kamagra Gél ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun kinerja séks anu langkung luhur sahingga anjeun tiasa maénkeun peran langkung aktif dina pangalaman séks anjeun.

gél kamagra Anjeun tiasa ngabéréskeun masalah degdegan anjeun sareng mendakan jawaban tina patarosan naon kamagra gel dina situs kami

Satuan ukuran Jérman sareng unit beurat Jérman

Urang peryogi ukuran sareng beurat unit dina unggal momen kahirupan urang. Nyaho naon unit ieu dina basa urang sorangan sareng naon anu aranjeunna lakukeun bakal ngabantosan urang diajar saruana basa Jerman. Kalayan hal éta bakal dibahas dina pangajaran ieu Pangukuran Jérman sareng Unit Beurat sareng di akhir pelajaran anjeun bakal diajar kumaha ngagunakeun unit-unit ieu nalika nyarios atanapi nyerat dina basa Jerman.

Hijian Ukuran Jérman sareng Beurat

Pangukuran Jérman sareng Unit Beurat Nalika kami pikir éta bakal narik perhatian anjeun nalika nalungtik tabél, kami hoyong nunjukkeun yén Jérman sareng Turki anu paling unitna sami-sami saling dina segi éjahan boh cara ngucapkeunana. Detil ieu umumna valid pikeun unit pangukuran beurat, tapi teu kedah hilap yén aya pengecualian. Kusabab basa urang sareng seueur basa anu sanés tiasa silih candak, janten wajar pikeun ayana sasaruaan ieu. Kami pikir éta bakal langkung gampang pikeun diémutan sabab éta sami-sami.

Pangukuran Jérman sareng Unit Beurat Kami bakal ngadamel méja ku ngémutan unit ukuran sareng beurat salaku judul anu misah sahingga anjeun tiasa émut babasan kalayan langkung gampang nalika ngolah hal éta.

Unit Jérman Ngukur Nunjukkeun Panjang, Daérah sareng Jarak

1 Méter 1 Méter (m)
1 séntiméter 1 Zentimeter (cm)
1 Milimeter 1 Milimeter (mm)
1 Désémber 1 Dezimeter (dm)
1 Kilométer 1 Kilométer (km)
1 méter pasagi 1 Quadratmeter
1 Kilométer pasagi 1 Quadratkilometer
1 decare / acre 1 héktar
1 Suku 1 Fuß
1 Mil 1 Meile
1 inci 1 Zool

Hijian Ukuran Jérman Nunjukkeun Beurat sareng Bagian

1 kilogram 1 Kilogram (kg)
1/2 Kilo / Satengah Kilo 1 Pfund (Ib)
1 gram 1 gram
1 miligram 1 Miligram (mg)
50 kilogram 1 Zentner (ztr.)
1 Ton 1 Ton (t)
1 léter 1 liter (L)
1 Centiliter 1 Zentiliter (cl)
1 Gedang 1 Mililiter (ml)
1 Galon (4,5 liter) 1 Galon (gal)
1 méter kubik 1 Kubikmeter (m3)
1 buah 1 sapotong
1 Potongan / potongan 1 sapotong
1 bungkus 1 Packung
1 kotak 1 Dosis
1 Karung 1 Karung
1 bagian 1 Porsi
1 Piala 1 Janten
1 gelas gelas 1 Glas
1 Pasangan 1 sapasang
1 belasan 1 Dutzen

Réréncangan anu dipikacinta, kami hoyong ngawartosan anjeun ngeunaan sababaraha kontén dina situs kami, sajaba ti poko anu anjeun baca, aya ogé topik sapertos kieu dina situs kami, sareng ieu mangrupikeun topik anu kedah dipelajari ku urang Jerman.

Hatur nuhun pikeun minat anjeun kana situs kami, kami ngaharepkeun anjeun suksés dina pelajaran Jerman anjeun.

Upami aya poko anu anjeun hoyong tingali dina situs kami, anjeun tiasa ngalaporkeun ka kami ku nyerat ka forum.

Dina cara anu sami, anjeun tiasa nyerat patarosan, opini, saran sareng jinis kritik anu sanés ngeunaan metode urang ngajar basa Jerman, pelajaran Jerman sareng halaman wéb urang.

JASA TARJAMAHAN INGGRIS KAMI Mimitian. Pikeun inpormasi langkung seueur: Tarjamahan Inggris

Tautan Anu Disponsoran