Satuan ukuran Jérman sareng unit beurat Jérman

Urang peryogi ukuran sareng beurat unit dina unggal momen kahirupan urang. Nyaho naon unit ieu dina basa urang sorangan sareng naon anu aranjeunna lakukeun bakal ngabantosan urang diajar saruana basa Jerman. Kalayan hal éta bakal dibahas dina pangajaran ieu Pangukuran Jérman sareng Unit Beurat sareng di akhir pelajaran anjeun bakal diajar kumaha ngagunakeun unit-unit ieu nalika nyarios atanapi nyerat dina basa Jerman.


ANGKA Jérman téh geulis pisan?

KLIK, AJAR NOMOR Jérman DINA 10 MENIT!

Hijian Ukuran Jérman sareng Beurat

Pangukuran Jérman sareng Unit Beurat Nalika kami pikir éta bakal narik perhatian anjeun nalika nalungtik tabél, kami hoyong nunjukkeun yén Jérman sareng Turki anu paling unitna sami-sami saling dina segi éjahan boh cara ngucapkeunana. Detil ieu umumna valid pikeun unit pangukuran beurat, tapi teu kedah hilap yén aya pengecualian. Kusabab basa urang sareng seueur basa anu sanés tiasa silih candak, janten wajar pikeun ayana sasaruaan ieu. Kami pikir éta bakal langkung gampang pikeun diémutan sabab éta sami-sami.

Pangukuran Jérman sareng Unit Beurat Kami bakal ngadamel méja ku ngémutan unit ukuran sareng beurat salaku judul anu misah sahingga anjeun tiasa émut babasan kalayan langkung gampang nalika ngolah hal éta.

Unit Jérman Ngukur Nunjukkeun Panjang, Daérah sareng Jarak

1 Méter 1 Méter (m)
1 séntiméter 1 séntiméter (cm)
1 Milimeter 1 Milimeter (mm)
1 Désémber 1 Diméter (dm)
1 Kilométer 1 Kilométer (km)
1 méter pasagi 1 Quadratometer
1 Kilométer pasagi 1 Quadratkilométer
1 decare / acre 1 héktar
1 Suku 1 Ribut
1 Mil 1 Méil
1 inci 1 kebon binatang

Hijian Ukuran Jérman Nunjukkeun Beurat sareng Bagian

1 kilogram 1 Kilogram (kg)
1/2 Kilo / Satengah Kilo 1 Pfund (pon)
1 gram 1 gram
1 miligram 1 Miligram (mg)
50 kilogram 1 Zentner (ztr.)
1 Ton 1 Ton (t)
1 léter 1 liter (L)
1 Centiliter 1 zentiliter (cl)
1 Gedang 1 Mililiter (ml)
1 Galon (4,5 liter) 1 Galon (gal)
1 méter kubik 1 Cubicmeter (m3)
1 buah 1 sapotong
1 Potongan / potongan 1 sapotong
1 bungkus 1 bungkus
1 kotak 1 Dosis
1 Karung 1 Karung
1 bagian 1 Porsi
1 Piala 1 Janten
1 gelas gelas 1 gelas
1 Pasangan 1 sapasang
1 belasan 1 Dutzen

Réréncangan anu dipikacinta, kami hoyong ngawartosan anjeun ngeunaan sababaraha kontén dina situs kami, sajaba ti poko anu anjeun baca, aya ogé topik sapertos kieu dina situs kami, sareng ieu mangrupikeun topik anu kedah dipelajari ku urang Jerman.

Hatur nuhun pikeun minat anjeun kana situs kami, kami ngaharepkeun anjeun suksés dina pelajaran Jerman anjeun.

Upami aya poko anu anjeun hoyong tingali dina situs kami, anjeun tiasa ngalaporkeun ka kami ku nyerat ka forum.

Dina cara anu sami, anjeun tiasa nyerat patarosan, opini, saran sareng jinis kritik anu sanés ngeunaan metode urang ngajar basa Jerman, pelajaran Jerman sareng halaman wéb urang.

JASA TARJAMAHAN INGGRIS KAMI Mimitian. Pikeun inpormasi langkung seueur: Tarjamahan Inggris

DINA IEU KURSUS, URANG TEH PANGJANGKEUN TOPIK-TOPIK



Catetan: Simkuring salawasna nyobian masihan anjeun informasi up-to-date. Tulisan anu anjeun baca ieu mimiti ditulis sakitar 12 sasih kapengker, tanggal 11 Pebruari 2021, sareng tulisan ieu terakhir diropéa tanggal 20 Maret 2021.

Kuring geus milih hiji topik acak pikeun anjeun, handap mangrupakeun jejer untung Anjeun. Nu mana anu anjeun hoyong baca?


Tautan Anu Disponsoran