Kaulinan Jerman

Gaduh Senang sareng Diajar Basa Jerman. Kaulinan sareng Aplikasi Jérman


ANGKA Jérman téh geulis pisan?

KLIK, AJAR NOMOR Jérman DINA 10 MENIT!

Kitu ogé mibanda kaulinan maén fun tim almancax geus dirancang duanana pikeun neuleuman Jerman kalawan relish.
Mun hayang kaulinan urang dina komputer anjeun, anjeun tiasa maén dina handphone anjeun ku muatkeun lamun hayang.

Duanana generasi anyar telepon pinter (sistem operasi Android) ogé pikeun séjén (jawa-diaktipkeun) telepon nu sadia pikeun kaulinan urang.

Punten angkat ka https://www.almancax.com/almanca-uyguleme-oyunlar maén Kaulinan Jerman kami online.

Pikeun ngaunduh Kaulinan Jérman kami pikeun diunduh kana telepon sélulér anjeun, mangga buka https://www.almancax.com/almanca-ogrenme-dokumanlari.

almancax hayang maneh sukses ...

JASA TARJAMAHAN INGGRIS KAMI Mimitian. Pikeun inpormasi langkung seueur: Tarjamahan Inggris

DINA IEU KURSUS, URANG TEH PANGJANGKEUN TOPIK-TOPIK



Catetan: Simkuring salawasna nyobian masihan anjeun informasi up-to-date. Tulisan anu anjeun baca ieu mimiti ditulis sakitar 2 taun ka pengker, tanggal 19 Agustus 2019, sareng tulisan ieu terakhir diropéa tanggal 15 Désémber 2020.

Kuring geus milih hiji topik acak pikeun anjeun, handap mangrupakeun jejer untung Anjeun. Nu mana anu anjeun hoyong baca?


Tautan Anu Disponsoran