kamagra Gél ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun kinerja séks anu langkung luhur sahingga anjeun tiasa maénkeun peran langkung aktif dina pangalaman séks anjeun.

gél kamagra Anjeun tiasa ngabéréskeun masalah degdegan anjeun sareng mendakan jawaban tina patarosan naon kamagra gel dina situs kami

Gaziantep Ngiringan
Manavgat Ngiringan ngiringan manavgat Bella Ngiringan Manavgat Ngiringan ngiringan manavgat carita séks carita séks pangiring samping ngiringan carita séks
Myrtle Ngiringan

Kelir Jerman

Dina tulisan ieu judulna warna Jérman, urang bakal diajar ngeunaan warna dina basa Jerman. Urang bakal ningali warna Jérman sareng Turki, diajar kumaha nyarios warna aset, objék sareng hal-hal dina basa Jerman.

Topik kelir Jérman biasana dumasar kana ngapalkeun, sareng mimitina, éta bakal cekap pikeun ngapalkeun warna-warna Jérman anu paling sering dianggo dina kahirupan sadidinten.

Sakumaha anjeun terang, nagara bagian entitas, warna, bentuk, nomer, urutan, lokasi, sareng sajabana. Kecap anu nunjukkeun ciri na disebut kecap sipat. biru pulpen, beureum balon, panas téh, gede méja, gancang ngalatih, Gedé dina kalimat sapertos jalan Biru, Beureum, Haneut, Badag, Gancang, Lebar kecap kecap sipat.

Éta ngandung hartos yén warna ogé kecap sipat. Sakumaha anjeun terang, inisial nami ditulis dina aksara gedé dina basa Jerman, inisial tina kecap sipat henteu dimodalan. Kituna, urang moal ngamodalan inisial nalika nyerat warna Jérman dina kalimat. contona sapédah beureum, mobil biru, apel konéng, Jeruk nipis dina kecap sapertos beureum, biru, koneng, hejo kecap kecap sipat. Kecap sipat ieu nunjukkeun warna mahluk.

kelir Jerman Kusabab éta poko sering dianggo dina kahirupan sadidinten, éta mangrupikeun salah sahiji mata pelajaran anu kedah leres-leres diapalkeun sareng dipelajari. Nalika urang nyarioskeun mahluk, urang biasana nyebut kelirna. Misalnayen beureum Dupi anjeun ningali tangkal gigir mobil? Kumaha geulis!","biru Naha anjeun tiasa nyangking cocooan disisi bal?Urang tiasa masihan conto kalimat sapertos ".

kumaha ngagunakeun Jerman dina kecap sipat Jerman dina kalimat, kumaha carana make Jerman di hareup ngaran kami nempo dina palajaran urang saméméhna.

Ayeuna hayu urang tingali mun pernyataan di kelir Turki jeung Jerman:

kelir Jerman
weiß bodas
Schwarz hideung
gelbe koneng
jadi ruksak beureum
blau biru
grün hejo
oranyeu jeruk
beureum ngora beureum ngora
Grau kulawu
violett mor
dunkelblau bulao angkatan laut
Braun coklat
warna beigi warna beigi
naraka caang, jelas
dunkel poek
hellrot beureum lampu
dunkelrot layung
Lila Lila
Dunkelblau bulao angkatan laut
weinrot beureum claret

Nalika diajar topik warna dina basa Jerman, anjeun kedah diajar heula warna anu penting, nyaéta warna utama. Anjeun tiasa diajar warna panengah anu kirang dianggo dina waktos engké numutkeun kahoyong anjeun. Salaku conto, urang tiasa masihan conto warna sapertos beureum, konéng, biru, bodas, hideung, jeruk, biru tua, coklat salaku conto warna Jérman anu paling sering dianggo.

Masalah penting anu sanés urang kedah difokuskeun perkawis warna Jérman nyaéta yén inisial nami warna kedah ditulis dina aksara leutik.
Sakumaha anjeun terang, inisial sadaya nami dina basa Jerman dimodalan.
Kalayan kecap séjén, naha éta mangrupikeun nami anu pas atanapi nami umum, inisial sadaya nami ditulis dina modal dina kalimat. Nanging, warna sanés namina. Warna mangrupakeun kecap sipat. Kusabab kitu, nalika nyerat nami warna dina kalimat dina basa Jerman, urang henteu kedah ngamodalan huruf awal warna na. Kusabab inisial kecap sipat teu kedah dimodalan.

Nanging, upami urang nyerat warna saatos titik, upami kecap mimiti kalimatna janten warna, maka kusabab unggal kalimatna dimimitian ku huruf kapital, kecap mimiti kalimat mangrupikeun nami warna, bahkan upami kecap sipat sanésna, éta dimodalan. Ayeuna, kami nampilkeun gambar kami anu disebut warna Jérman anu parantos kami siapkeun pikeun anjeun:

Jerman Gambar Warna

Kelir Jerman

Kelir Jerman

Jerman naraka Kecap hartina jelas, dunkel Kecap hartina poék.
Mun urang tangtukeun warna nu jelas, contona, lamun urang nyebutkeun yén di hareupeun a lampu bulao kecap bulao naraka kecap téh bisa dicatet yén getiririz.ko nu dunkel Urang ngagunakeun kalimah.

conto:

agul naraka: biru Lampu
dunkel sabeulah: biru Dark

Gran naraka urang: héjo Lampu
dunkel grün: Dark héjo

rod naraka: beureum Lampu
Dunkel jadi ruksak: Dark beureum

Kelir Jerman patali Conto kalimat

 

Ayeuna Gambar jeung conto kalimat dina kelir Jerman I tingali kami geus disiapkeun keur anjeun:

Kelir Jerman

Kelir Jerman

Di luhur nyaéta Das ist visual ein harti Apfel kalimah kalimah.
The kalimat dina kapasitas resmi Der Apfel ist Gran urang mangrupakeun kalimah nyarios yén warna obyék.
Nengetan éta selisih kapasitas beda antara kalimat jeung harti kalimah.

Kelir Jerman

Kelir Jerman

Di luhur nyaéta Das ist visual ein harti Knoblauch kalimah kalimah.
Handapeun gambar Der Knoblauch ist weiß kalimah mangrupakeun kalimah nyarios yén kapasitas warna obyék.
Nengetan éta selisih kapasitas beda antara kalimat jeung harti kalimah.

Kelir Jerman

Kelir Jerman

dina sisi luhur dina gambar di luhur nya Das ist eine kalimah Tomate kalimah harti.
The rotcümle nu ist kapasitas maot Tomate nunjukkeun warna obyék anu kalimah a.
Nengetan éta selisih kapasitas beda antara kalimat jeung harti kalimah.

Pikeun masihan kalimat di luhur dina tulisan:

Der Apfel ist grün
Apel héjo

Der Knoblauch ist weiß
Bawang bodas bodas

Maot Tomate ist rot
Omat beureum

Maot Aubergine ist lilac
Terong ungu

Maot Zitrone ist gelb
Lemon konéng

Urang tiasa nyerat dina bentuk.

kelir atawa atribut sejenna tina obyek sakumaha katingal dina Jerman luhur ceuk gambar ngagunakeun pola handap:

Frasa Warna Jérman

NAME + IST / Sind + COLOR

Dina pola di luhur, kami nganggo kecap pagawéan bantu ist / sind, anu parantos kami tingali sateuacanna, salaku ist dina kalimat anu tunggal sareng salaku sind dina kalimat jamak. Kami masihan inpormasi ngeunaan poko ieu dina pelajaran urang sateuacanna.

Ayeuna ngetikkeun sababaraha langkung conto kalimat ngagunakeun kapang luhur cikan rengse palajaran Jerman kelir urang.

  • Otomatis ist das Rote: mobil téh beureum
  • Otomatis ist das gelbe: mobil téh konéng
  • Maot Blume ist gelbe: Kembang anu konéng
  • Maot Blumen Sind gelbe: Kembang anu konéng

Pamakéan kelir sarta kelir dina kalimat Jerman anu sakumaha luhur.
Anjeun oge bisa nulis frasa sorangan kalawan rupa-rupa kelir béda jeung objék ngagunakeun kapang luhur.

Kami bakal senang upami anjeun nyerat sadaya pendapat, saran, pamundut sareng patarosan ngeunaan topik warna Jérman dina forum kami.

Pangajaran Jérman dina halaman wéb kami disiapkeun sareng réréncangan anu nembé diajar diajar basa Jérman dina pikiran, sareng pelajaran urang Jérman dijelaskeun ku cara anu lengkep sareng kahartos.

Anjeun ogé kelir Jerman Coba nyieun kalimat anu béda ngeunaan subjek sapertos conto kalimat di luhur.

Ku cara kieu, anjeun tiasa diajar warna Jerman langkung saé sareng anjeun moal gampang hilap.

prestasi beredar kalawan kahayang urang ..
kuring www.almancax.co

JASA TARJAMAHAN INGGRIS KAMI Mimitian. Pikeun inpormasi langkung seueur: Tarjamahan Inggris

Tautan Anu Disponsoran