Dahareun Jerman Minuman Jérman

0

Dina kursus ieu anu judulna tuangeun sareng inuman Jérman, kami bakal nampilkeun anjeun nami katuangan Jérman sareng nami inuman Jerman kalayan visual anu hébat. Saatos diajar nami tuang sareng inuman dina basa Jerman, kami bakal ngajantenkeun kalimat ngeunaan tuangeun sareng minuman dina basa Jerman ieu anu kami pelajari.



Ngeunaan topik pangan sareng inuman Jérman, urang mimiti nunjukkeun yén aya ratusan rupa katuangan sareng ratusan rupa inuman dina asakan Jérman. Tangtosna, henteu mungkin pikeun ngitung sadaya tuangeun sareng inuman dina pangajaran ieu.

Henteu mungkin sareng diperyogikeun pikeun réréncangan anu parantos diajar basa Jérman pikeun diajar sagala rupa tuangeun sareng inuman sakaligus. Kusabab kitu, éta cekap pikeun diajar nami-nami tuangeun sareng inuman anu paling umum sareng sering di urang Jérman. Kadieunakeun, nalika anjeun ningkatkeun diri, anjeun tiasa diajar kadaharan sareng inum kosa kata Jerman anyar.

Hayu urang tingali kadaharan sareng inuman Jerman hiji-hiji. Kami nampilkeun gambar anu kami siapkeun sacara ati-ati pikeun anu datang almancax anjeun.

MAKANAN JERMAN JEUNG BARANG GAMBAR TOPIK

Kadaharan sareng inuman Jérman - maot Olive - Zaitun
Kadaharan sareng inuman Jérman - maot Olive - Zaitun

 

Kadaharan sareng inuman Jérman - der Käse - Kéju
Kadaharan sareng inuman Jérman - der Käse - Kéju

 

Kadaharan sareng inuman Jérman - maot Margarine - Margarine
Kadaharan sareng inuman Jérman - maot Margarine - Margarine

 

Kadaharan sareng inuman Jérman - der Honig - Madu
Kadaharan sareng inuman Jérman - der Honig - Madu

 

Kadaharan sareng inuman Jérman - das Spiegele - Endog Goreng
Kadaharan sareng inuman Jérman - das Spiegele - Endog Goreng

 

Pangan sareng Inuman Jérman - maot Wurst - Sosis
Pangan sareng Inuman Jérman - maot Wurst - Sosis




 

Pangan sareng Inuman Jérman - das Ei - Endog (Atah)
Pangan sareng Inuman Jérman - das Ei - Endog (Atah)

 

Pangan sareng Inuman Jérman - das Brot - Roti
Pangan sareng Inuman Jérman - das Brot - Roti

 

Kadaharan sareng inuman Jérman - das Sandwich - Sandwich
Kadaharan sareng inuman Jérman - das Sandwich - Sandwich


Kéngingkeun 1000 TL BULANAN TINA INTERNET Hatur nuhun kana aplikasi ngirit artos

KLIK, MULAI KANGGO DUIT TINA TELEPON Anjeun



 

Kadaharan sareng inuman Jérman - der Hamburger - Hamburger
Kadaharan sareng inuman Jérman - der Hamburger - Hamburger

 

Kadaharan sareng inuman Jérman - maot Suppe - Sup
Kadaharan sareng inuman Jérman - maot Suppe - Sup

 

Kadaharan sareng inuman Jérman - der Fisch - Lauk
Kadaharan sareng inuman Jérman - der Fisch - Lauk

 

Kadaharan sareng inuman Jérman - das Hähnchen - Hayam (Asak)
Kadaharan sareng inuman Jérman - das Hähnchen - Hayam (Asak)

 

Dahareun sareng inuman Jérman - das Fleisch - Daging
Dahareun sareng inuman Jérman - das Fleisch - Daging




 

Kadaharan sareng inuman Jérman - paéh Nudel - Pasta
Kadaharan sareng inuman Jérman - paéh Nudel - Pasta

 

Kadaharan sareng inuman Jérman - maot Spaghetti - Spaghetti
Kadaharan sareng inuman Jérman - maot Spaghetti - Spaghetti

 

Kadaharan sareng inuman Jérman - das Ketchup - Ketchup
Kadaharan sareng inuman Jérman - das Ketchup - Ketchup

 

Kadaharan sareng inuman Jérman - paéh Mayonnaise - Mayonnaise
Kadaharan sareng inuman Jérman - maot Mayonnaise - Mayonnaise

 

Kadaharan sareng inuman Jérman - der joghurt - yoghurt
Dahareun sareng inuman Jerman - der joghurt - yogurt

 

Dahareun sareng inuman Jérman - das Salz - Uyah
Dahareun sareng inuman Jérman - das Salz - Uyah




 

Kadaharan sareng inuman Jérman - der Zucker - Candy
Kadaharan sareng inuman Jérman - der Zucker - Candy

GÉRÉMIN MINUM

Inuman Jérman - das Wasser - Cai
Inuman Jérman - das Wasser - Cai

 

Inuman Jérman - maot Susu - Susu
Inuman Jérman - maot Susu - Susu

 

Inuman Jérman - paeh Buttermilch - Ayran
Inuman Jérman - paeh Buttermilch - Ayran

 

Inuman Jérman - der Tee - Téh
Inuman Jérman - der Tee - Téh


Inuman Jérman - der Kaffee - Kopi
Inuman Jérman - der Kaffee - Kopi

 

Inuman Jérman - der Orangensaft - Jus jeruk
Inuman Jérman - der Orangensaft - Jus jeruk

 

Inuman Jerman - maot Limonade - Lemonade
Inuman Jerman - maot Limonade - Lemonade

Réréncangan anu dipikacinta, kami ningali nami-nami tuangeun sareng inuman di Jerman di luhur. Éta cekap pikeun diajar seueur pisan nami-nami tuangeun sareng inuman ti mimiti Jerman. Anjeun teras tiasa nyéépkeun waktos diajar kecap-kecap énggal nalika anjeun mendakan waktos.

Ayeuna hayu urang nganggo pangan sareng inuman Jérman ieu anu parantos kami pelajari dina kalimat. Hayu urang ngadamel conto kalimat ngeunaan tuangeun sareng minuman dina basa Jerman.

Salaku conto, naon anu urang tiasa nyarios? Hayu urang mimitian ku kalimat sapertos kuring resep pasta, kuring henteu resep lauk, kuring resep limun, abdi hoyong nginum téh.

Urang ogé bakal nampilkeun conto kalimat ngeunaan tuangeun sareng inuman dina basa Jerman kalayan dukungan visual.

KALIMPULAN SAMPEL Ngeunaan Kadaharan Jérman sareng inuman

ich mag Fisch : Abdi resep lauk

ich mag Fisch nicht : Abdi henteu resep lauk

ich mag Joghurt : Abdi resep yoghurt

Ich mag : Abdi henteu resep yogurt

Wasta Mag Nudel : Anjeunna resep pasta

Wasta mag Nudel nicht : Anjeunna henteu resep pasta

Hamza mag Limonade : Hamza resep limun

Hamza mag Limonade nicht : Hamza henteu resep limun

Wir mögen Suppe : Kami resep sup

Wir mögen Suppe nicht : Kami henteu resep sup


Ayeuna hayu urang diajar ngadamel kalimat anu langkung lami sapertos "Kuring resep sup tapi kuring henteu resep hamburger". Ayeuna periksa kalimat anu bakal kami tulis di handap, kami pikir anjeun bakal ngartos struktur kalimat anu langkung saé kalayan metode ngawarnaan.

Omar mag Fisch, aber er mag Hamburger teu

Omar lauk pencinta, tapi o Hamburger henteu resep

Upami urang analisa kalimat di luhur; Ömer mangrupikeun poko kalimat sareng mag ver anu nuduhkeun konjugasi kecap pagawéan mögen numutkeun poko kalimat, nyaéta jalma katilu tunggal. Kecap fisch hartosna lauk, kecap aber hartosna but-only, er hartosna jalma katilu tunggal o, kecap hamburger hartosna hamburger sakumaha anu anjeun parantos terang, sareng kecap nicht dina tungtung kalimat dianggo ngajantenkeun kalimat négatip.

Hayu urang lakukeun kalimat anu sami deui. Di handap ieu, periksa gambar sareng conto kalimat anu kami parantos siap pikeun pangunjung almancax.


Frasa tuangeun sareng inuman Jerman

Zeynep mag sop, aber sie mag Buligir teu

Zeynep sop pencinta tapi o pasta henteu resep


Kalimat ngeunaan tuangeun sareng minuman dina basa Jerman

Ibrahim mag Joghurt, aber er mag mayonnaise teu

Ibrahim yoghurt pencinta tapi o mayonnaise henteu resep


Kalimat ngeunaan tuangeun sareng minuman dina basa Jerman

Melis mag Lémon, aber sie mag kopi teu

Melis Lémon pencinta tapi o cikopi henteu resep



Urang tiasa masihan kalimat di luhur salaku conto kana kalimat sapertos "Kuring resep sup tapi kuring henteu resep pasta" ngeunaan tuangeun sareng inuman Jerman. Ayeuna hayu urang tingali sababaraha jinis kalimat anu urang tiasa masihan salaku conto ngeunaan tuangeun sareng minuman dina basa Jerman: Ohne sareng frasa mitos.

Salaku conto kalimat Jérman anu didamel nganggo konjungsi Ohne sareng mitos "Kuring nginum téh tanpa gula","Abdi tuang pizza tanpa tomat","Abdi nginum kopi sareng susuUrang tiasa masihan kalimat sapertos ”salaku conto.

Ayeuna hayu urang ngadamel kalimat ngeunaan tuangeun sareng minuman dina basa Jerman nganggo kecap panyambung "ohne" sareng "mitos".

DIALOGUASI MAKANAN JEUNG GERMAN

Hayu urang ayeuna fokus kana sagala rupa dialog nganggo kecap panyambung tina ohne sareng mitos. Dialog urang bakal aya patarosan sareng jawaban. Dina basa Jerman, kecap panyambung ohne hartosna -li, sareng pangambung sareng mitos hartosna -li-with. Salaku conto, nalika nyarios yén kuring nginum téh tanpa gula, kecap pangambung ohne dianggo, sareng nalika kuring nyebatkeun tèh sareng gula, konjungsi mitos dianggo. Ieu langkung ngartos dina conto di handap ieu. Nalungtik kalimat anu dilakukeun ku ohne sareng mitos Jerman.


ohne - frasa mitos
ohne - frasa mitos

Hayu urang analisa gambar di luhur:

Wie trinkst du deinen Tee? : Kumaha cara nginum téh?

Kuring trinke Tee ohne Zucker. : Kuring nginum téh tanpa gula.



ohne - frasa mitos
ohne - frasa mitos

Hayu urang analisa gambar di luhur:

Wie is du du Pizza? : Kumaha cara tuang pizza?

Ich esse Pizza ohne Mayonnaise. : Abdi tuang pizza tanpa mayones.


ohne - frasa mitos
ohne - frasa mitos

Hayu urang analisa gambar di luhur:

Wie is du du Hamburger? : Kumaha cara tuang hamburger na?

Ich esse Hamburger mit Ketchup. : Abdi tuang hamburger sareng saos tomat.


Réréncangan anu dipasihkeun, dina pangajaran ieu, urang ningali conto kalimat anu tiasa urang ngadamel ngeunaan katuangan Jerman, inuman Jerman sareng tuangeun sareng inuman Jerman.

Keukeuh we maneh kabeh kasuksésan dina palajaran Jerman Anjeun.


buku diajar basa jerman

Para tamu anu dihormat, anjeun tiasa ngaklik gambar di luhur pikeun ningali sareng ngagaleuh buku diajar Jerman kami, anu pikaresepeun pikeun sadayana ti anu alit dugi ka anu ageung, dirarancang ku cara anu saé pisan, warna-warni, seueur gambar, sareng ngandung detil sareng rinci. ceramah Turki kaharti. Urang bisa disebutkeun kalawan karapihan pikiran yén éta téh mangrupa buku gede pikeun maranéhanana anu rék diajar Jerman sorangan sarta néangan hiji tutorial mantuan pikeun sakola, sarta yén éta bisa kalayan gampang ngajarkeun Jerman ka saha.

Anjeun ogé tiasa resep ieu
Ninggalkeun balesan

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.

lima × 1 =