angka Jerman

Dina artikel ieu kami baris ngabahas subyek angka Jerman. Kuliah angka Jerman biasana dipidangkeun ka murid sakola dasar anu kakara mimiti diajar basa Jerman. Sakumaha anjeun terang, angka mangrupikeun ekspresi anu ngabentuk angka ti hiji dugi ka salapan sareng dianggo pikeun nyerat angka. Dina basa sejen, unggal frasa 0-1-2-3-4-5-6-7-8-9 mangrupa angka. 10-11-12-13-14-15-20-30-50-100 jsb. Babasan saperti angka nyaéta angka nu dijieun maké angka.


ANGKA Jérman téh geulis pisan?

KLIK, AJAR NOMOR Jérman DINA 10 MENIT!

Sakumaha anjeun terang, dina basa Jerman sareng Turki, jumlah panggedéna nyaéta 9 (salapan) sareng nomer pangleutikna nyaéta 0 (nol). Ayeuna, hayu urang masihan nomer dina basa Jerman salaku visual dina cara anu murid sakola dasar urang tiasa ngartos. Di handap ieu mangrupakeun angka Jerman ti enol nepi ka salapan. Lamun urang geus nyiapkeun cukup éksténsif, ti enol nepi ka jutaan, Nomer Jerman Upami anjeun hoyong maca palajaran urang, klik di dieu: Nomer Jerman

Jérman DAYS GEULIS?

KLIK, AJAR Jérman poé dina 2 menit!

 

Angka Jérman

Nomer Jerman: 0 NULL

Nomer Jerman: 0 NULL


Nomer Jerman: 1 EINS

Nomer Jerman: 1 EINS


Nomer Jerman: 2 ZWEI

Nomer Jerman: 2 ZWEI



Nomer Jerman: 3 DREI

Nomer Jerman: 3 DREI


Nomer Jerman: 4 VIER

Nomer Jerman: 4 VIER


Nomer Jerman: 5 FUNF

Nomer Jerman: 5 FUNF



Nomer Jerman: 6 SECHS

Nomer Jerman: 6 SECHS


Nomer Jerman: 7 SIEBEN

Nomer Jerman: 7 SIEBEN


Nomer Jerman: 8 ACHT

Nomer Jerman: 8 ACHT



Nomer Jerman: 9 NEUN

Nomer Jerman: 9 NEUN


Éta sadayana kanggo katerangan subjek nomer Jerman, réréncangan. Geus aya dina situs urang aya loba palajaran ngeunaan cara nulis, maca jeung nyieun angka Jerman ti enol nepi ka jutaan. Anjeun tiasa ngalamar kursus anu aya hubunganana. Kusabab teu aya anu sanés anu tiasa disebatkeun ngeunaan nomer Jérman, kami motong di dieu. Kami ngarepkeun anjeun suksés dina palajaran Jerman anjeun, sareng kami ngabagéakeun dulur-dulur ekspatriat anu ngaksés situs urang ti Jerman.

JASA TARJAMAHAN INGGRIS KAMI Mimitian. Pikeun inpormasi langkung seueur: Tarjamahan Inggris

DINA IEU KURSUS, URANG TEH PANGJANGKEUN TOPIK-TOPIK



Catetan: Simkuring salawasna nyobian masihan anjeun informasi up-to-date. Tulisan anu anjeun baca ieu mimiti ditulis sakitar 3 sasih kapengker, tanggal 05 Nopémber 2021, sareng tulisan ieu terakhir diropéa tanggal 4 Désémber 2021.

Kuring geus milih hiji topik acak pikeun anjeun, handap mangrupakeun jejer untung Anjeun. Nu mana anu anjeun hoyong baca?


Tautan Anu Disponsoran