Jati Kantor Jerman

1

Dina kursus ieu judulna jati kantor Jerman, di mana urang bakal nalungtik jati kantor Jerman, kami bakal ngajarkeun anjeun jati kantor Jerman paling sering dianggo sareng jati. Subjék ieu dumasarkeun kana hafalan sareng cekap pikeun diajar kecap-kecap anu paling sering dianggo heula.



Jati Kantor Jerman

Jati Kantor Jerman Sanaos sigana kalolobaan bisnis aya hubunganana sareng basa Jérman, éta mangrupikeun masalah anu penting pisan sabab aya alat-alat sareng bahan-bahan anu kami anggo dina seueur daérah kahirupan urang di luar tempat padamelan. Nalika ngajarkeun palajaran urang, urang bakal masihan daptar alat-alat anu dianggo di kantor, daptar barang-barang anu dianggo di kantor sareng daptar parabot kantor di tabel anu misah.

Coba pikeun ngapalkeun unggal kecap dina tabel anu dibéré ku tulisanana sareng ku hartosna séwang-séwangan. Pastikeun ngagunakeun kecap anu anyar diajar dina kalimat nalika latihan ngapalkeun kecap anjeun. Ku cara kieu, anjeun bakal ngajantenkeun ngapalkeun langkung gampang sareng berkesan.

Parabot Kantor Sarimbag Jérman
komputer der Komputer
mamerkeun der Bildschirm
Narasumber der Lautsprecher
cakram der Datentrager
telepon das Telepon
Mesin nyalin nu Fotokopi
Mesin fax das Faxgerat
Printer der Drucker
Cartridge maot Patrone
Proyéktor der Projector
Kalkulator der Taschenrechner


Jati Kantor Jerman Digambar

Réréncangan anu dipikacinta, hayu urang ngajelaskeun pakakas kantor Jérman anu paling seueur nganggo gambar.

barang sakola Jerman maot schere gunting Jerman barang kantor Jerman


item sakola Jerman der radiergummi Jerman pamupus barang kantor Jerman

 

utensils sakola Jerman der marker Jerman highlighter suplai kantor Jerman



Kéngingkeun 1000 TL BULANAN TINA INTERNET Hatur nuhun kana aplikasi ngirit artos

KLIK, MULAI KANGGO DUIT TINA TELEPON Anjeun



utensils sakola Jerman der kuli bolpoin Jerman parabot kantor Jerman


wares sakola Jerman der fuller fountain kalam utensils kantor Jerman

 

 

barang sakola Jerman der bleistift pensil barang kantor Jerman


barang sakola Jerman das klebeband pita Jerman barang kantor Jerman


barang sakola Jerman das heft notebook Jerman barang kantor Jerman


barang sakola Jerman das buch buku Jerman barang kantor Jerman



Barang-barang anu Dianggo di Kantor Jérman

Ayeuna hayu urang tingali barang-barang Jérman anu dianggo di kantor salaku méja.

Barang Anu Dianggo di Kantor Sarimbag Jérman
pamupus der Radiergummi
Gunting maot schere
Asah der Anspitzer
Panjepit kertas maot Büroklammer
Pad Stift nulis der Schreibblock
Pangawasa das Lineal
Amplop der Briefumschlag
Parangko maot Briefmarke
Lem saur Kleber
Pena der Kugelschreiber
Pena der Fullfederhalter
penah der Stift
Pananda der Fluorezzierender Stift
Potlot der Blaistift
keretas das blatt-papier
Catetan blok der Blok
Buku das Buch
buku das Notizheft
File maot Mappe
Ngageser maot Dias
kaset das klebeband
Pokokok maot Hefter
Pangambung maot Heftzwecke
almanak der Kalender


Jati Kantor Jerman

Di handap ieu aya basa Jerman sareng Turki tina alat kantor anu paling sering dianggo.

Jati Kantor Jerman Sarimbag Jérman
Masa der Tisch
Karanjang Wastepaper der Papierkorb
korsi der Stuhl
Bandéra maot Flagge
Lampu maot Lampe
cahaya Das Cahaya

Réréncangan anu dipikacinta, kami hoyong ngawartosan anjeun ngeunaan sababaraha kontén dina situs kami, sajaba ti poko anu anjeun baca, aya ogé topik sapertos kieu dina situs kami, sareng ieu mangrupikeun topik anu kedah dipelajari ku urang Jerman.

Réréncangan anu dipikacinta, hatur nuhun pikeun minat anjeun dina situs kami, urang ngaharepkeun anjeun sukses dina pelajaran basa Jérman.

Upami aya topik anu anjeun hoyong tingali dina situs kami, anjeun tiasa ngalaporkeun ka kami ku nyerat di daérah forum.

Kitu ogé, anjeun tiasa nyerat patarosan, opini, saran sareng jinis kritik anu sanés ngeunaan metode kami ngajar basa Jerman, pelajaran urang Jerman sareng situs kami di daérah forum.


buku diajar basa jerman

Para tamu anu dihormat, anjeun tiasa ngaklik gambar di luhur pikeun ningali sareng ngagaleuh buku diajar Jerman kami, anu pikaresepeun pikeun sadayana ti anu alit dugi ka anu ageung, dirarancang ku cara anu saé pisan, warna-warni, seueur gambar, sareng ngandung detil sareng rinci. ceramah Turki kaharti. Urang bisa disebutkeun kalawan karapihan pikiran yén éta téh mangrupa buku gede pikeun maranéhanana anu rék diajar Jerman sorangan sarta néangan hiji tutorial mantuan pikeun sakola, sarta yén éta bisa kalayan gampang ngajarkeun Jerman ka saha.

Anjeun ogé tiasa resep ieu
comment 1
  1. busra nyebutkeun

    gambar hébat, conto alus teuing, ucapan salamet tur nuhun germanx 🙂

Ninggalkeun balesan

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.

hiji × dua =