kamagra Gél ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun kinerja séks anu langkung luhur sahingga anjeun tiasa maénkeun peran langkung aktif dina pangalaman séks anjeun.

gél kamagra Anjeun tiasa ngabéréskeun masalah degdegan anjeun sareng mendakan jawaban tina patarosan naon kamagra gel dina situs kami

Nagara sareng basa Jerman, kabangsaan Jerman

Dina palajaran Jerman ieu; Kami bakal nyayogikeun inpormasi ngeunaan nagara-nagara Jérman, basa Jérman sareng kabangsaan Jerman. Subyek nagara sareng bahasa Jerman umumna diajarkeun di kelas 9 di nagara urang.

Dina kursus ieu, dimana urang bakal nalungtik Jérman nagara-nagara, hayu urang tingali heula basa Jérman sareng Turki nagara tunggal sareng visual anu kami parantos siapkeun pikeun anjeun. Mimiti, urang bakal ningali nami nagara-nagara anu paling urang kantos denge sareng anu biasana aya di buana Éropa, hiji-hiji, ku visual. Engké, urang bakal ningali nami seueur nagara sanés dina tabel, diajar nami-nami bangsa Jérman sareng diajar basa-basa anu diucapkeun ku nagara-nagara dina basa Jerman.

Kami ngarékoméndasikeun anjeun nuturkeun pelajaran urang sacara saksama. Ayeuna hayu urang tingali nagara-nagara Jérman sareng gambar. Ayeuna, hayu urang ngobrol ngeunaan titik ieu anu anjeun tiasa ningali tulisan di payun nami nagara dina sababaraha gambar di handap ieu. Sanaos nami nagara Jérman umumna henteu aya tulisan, sababaraha nagara sapertos die Türkei gaduh tulisan payuneun aranjeunna. Masalah ieu ogé kedah diperhatoskeun.

Upami anjeun ningali sacara saksama dina gambar di handap ieu, anjeun ogé tiasa kéngingkeun inpormasi ngeunaan:

  • Kami nunjukkeun nami nagara Jérman
  • Salaku tambahan pikeun nami nagara Jérman, kami nunjukkeun hartos na dina basa Turki.
  • Kami ogé nunjukkeun peta nagara-nagara Jérman
  • Salian ti nagara-nagara Jérman, kami ogé nunjukkeun warna bendera nagara-nagara ieu dina peta.

Kuliah Jérman Nagara Jérman

Nagara Jérman sareng bahasa Turki

maot Türkei - TURKEY


 

Nagara sareng basa Jérman - Jérman

Deutschland - Jérman



Nagara Jérman sareng bahasa Bulgaria

Bulgarien - BULGARIA


 

Nagara Jérman sareng bahasa Yunani

Griechenland - GREECE


 

Nagara sareng basa Jérman Luxemburg

Luxemburg - LUXEMBOURG


 

Nagara sareng basa dina basa Jerman - Italia

Italien - ITALI


 

Nagara sareng basa Jerman - Inggris

Britannien - ENGLAND (BRITAIN)


 

Nagara Jérman sareng bahasa Walanda

Niederlande - NETHERLANDS



Nagara sareng basa dina basa Jerman - Perancis

Frankreich - FRANSI


 

Nagara sareng basa di Jerman - Polandia

Serbuk sari - POLAND

Luhur, kami ningali nami Jérman sareng anu sami Turki pikeun sababaraha nagara sasarengan sareng peta sareng warna bendéra nagara-nagara éta. Hayu urang tingali sababaraha nagara deui. Dina daptar kami parantos nyiapkeun tabel di handap, anjeun bakal ningali nagara sareng basa Jérman sareng nami-nami anu dibérékeun ka nagara-nagara di nagara-nagara ieu. Katerangan tabel nyaéta sayogi di handap ieu.

Nagara Jérman, basa Jérman sareng kabangsaan Jerman

Mimiti, hayu urang masihan anu umum. Salah sahiji topik anu parantos dibahas sateuacanna Profesi Jérman yén unggal anggota propésional dingaranan misah pikeun lalaki sareng awéwé di Jerman, dina awal nami padamelan lalaki. éta yén tulisan éta dina awal nami propésional awéwé nu Kami nyarios yén aya tulisan. Janten upami guru janten lalaki, kecap sanésna disebatkeun dina basa Jerman, sareng kecap sanésna upami awéwé. Salaku tambahan, der artikeli dianggo payuneun lalaki sareng articel paéh dianggo payuneun awéwé.

Ngan sapertos kieu, nami-nami bangsa Jérman dingaranan misah pikeun lalaki sareng awéwé sareng aranjeunna éta tulisan, upami payuneun awéwé nu artikel dipaké. Saatos marios tabel nagara Jérman, kabangsaan Jerman sareng basa di handap, katerangan anu diperyogikeun aya dina tabel.

NEGARA JERMAN - BANGSA - BASA
Das Land (NEGARA) maot Nationalität (BANGSA) die Sprache (BASA)
maot Türkei Turki / Turkin Turki
Nordzypern Turki / Turkin Turki
Saudi Arabia Arab / Araberine Arab
Siria Syrier / Syrierin Arab
saur Irak Iraker / Irakerin Arab
der Iran Iraner / Iranerin Persia
Austria Österreicher / Österreicherin Deutsch
Perancis Franzose / Französin Französisch
Jérman Deutsch / Deutsche Deutsch
maot schweiz Schweizer / Schweizerin Deutsch / Französisch
Yunani Grieche / Griechin Yunani
Jepang Jepang / Jepangér Jepang
Rusia Russe / Russin Rusia

Dina tabel di luhur, kolom anu kahiji ngandung nami nagara, kolom kadua bangsa jalma-jalma anu cicing di nagara ieu, sareng kolom anu katilu ngandung bahasa anu diucapkeun di nagara ieu.

e.g. maot Türkei Kalimah kalimat hartosna. Turki ka éksprési (atanapi langkung saur Türke) hartosna Turki lalaki, maot Türkin hartosna awéwé Turki. Turki Frasa najul kana basa Turki anu diucapkeun di Turki.

Misalna, Rusia hartosna Rusia, der Russe babasan hartosna Mr.Russian, maot Rusia éksprési hartosna awéwé Rusia. Upami anjeun henteu ngartos hartos nagara sanés, éta bakal mangpaat pisan pikeun anjeun diajar tina kamus. Kaseueuran waktos, kami henteu nyerat hartos Turki tina unggal kecap Jérman, janten anjeun tiasa milarian kecap tina kamus pikeun diajar hartos Jérman. Kecap anu dipelajari tina kamus langkung pikaresepeun.

Anjeun tiasa ningali langkung seueur nagara, bangsa sareng bahasa dina gambar anu kami parantos siapkeun pikeun anjeun di handap ieu.

Kalimat ngeunaan nagara sareng bangsa dina basa Jerman

Ayeuna, urang bakal ngalebetkeun conto kalimat ngeunaan nagara, bangsa sareng basa anu diucapkeun ku basa Jerman. Tina sababaraha jinis kalimat ieu, urang bakal nyebatkeun sababaraha frasa pang populerna anu urang sadayana nguping nalika diajar basa Jerman sareng anu mangrupikeun poko anu mimiti ditingalikeun di sakola. Ieu kalimat sapertos kieu:

Awéwé wohnst du?

Dimana anjeun cicingna?

Wöhler kommst du?

Timana anjeun?

Naha sprichst du?

Basa naon anu anjeun nyarios?

Kalimatna siga. Hayu urang masihan conto kalimat sapertos kitu.

Wo wohnst du? Kalimat sareng conto kalimat jawaban

Wo wohnst du? (Dimana anjeun cicingna?)

Ich wohne di Balıkesir Kuring cicing di Balıkesir
Du wohnst di Bursa Anjeun cicing di Bursa
Said wohnt di Antalya Said cicing di Antalya
Wir wohnen di Artvin Urang cicing di Artvin

Woher kommst du? Kalimat sareng conto kalimat jawaban

Woher kommst du? (Anjeun ti mana?)
Ich komme aus Balikesir Kuring asalna ti Balıkesir
Du kommst aus Marmaris Anjeun asalna ti Marmaris
Hamza kommt aus Izmir Hamza asalna ti Izmir
Wir kommen aus sinop Urang asalna ti Sinop

Naha sprichst du? Kalimat sareng conto kalimat jawaban

Naha sprichst du? (Basa mana anu anjeun nyarios?)

Ich spreche russicsch Abdi nyarios basa Rusia
Du sprichst Deutsch Anjeun nyarios basa jerman
Meryem spricht Türkisch Meryem nyarios basa Turki
Wie sprechen Englisch und Türkisch Urang nyarios basa Inggris sareng Turki

Dialog Diomongkeun Nagara Jerman


Kalimat Nagara Jérman Nagara sareng Bahasa

Dihandap ieu, sobat namina Dora masihan inpormasi ngeunaan dirina. Ngagunakeun kanyaho anjeun kana basa Jérman, milari kecap-kecap anu kedah di rohangan dina kalimat ieu.

………… Tag! …… Nami ………. Dora.

Ich ………… Frankreich.

Ich …………. di Paris.

Ich ……. Englisch und Türkisch.

Ich ……………… Französisch.

JASA TARJAMAHAN INGGRIS KAMI Mimitian. Pikeun inpormasi langkung seueur: Tarjamahan Inggris

Tautan Anu Disponsoran