Kaulinan Jerman

1

Gaduh Senang sareng Diajar Basa Jerman. Kaulinan sareng Aplikasi Jérman



Kitu ogé mibanda kaulinan maén fun tim almancax geus dirancang duanana pikeun neuleuman Jerman kalawan relish.
Mun hayang kaulinan urang dina komputer anjeun, anjeun tiasa maén dina handphone anjeun ku muatkeun lamun hayang.

Duanana generasi anyar telepon pinter (sistem operasi Android) ogé pikeun séjén (jawa-diaktipkeun) telepon nu sadia pikeun kaulinan urang.

Punten angkat ka https://www.almancax.com/almanca-uyguleme-oyunlar maén Kaulinan Jerman kami online.

Pikeun ngaunduh Kaulinan Jérman kami pikeun diunduh kana telepon sélulér anjeun, mangga buka https://www.almancax.com/almanca-ogrenme-dokumanlari.

almancax hayang maneh sukses ...


buku diajar basa jerman

Para tamu anu dihormat, anjeun tiasa ngaklik gambar di luhur pikeun ningali sareng ngagaleuh buku diajar Jerman kami, anu pikaresepeun pikeun sadayana ti anu alit dugi ka anu ageung, dirarancang ku cara anu saé pisan, warna-warni, seueur gambar, sareng ngandung detil sareng rinci. ceramah Turki kaharti. Urang bisa disebutkeun kalawan karapihan pikiran yén éta téh mangrupa buku gede pikeun maranéhanana anu rék diajar Jerman sorangan sarta néangan hiji tutorial mantuan pikeun sakola, sarta yén éta bisa kalayan gampang ngajarkeun Jerman ka saha.

Anjeun ogé tiasa resep ieu
comment 1
  1. henteu aya namina nyebutkeun

    Ieu geulis ngadat oyyn

Ninggalkeun balesan

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.

2 × opat =