kamagra Gél ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun kinerja séks anu langkung luhur sahingga anjeun tiasa maénkeun peran langkung aktif dina pangalaman séks anjeun.

gél kamagra Anjeun tiasa ngabéréskeun masalah degdegan anjeun sareng mendakan jawaban tina patarosan naon kamagra gel dina situs kami

advertorial: ngiringan

Jurusan Sakola Jérman, Kamar Sakola

Dina palajaran ieu, urang bakal masihan inpormasi ngeunaan perkenalan sakola Jerman, ruang kelas Jerman, nami kelas, dina istilah sanésna, jurusan sakola Jerman. Bagéan sakola Jerman umumna sapertos kieu. Urang bakal masihan posisi urang heula ku visual. Maka kami bakal masihan daptar tinulis departemén sakola dina basa Jerman.

Laboratorium kimia Jérman

Laboratorium kimia Jérman

 

Kamar guru Jérman

Kamar guru Jérman

 

Taman sakola Jérman

Taman sakola Jérman

 

Lab biologi Jérman

Lab biologi Jérman

 

Kamar komputer Jérman

Kamar komputer Jérman

 

Perpustakaan Jerman

Perpustakaan Jerman

 

Lab fisika Jérman

Lab fisika Jérman

Jurusan sakola Jerman

die Bibliothek: Perpustakaan

der Schulhof: Taman sakola

der Computerraum: Ruang komputer

das Chemielabor: laboratorium kimia

das Physiklabor: Lab fisika

das Biologielabor: Lab biologi

das Lehrerzimmer: Ruang guru

maot Sporthalle: Gym

JASA TARJAMAHAN INGGRIS KAMI Mimitian. Pikeun inpormasi langkung seueur: Tarjamahan Inggris

Tautan Anu Disponsoran