Nagara sareng basa Jerman, kabangsaan Jerman

1

Dina palajaran Jerman ieu; Kami bakal nyayogikeun inpormasi ngeunaan nagara-nagara Jérman, basa Jérman sareng kabangsaan Jerman. Subyek nagara sareng bahasa Jerman umumna diajarkeun di kelas 9 di nagara urang.



Dina kursus ieu, dimana urang bakal nalungtik Jérman nagara-nagara, hayu urang tingali heula basa Jérman sareng Turki nagara tunggal sareng visual anu kami parantos siapkeun pikeun anjeun. Mimiti, urang bakal ningali nami nagara-nagara anu paling urang kantos denge sareng anu biasana aya di buana Éropa, hiji-hiji, ku visual. Engké, urang bakal ningali nami seueur nagara sanés dina tabel, diajar nami-nami bangsa Jérman sareng diajar basa-basa anu diucapkeun ku nagara-nagara dina basa Jerman.

Kami ngarékoméndasikeun anjeun nuturkeun pelajaran urang sacara saksama. Ayeuna hayu urang tingali nagara-nagara Jérman sareng gambar. Ayeuna, hayu urang ngobrol ngeunaan titik ieu anu anjeun tiasa ningali tulisan di payun nami nagara dina sababaraha gambar di handap ieu. Sanaos nami nagara Jérman umumna henteu aya tulisan, sababaraha nagara sapertos die Türkei gaduh tulisan payuneun aranjeunna. Masalah ieu ogé kedah diperhatoskeun.



Upami anjeun ningali sacara saksama dina gambar di handap ieu, anjeun ogé tiasa kéngingkeun inpormasi ngeunaan:

  • Kami nunjukkeun nami nagara Jérman
  • Salaku tambahan pikeun nami nagara Jérman, kami nunjukkeun hartos na dina basa Turki.
  • Kami ogé nunjukkeun peta nagara-nagara Jérman
  • Salian ti nagara-nagara Jérman, kami ogé nunjukkeun warna bendera nagara-nagara ieu dina peta.

Kuliah Jérman Nagara Jérman

Nagara Jérman sareng bahasa Turki
maot Türkei - TURKEY

Nagara sareng basa Jérman - Jérman
Deutschland - Jérman


Kéngingkeun 1000 TL BULANAN TINA INTERNET Hatur nuhun kana aplikasi ngirit artos

KLIK, MULAI KANGGO DUIT TINA TELEPON Anjeun



Nagara Jérman sareng bahasa Bulgaria
Bulgarien - BULGARIA

Nagara Jérman sareng bahasa Yunani
Griechenland - GREECE

Nagara sareng basa Jérman Luxemburg
Luxemburg - LUXEMBOURG

Nagara sareng basa dina basa Jerman - Italia
Italien - ITALI

Nagara sareng basa Jerman - Inggris
Britannien - ENGLAND (BRITAIN)

Nagara Jérman sareng bahasa Walanda
Niederlande - NETHERLANDS




Nagara sareng basa dina basa Jerman - Perancis
Frankreich - FRANSI

Nagara sareng basa di Jerman - Polandia
Serbuk sari - POLAND

Luhur, kami ningali nami Jérman sareng anu sami Turki pikeun sababaraha nagara sasarengan sareng peta sareng warna bendéra nagara-nagara éta. Hayu urang tingali sababaraha nagara deui. Dina daptar kami parantos nyiapkeun tabel di handap, anjeun bakal ningali nagara sareng basa Jérman sareng nami-nami anu dibérékeun ka nagara-nagara di nagara-nagara ieu. Katerangan tabel nyaéta sayogi di handap ieu.



Nagara Jérman, basa Jérman sareng kabangsaan Jerman

Mimiti, hayu urang masihan anu umum. Salah sahiji topik anu parantos dibahas sateuacanna Profesi Jérman yén unggal anggota propésional dingaranan misah pikeun lalaki sareng awéwé di Jerman, dina awal nami padamelan lalaki. éta yén tulisan éta dina awal nami propésional awéwé nu Kami nyarios yén aya tulisan. Janten upami guru janten lalaki, kecap sanésna disebatkeun dina basa Jerman, sareng kecap sanésna upami awéwé. Salaku tambahan, der artikeli dianggo payuneun lalaki sareng articel paéh dianggo payuneun awéwé.

Ngan sapertos kieu, nami-nami bangsa Jérman dingaranan misah pikeun lalaki sareng awéwé sareng aranjeunna éta tulisan, upami payuneun awéwé nu artikel dipaké. Saatos marios tabel nagara Jérman, kabangsaan Jerman sareng basa di handap, katerangan anu diperyogikeun aya dina tabel.

NEGARA JERMAN - BANGSA - BASA
Das Land (NEGARA)maot Nationalität (BANGSA)die Sprache (BASA)
maot TürkeiTurki / TurkinTurki
NordzypernTurki / TurkinTurki
Saudi ArabiaArab / AraberineArab
SiriaSyrier / SyrierinArab
saur IrakIraker / IrakerinArab
der IranIraner / IranerinPersia
AustriaÖsterreicher / ÖsterreicherinDeutsch
PerancisFranzose / FranzosineFranzösisch
JérmanDeutsche / DeutscheDeutsch
maot schweizSchweizer / SchweizerinDeutsch / Französisch
YunaniGrieche / GriechinYunani
JepangJepang / JepangérJepang
RusiaRusse / RussinRusia

Dina tabel di luhur, kolom anu kahiji ngandung nami nagara, kolom kadua bangsa jalma-jalma anu cicing di nagara ieu, sareng kolom anu katilu ngandung bahasa anu diucapkeun di nagara ieu.

e.g. maot Türkei Kalimah kalimat hartosna. Turki ka éksprési (atanapi langkung saur Türke) hartosna Turki lalaki, maot Türkin hartosna awéwé Turki. Turki Frasa najul kana basa Turki anu diucapkeun di Turki.

Misalna, Rusia hartosna Rusia, saur Russe babasan hartosna Mr.Russian, maot Rusia éksprési hartosna awéwé Rusia. Upami anjeun henteu ngartos hartos nagara sanés, éta bakal mangpaat pisan pikeun anjeun diajar tina kamus. Kaseueuran waktos, kami henteu nyerat hartos Turki tina unggal kecap Jérman, janten anjeun tiasa milarian kecap tina kamus pikeun diajar hartos Jérman. Kecap anu dipelajari tina kamus langkung pikaresepeun.

Anjeun tiasa ningali langkung seueur nagara, bangsa sareng bahasa dina gambar anu kami parantos siapkeun pikeun anjeun di handap ieu.

nagara Jerman basa bangsa bendera nagara jeung basa Jerman, bangsa Jerman
nagara-nagara Jerman nagara-nagara basa umbul-umbul nagara jeung basa Jerman, nagara-nagara Jerman

Kalimat ngeunaan nagara sareng bangsa dina basa Jerman

frasa ngeunaan nagara Jerman nagara jeung basa Jerman, nagara Jerman

Ayeuna, urang bakal ngalebetkeun conto kalimat ngeunaan nagara, bangsa sareng basa anu diucapkeun ku basa Jerman. Tina sababaraha jinis kalimat ieu, urang bakal nyebatkeun sababaraha frasa pang populerna anu urang sadayana nguping nalika diajar basa Jerman sareng anu mangrupikeun poko anu mimiti ditingalikeun di sakola. Ieu kalimat sapertos kieu:

Awéwé wohnst du?

Dimana anjeun cicingna?

Wöhler kommst du?

Timana anjeun?

Naha sprichst du?

Basa naon anu anjeun nyarios?

Kalimatna siga. Hayu urang masihan conto kalimat sapertos kitu.

Wo wohnst du? Kalimat sareng conto kalimat jawaban

Wo wohnst du? (Dimana anjeun cicingna?)

Ich wohne di BalıkesirKuring cicing di Balıkesir
Du wohnst di BursaAnjeun cicing di Bursa
Said wohnt di AntalyaSaid cicing di Antalya
Wir wohnen di ArtvinUrang cicing di Artvin

Woher kommst du? Kalimat sareng conto kalimat jawaban

Woher kommst du? (Anjeun ti mana?)
Ich komme aus BalikesirKuring asalna ti Balıkesir
Du kommst aus MarmarisAnjeun asalna ti Marmaris
Hamza kommt aus IzmirHamza asalna ti Izmir
Wir kommen aus sinopUrang asalna ti Sinop

Naha sprichst du? Kalimat sareng conto kalimat jawaban

Naha sprichst du? (Basa mana anu anjeun nyarios?)

Ich spreche russicschAbdi nyarios basa Rusia
Du sprichst DeutschAnjeun nyarios basa jerman
Meryem spricht EnglischMeryem nyarios basa Turki
Wie sprechen Englisch sareng TurkischUrang nyarios basa Inggris sareng Turki

Dialog Diomongkeun Nagara Jerman

frasa nagara jerman frasa basa nagara jeung basa jerman, nagara jerman


Kalimat Nagara Jérman Nagara sareng Bahasa

Dihandap ieu, sobat namina Dora masihan inpormasi ngeunaan dirina. Ngagunakeun kanyaho anjeun kana basa Jérman, milari kecap-kecap anu kedah di rohangan dina kalimat ieu.

………… Tag! …… Nami ………. Dora.

Ich………… Frankreich.

Ich …………. di Paris.

ich ……. Englisch sareng Turkisch.

Ich …………… Französisch.


buku diajar basa jerman

Para tamu anu dihormat, anjeun tiasa ngaklik gambar di luhur pikeun ningali sareng ngagaleuh buku diajar Jerman kami, anu pikaresepeun pikeun sadayana ti anu alit dugi ka anu ageung, dirarancang ku cara anu saé pisan, warna-warni, seueur gambar, sareng ngandung detil sareng rinci. ceramah Turki kaharti. Urang bisa disebutkeun kalawan karapihan pikiran yén éta téh mangrupa buku gede pikeun maranéhanana anu rék diajar Jerman sorangan sarta néangan hiji tutorial mantuan pikeun sakola, sarta yén éta bisa kalayan gampang ngajarkeun Jerman ka saha.

Anjeun ogé tiasa resep ieu
comment 1
  1. henteu aya namina nyebutkeun

    Jigana subyek nagara Jérman teu bisa geus dipedar jadi beautifully tur ku cara jelas, sanajan dina buku ajar nanaon. ngawilujengkeun. Utamana gambar dipaké dina subjek, nagara Jérman jeung bandéra maranéhanana éta éndah. Hatur nuhun.

Ninggalkeun balesan

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.

19 + 2 =