kamagra Gél ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun kinerja séks anu langkung luhur sahingga anjeun tiasa maénkeun peran langkung aktif dina pangalaman séks anjeun.

gél kamagra Anjeun tiasa ngabéréskeun masalah degdegan anjeun sareng mendakan jawaban tina patarosan naon kamagra gel dina situs kami

Gaziantep Ngiringan
Manavgat Ngiringan ngiringan manavgat Bella Ngiringan Manavgat Ngiringan ngiringan manavgat carita séks carita séks pangiring samping ngiringan carita séks
Myrtle Ngiringan

Kitchenware Jerman

Peralatan dapur Jerman, parabot dapur Jerman, parabot anu dianggo di dapur Jérman, alat-alat listrik Jérman, alat-alat rumah tangga Jérman, alat-alat listrik Jérman, perlengkapan beberesih Jérman, alat-alat masak Jérman, barang-barang méja makan Jerman, Peralatan makan Jerman Jérman Artikel ieu disiapkeun ku anu kami hormat anggota sareng teu disiapkeun ku instruktur urang Jerman.

Ku alatan éta, meureun aya sababaraha kakurangan. Éta parantos disiapkeun pikeun kaperluan inpormasi. Kami nampilkeun topik kami anu disebut alat dapur Jerman pikeun panggunaan anjeun.

Réréncangan anu kawéntar, poko anu bakal urang ajar dina pelajaran ieu nyaéta dapur sareng dapur, anu ngagaduhan tempat anu penting dina kahirupan urang. Dapur Jérman (Geschirr) Anjeun bakal ningali sareng diajar anu sami sareng alat-alat dapur dapur anu paling sering dianggo di dapur saatos pelajaran yén urang bakal nutupan sareng poko anu bakal urang bahas dina judulna.

Dapur Jérman (Geschirr) Pangajaran urang anu judulna bakal deui janten alat dina diajar seueur kecap anyar anu bakal meryogikeun anjeun ngapalkeun. Dina palajaran ieu, anjeun tiasa maju langkung gampang upami anjeun diajar kecap-kecap anu kami pasihkeun dina tabel atanapi upami anjeun damel ku ngahirupkeun naon obyék dina mémori anjeun supados kecap anu anjeun pendakan tiasa gampang diapalkeun sareng diémutan.

Kitchenware Jerman Hartosna dina basa Turki
der Mikrowellenherd Gelombang mikro
der Elektroherd Oven listrik
der Herd Oven
der Backofen Oven
das Gas gas
der Gasherd Kompor gas
der alat keur manggang roti Mesin roti bakar
maot Friteuse Goreng jero
der Kühlschrank Kulkas
maot Tiefkühltruhe Jero beku
maot Geschirrspülmaschine Pangwasuh piring
das spülmittel Sabun piring
das waschpulver Bubuk piring
das spültuch Piring lawon
der Topfhandschuh Pakem
der Putzlappen Lawon lebu
der Lappen Tanpa
das geschirrtuch Anduk dapur
maot Spüle Counter
das Waschbecken washbasin
der Abfalleimer Runtah
der Wasserkessel Ketel
maot Teekanne Ketel
maot Küchenmaschine Adun
der Adun Beater
der Esslöffel Séndok
der Kaffeelöffel Séndok téh
maot Tasse cangkir
maot Untertasse Dina piring
maot zuckerdose Mangkok gula
das Besteck Parabot méja
das Küchenmesser Péso dapur
das brett Papan roti
der Korkenzieher Corkscrew
das Tablett Dulang
das Glas cangkir
der Pfefferstreuer Ngocok
der Salzstreuer Uyah
der Löffel sendok
maot Gabel Garpu
das messer Péso
maot Bürste Sikat
der Dosenöffner Tiasa muka
maot Spülschüssel washtub
maot Teigrolle pin rolling
maot schale Mangkukna
paeh Assenschüssel Mangkuk sup
der Teller bako
maot Pfanne Pan
der Kochtopf Panci
der Dampfkochtopf Tekanan kompor
das Atur Tim
das Milchkannchen Panci susu
der Flaschenöffner

Pembuka botol

Hayu urang tingali alat dapur Jerman dina daptar:


Campur nyebutkeun: beater
Mikrowellenherd nyebutkeun: microwave oven
der Kühlschrank: kulkas
Herder nyebutkeun: oven
Elektroherd nyebutkeun: oven listrik
Gasherd nyebutkeun: kompor gas
der Backofen: oven
der alat keur manggang roti: alat keur manggang roti
Wasserkessel nyebutkeun: teapot
Abfalleim nyebutkeun nyaeta: jarian
der Lappen: lawon
der Putzlappen ku: duster
der Topfhandschuh: wadah
Kochtopf nyebutkeun: pot
Dampfkochtopf nyebutkeun: tekanan cooker
Dosenöffn nyebutkeun nyaeta: bisa opener
Flaschenöffner nyebutkeun: opener botol
Korkenzieher nyebutkeun: alat keur ngalaan cocok botol
der Löffel: séndok
Kaffeelöffel nyebutkeun: TSP
Esslöffel nyebutkeun: séndok
Tunai Mandiri nyebutkeun: piring
der Salzstreuer: shakers uyah
Pfefferstreu nyebutkeun nyaeta: lada
das Milchkannch ku: creamer
das Glas: kaca
das Sete: Tim
das Geschirr: piring Tabak-


das Küchenmesser: péso dapur
das Messer: péso
das Bestecke: tableware
das Tablett: Trays
das Brett: dewan roti
das Waschpulver: cuci bubuk
das Spülmittel: dishwashing sabun
das Waschbecken: tilelep
das Geschirrtuch: pawon towels
das Spültuch: dishcloth
das Staubtuch: duster
das Gas: Tabung Gas
irons das Bügeleisen
Küchenmasch ka maot: mixers
Tiefkühltruh ka maot: freezer
maot Geschirrspülmaschine: dishwasher
Maot Bürsten: sikat
maot Spüle: looms
Spülschüssel maot: washtub
maot Pfanne: pan
maot friteuse: fryers jero
Teigroll ka maot: rolling pin
Gabel nyebutkeun: garpu
Untertass ka maot: genep pelat
Tasse nyebutkeun: cup
Suppenschüssel maot: Tureen
maot Schale: piring
Zuckerdos ka maot: Gula
maot Teekanne: teapot

JASA TARJAMAHAN INGGRIS KAMI Mimitian. Pikeun inpormasi langkung seueur: Tarjamahan Inggris

Tautan Anu Disponsoran