kamagra Gél ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun kinerja séks anu langkung luhur sahingga anjeun tiasa maénkeun peran langkung aktif dina pangalaman séks anjeun.

gél kamagra Anjeun tiasa ngabéréskeun masalah degdegan anjeun sareng mendakan jawaban tina patarosan naon kamagra gel dina situs kami

Wilujeng wengi di jerman

Naon hartosna wengi alus dina basa Jerman? Kumaha anjeun nyarios wilujeng wengi dina basa Jerman? Réréncangan anu dipikacinta, ayeuna urang bakal diajar kumaha nyarios wilujeng wengi ka batur dina basa Jerman.

Jerman wilujeng wengi "Gute NachtDicarioskeun salaku ”. Gute Nacht pernyataan "Guuti NahtÉta diucapkeun salaku ”.

LUCU NACHT

WILUJENG WENGI

Upami anjeun kersa, pelajaran ieu henteu ngan ukur pikeun éksprési Gute Nacht, tapi hayu urang tingali sababaraha salam Jerman sareng ungkapan pamitan. Ku cara kieu, hayu urang diajar kecap Jerman anyar.

Isuk: Guten Morgen (g: t morgen urang)
Alus poe (soré alus): Guten Tag (g: t t: g)
Alus malem: Guten Abend (g: t abınt)
Goodnight: Gute Nacht (g: t naht)
Ngabahas: botak Bis (bis balt)
Aduh: Auf Wiedersehen (auf vi: dırze: ın)
Aduh: Auf Wiederhören (auf vi: dırhö: rın)
Wilujeung: Gut Mach urang (terdampar g: t)

JASA TARJAMAHAN INGGRIS KAMI Mimitian. Pikeun inpormasi langkung seueur: Tarjamahan Inggris

Tautan Anu Disponsoran