Kumaha maksad anjeun dina basa Jerman?

0

Kumaha anjeun nyarios dina basa Jerman, kumaha anjeun nyarios dina basa Jerman? Réréncangan murid anu dipihormat, dina tulisan ieu, urang bakal nyarioskeun frasa sapertos kumaha kabarna, kumaha kabarna, kumaha kabar anjeun, anu mangrupikeun salah sahiji frasa anu naroskeun ngeunaan kaayaan anjeun dina basa Jerman. Sakumaha anjeun tiasa émut tina pola biantara Jérman, frasa kumaha anjeun dina basa Jerman tiasa ditaros ku cara-cara ieu.



Kumaha damang?

Wie geht es ihnen?

(vi: ge: jarum t)

Abdi rupa, hatur nuhun

Es geht Mir Gut, danke

(es ge: t mir gu: t, danki)

teu goréng

es geht

(shh: t)

Kumaha urang dinya bade?

Wie geht urang

(vi ge: ts)

teu goréng

schleht nicht

(niht nafsu)

Kumaha kabar anjeun dina basa Jérman sareng kamungkinan waleran kana patarosan ieu tiasa ditingalikeun sapertos di luhur. Kami ngarepkeun anjeun sukses dina pelajaran basa Jérman.


buku diajar basa jerman

Para tamu anu dihormat, anjeun tiasa ngaklik gambar di luhur pikeun ningali sareng ngagaleuh buku diajar Jerman kami, anu pikaresepeun pikeun sadayana ti anu alit dugi ka anu ageung, dirarancang ku cara anu saé pisan, warna-warni, seueur gambar, sareng ngandung detil sareng rinci. ceramah Turki kaharti. Urang bisa disebutkeun kalawan karapihan pikiran yén éta téh mangrupa buku gede pikeun maranéhanana anu rék diajar Jerman sorangan sarta néangan hiji tutorial mantuan pikeun sakola, sarta yén éta bisa kalayan gampang ngajarkeun Jerman ka saha.

Anjeun ogé tiasa resep ieu
Ninggalkeun balesan

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.

dalapan - genep =