angka Jerman

0

Dina artikel ieu kami baris ngabahas subyek angka Jerman. Kuliah angka Jerman biasana dipidangkeun ka murid sakola dasar anu kakara mimiti diajar basa Jerman. Sakumaha anjeun terang, angka mangrupikeun ekspresi anu ngabentuk angka ti hiji dugi ka salapan sareng dianggo pikeun nyerat angka. Dina basa sejen, unggal frasa 0-1-2-3-4-5-6-7-8-9 mangrupa angka. 10-11-12-13-14-15-20-30-50-100 jsb. Babasan saperti angka nyaéta angka nu dijieun maké angka.



Sakumaha anjeun terang, dina basa Jerman sareng Turki, jumlah panggedéna nyaéta 9 (salapan) sareng nomer pangleutikna nyaéta 0 (nol). Ayeuna, hayu urang masihan nomer dina basa Jerman salaku visual dina cara anu murid sakola dasar urang tiasa ngartos. Di handap ieu mangrupakeun angka Jerman ti enol nepi ka salapan. Lamun urang geus nyiapkeun cukup éksténsif, ti enol nepi ka jutaan, Nomer Jerman Upami anjeun hoyong maca palajaran urang, klik di dieu: Nomer Jerman


Kéngingkeun 1000 TL BULANAN TINA INTERNET Hatur nuhun kana aplikasi ngirit artos

KLIK, MULAI KANGGO DUIT TINA TELEPON Anjeun


Angka Jérman

Nomer Jerman: 0 NULL
Nomer Jerman: 0 NULL

Nomer Jerman: 1 EINS
Nomer Jerman: 1 EINS

Nomer Jerman: 2 ZWEI
Nomer Jerman: 2 ZWEI




Nomer Jerman: 3 DREI
Nomer Jerman: 3 DREI

Nomer Jerman: 4 VIER
Nomer Jerman: 4 VIER

Nomer Jerman: 5 FUNF
Nomer Jerman: 5 FUNF




Nomer Jerman: 6 SECHS
Nomer Jerman: 6 SECHS

Nomer Jerman: 7 SIEBEN
Nomer Jerman: 7 SIEBEN

Nomer Jerman: 8 ACHT
Nomer Jerman: 8 ACHT


Nomer Jerman: 9 NEUN
Nomer Jerman: 9 NEUN

Éta sadayana kanggo katerangan subjek nomer Jerman, réréncangan. Geus aya dina situs urang aya loba palajaran ngeunaan cara nulis, maca jeung nyieun angka Jerman ti enol nepi ka jutaan. Anjeun tiasa ngalamar kursus anu aya hubunganana. Kusabab teu aya anu sanés anu tiasa disebatkeun ngeunaan nomer Jérman, kami motong di dieu. Kami ngarepkeun anjeun suksés dina palajaran Jerman anjeun, sareng kami ngabagéakeun dulur-dulur ekspatriat anu ngaksés situs urang ti Jerman.


buku diajar basa jerman

Para tamu anu dihormat, anjeun tiasa ngaklik gambar di luhur pikeun ningali sareng ngagaleuh buku diajar Jerman kami, anu pikaresepeun pikeun sadayana ti anu alit dugi ka anu ageung, dirarancang ku cara anu saé pisan, warna-warni, seueur gambar, sareng ngandung detil sareng rinci. ceramah Turki kaharti. Urang bisa disebutkeun kalawan karapihan pikiran yén éta téh mangrupa buku gede pikeun maranéhanana anu rék diajar Jerman sorangan sarta néangan hiji tutorial mantuan pikeun sakola, sarta yén éta bisa kalayan gampang ngajarkeun Jerman ka saha.

Anjeun ogé tiasa resep ieu
Ninggalkeun balesan

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.

lima - tilu =