Kumaha maksad anjeun dina basa Jerman?

Kumaha anjeun nyarios dina basa Jerman, kumaha anjeun nyarios dina basa Jerman? Réréncangan murid anu dipihormat, dina tulisan ieu, urang bakal nyarioskeun frasa sapertos kumaha kabarna, kumaha kabarna, kumaha kabar anjeun, anu mangrupikeun salah sahiji frasa anu naroskeun ngeunaan kaayaan anjeun dina basa Jerman. Sakumaha anjeun tiasa émut tina pola biantara Jérman, frasa kumaha anjeun dina basa Jerman tiasa ditaros ku cara-cara ieu.


ANGKA Jérman téh geulis pisan?

KLIK, AJAR NOMOR Jérman DINA 10 MENIT!

Kumaha damang?

Wie geht es ihnen?

(vi: ge: jarum t)

Abdi rupa, hatur nuhun

Es geht Mir Gut, danke

(es ge: t mir gu: t, danki)

teu goréng

es geht

(shh: t)

Kumaha urang dinya bade?

Wie geht urang

(vi ge: ts)

teu goréng

schleht nicht

(niht nafsu)

Kumaha kabar anjeun dina basa Jérman sareng kamungkinan waleran kana patarosan ieu tiasa ditingalikeun sapertos di luhur. Kami ngarepkeun anjeun sukses dina pelajaran basa Jérman.

JASA TARJAMAHAN INGGRIS KAMI Mimitian. Pikeun inpormasi langkung seueur: Tarjamahan Inggris

DINA IEU KURSUS, URANG TEH PANGJANGKEUN TOPIK-TOPIK



Catetan: Simkuring salawasna nyobian masihan anjeun informasi up-to-date. Tulisan anu anjeun baca ieu mimiti ditulis sakitar 3 sasih kapengker, tanggal 12 Oktober 2021, sareng tulisan ieu terakhir diropéa tanggal 4 Désémber 2021.

Kuring geus milih hiji topik acak pikeun anjeun, handap mangrupakeun jejer untung Anjeun. Nu mana anu anjeun hoyong baca?


Tautan Anu Disponsoran