitian ku kalimat sapertos kuring resep pasta, kuring henteu resep lauk, kuring resep limun, abdi hoyong nginum téh.

Urang ogé bakal nampilkeun conto kalimat ngeunaan tuangeun sareng inuman dina basa Jerman kalayan dukungan visual.

KALIMPULAN SAMPEL Ngeunaan Kadaharan Jérman sareng inuman

Ich mag Fisch : Abdi resep lauk

Ich mag Fisch nicht : Abdi henteu resep lauk

Ich mag Joghurt : Abdi resep yoghurt

Ich mag : Abdi henteu resep yogurt

Wasta Mag Nudel : Anjeunna resep pasta

Er mag Nudel nicht : Anjeunna henteu resep pasta

Hamza mag Limonade : Hamza resep limun

Hamza mag Limonade nicht : Hamza henteu resep limun

Wir mögen Suppe : Kami resep sup

Wir mögen Suppe nicht : Kami henteu resep sup


Ayeuna hayu urang diajar ngadamel kalimat anu langkung lami sapertos "Kuring resep sup tapi kuring henteu resep hamburger". Ayeuna periksa kalimat anu bakal kami tulis di handap, kami pikir anjeun bakal ngartos struktur kalimat anu langkung saé kalayan metode ngawarnaan.

Omar mag Fisch, aber er mag Hamburger teu

Omar lauk pencinta, tapi o Hamburger henteu resep

Upami urang analisa kalimat di luhur; Ömer mangrupikeun poko kalimat sareng mag ver anu nuduhkeun konjugasi kecap pagawéan mögen numutkeun poko kalimat, nyaéta jalma katilu tunggal. Kecap fisch hartosna lauk, kecap aber hartosna but-only, er hartosna jalma katilu tunggal o, kecap hamburger hartosna hamburger sakumaha anu anjeun parantos terang, sareng kecap nicht dina tungtung kalimat dianggo ngajantenkeun kalimat négatip.

Hayu urang lakukeun kalimat anu sami deui. Di handap ieu, periksa gambar sareng conto kalimat anu kami parantos siap pikeun pangunjung almancax.


Frasa tuangeun sareng inuman Jerman

Zeynep mag sop, aber sie mag Nudel teu

Zeynep sop pencinta tapi o pasta henteu resep


Kalimat ngeunaan tuangeun sareng minuman dina basa Jerman

Ibrahim mag Joghurt, aber er mag mayonnaise teu

Ibrahim yoghurt pencinta tapi o mayonnaise henteu resep


Kalimat ngeunaan tuangeun sareng minuman dina basa Jerman

Melis mag Lémon, aber sie mag kopi teu

Melis Lémon pencinta tapi o cikopi henteu resep



Urang tiasa masihan kalimat di luhur salaku conto kana kalimat sapertos "Kuring resep sup tapi kuring henteu resep pasta" ngeunaan tuangeun sareng inuman Jerman. Ayeuna hayu urang tingali sababaraha jinis kalimat anu urang tiasa masihan salaku conto ngeunaan tuangeun sareng minuman dina basa Jerman: Ohne sareng frasa mitos.

Salaku conto kalimat Jérman anu didamel nganggo konjungsi Ohne sareng mitos "Kuring nginum téh tanpa gula","Abdi tuang pizza tanpa tomat","Abdi nginum kopi sareng susuUrang tiasa masihan kalimat sapertos ”salaku conto.

Ayeuna hayu urang ngadamel kalimat ngeunaan tuangeun sareng minuman dina basa Jerman nganggo kecap panyambung "ohne" sareng "mitos".

DIALOGUASI MAKANAN JEUNG GERMAN

Hayu urang ayeuna fokus kana sagala rupa dialog nganggo kecap panyambung tina ohne sareng mitos. Dialog urang bakal aya patarosan sareng jawaban. Dina basa Jerman, kecap panyambung ohne hartosna -li, sareng pangambung sareng mitos hartosna -li-with. Salaku conto, nalika nyarios yén kuring nginum téh tanpa gula, kecap pangambung ohne dianggo, sareng nalika kuring nyebatkeun tèh sareng gula, konjungsi mitos dianggo. Ieu langkung ngartos dina conto di handap ieu. Nalungtik kalimat anu dilakukeun ku ohne sareng mitos Jerman.


ohne - frasa mitos

ohne - frasa mitos

Hayu urang analisa gambar di luhur:

Wie trinkst du deinen Tee? : Kumaha cara nginum téh?

Ich trinke Tee ohne Zucker. : Kuring nginum téh tanpa gula.



ohne - frasa mitos

ohne - frasa mitos

Hayu urang analisa gambar di luhur:

Wie is du du Pizza? : Kumaha cara tuang pizza?

Ich esse Pizza ohne Mayonnaise. : Abdi tuang pizza tanpa mayones.


ohne - frasa mitos

ohne - frasa mitos

Hayu urang analisa gambar di luhur:

Wie isst du Hamburger? : Kumaha cara tuang hamburger na?

Ich esse Hamburger mit Ketchup. : Abdi tuang hamburger sareng saos tomat.


Réréncangan anu dipasihkeun, dina pangajaran ieu, urang ningali conto kalimat anu tiasa urang ngadamel ngeunaan katuangan Jerman, inuman Jerman sareng tuangeun sareng inuman Jerman.

Keukeuh we maneh kabeh kasuksésan dina palajaran Jerman Anjeun.

JASA TARJAMAHAN INGGRIS KAMI Mimitian. Pikeun inpormasi langkung seueur: Tarjamahan Inggris

Tautan Anu Disponsoran