Bagian Sakola Jerman, Kamar Sakola, Kelas Jerman

0

Dina palajaran ieu, urang bakal masihan inpormasi ngeunaan perkenalan sakola Jerman, ruang kelas Jerman, nami kelas, dina istilah sanésna, jurusan sakola Jerman. Bagéan sakola Jerman umumna sapertos kieu. Urang bakal masihan posisi urang heula ku visual. Maka kami bakal masihan daptar tinulis departemén sakola dina basa Jerman.



Laboratorium kimia Jérman
Laboratorium kimia Jérman
Kamar guru Jérman
Kamar guru Jérman
Taman sakola Jérman
Taman sakola Jérman
Lab biologi Jérman
Lab biologi Jérman
Kamar komputer Jérman
Kamar komputer Jérman
Perpustakaan Jerman
Perpustakaan Jerman
Lab fisika Jérman
Lab fisika Jérman

Jurusan sakola Jerman

die Bibliothek: Perpustakaan

der Schulhof: Taman sakola

der Computerraum: Ruang komputer

das Chemielabor: laboratorium kimia

das Physiklabor: Lab fisika

das Biologielabor: Lab biologi

das Lehrerzimmer: Ruang guru

maot Sporthalle: Gym


buku diajar basa jerman

Para tamu anu dihormat, anjeun tiasa ngaklik gambar di luhur pikeun ningali sareng ngagaleuh buku diajar Jerman kami, anu pikaresepeun pikeun sadayana ti anu alit dugi ka anu ageung, dirarancang ku cara anu saé pisan, warna-warni, seueur gambar, sareng ngandung detil sareng rinci. ceramah Turki kaharti. Urang bisa disebutkeun kalawan karapihan pikiran yén éta téh mangrupa buku gede pikeun maranéhanana anu rék diajar Jerman sorangan sarta néangan hiji tutorial mantuan pikeun sakola, sarta yén éta bisa kalayan gampang ngajarkeun Jerman ka saha.

Anjeun ogé tiasa resep ieu
Ninggalkeun balesan

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.

19 - 11 =