kamagra Gél ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun kinerja séks anu langkung luhur sahingga anjeun tiasa maénkeun peran langkung aktif dina pangalaman séks anjeun.

gél kamagra Anjeun tiasa ngabéréskeun masalah degdegan anjeun sareng mendakan jawaban tina patarosan naon kamagra gel dina situs kami

Ngaran Jérman

Dina pangajaran ieu judulna Substantive, kami bakal masihan anjeun inpormasi ngeunaan nami Jérman, nyaéta kecap Jérman. Kami bakal masihan inpormasi ngeunaan nami Jérman, nyaéta nami barang, kecap, objék.

Réréncangan, kami fokus kana pola anu anjeun kedah terang sareng inpormasi anu anjeun kedah émut dina topik kursus anu kami nyebarkeun pikeun diajar basa Jérman. Nanging, urang kedah ngalebetkeun masalah gramatikal penting anu anjeun kedah terang nalika diajar basa Jérman. Subjék anu bakal kami bahas dina kursus ieu nyaéta Nami Jérman (Substantif). Supados hal ieu dipikaharti langkung saé, urang tiasa ngamimitian pelajaran urang ku nekenkeun yén éta kedah dipikahartos sacara tuntas dina Tulisan Jérman anu parantos kami terbitkeun sateuacanna.

Pikeun ngartikeun nami sakedap, disebat kecap anu urang pasihkeun ka mahluk. Saperti dina basa urang sorangan, aya jinis sapertos tunggal, jamak, saderhana, majemuk, abstrak, konkrit dina kecap barang dina basa Jerman. Deui, sapertos dina bahasa urang sorangan, aya ogé ragam sapertos kaayaan konjug-e tina kecap barang. Disebutkeun aya sakitar 250.000 kecap dina basa Jerman, sareng sadaya inisial sadaya nami ditulis dina modal, henteu paduli nami khusus atanapi umum. Sacara ringkesna, aranjeunna nyandak kecap (der, das, mati) katelah tulisan per nomina genus.

Tiasa waé pikeun nalungtik nami-nami dina basa Jérman ku ngabagi kana 3 genera. Ieu;

Kelamin Jalu (Ngaran Jalu)
Genus Awéwé (Ngaran Awéwé)
Breeds nétral (Ngaran Genderless) anu dipisahkeun salaku.

Numutkeun aturan gramatikal anu digunakeun, titik ieu masihan kana kecap maskulin ku tulisan "der", bikangna pikeun kecap awéwé kalayan tulisan "mati", sareng kecap nétral sareng tulisan "das".

Jender maskulin Jérman (Ngaran Jalu)

Sadaya kecap barang anu ditungtungan ku huruf -en, -ig, -ich, -kitu tiasa disebat maskulin. Salaku tambahan, nami sasih, dinten, pitunjuk, musim, nami sadaya mahluk kelamin lalaki, sareng nami tambang sareng artos ogé jalu.

Kakawihan Jérman Jalu (Ngaran Awéwé)

Ngaran anu ditungtungan ku hurup - e, -ung, -keit ,, -ion, - in, -ei, -heit tiasa disebat feminin. Salaku tambahan, nami, nomer, kembang, walungan, walungan, tangkal sareng nami buah sadaya mahluk awéwé ogé bikang.

Breeds nétral Jérman (Ngaran Genderless)

Ngaran anu biasa dianggo dina jenis kelamin, kota, nagara, turunan, logam sareng nami turunan sadayana dianggap salaku jinis nétral.

Catetan: Generalisasi parantos dilakukeun dina poko anu disebatkeun. Upami anjeun henteu yakin ngeunaan panggunaan kecap, kami nyarankeun anjeun nyandak kamus Jerman salaku sumber. Ku cara kieu, anjeun bakal diajar nami-nami anyar anu anjeun bakal pelajari ku panggunaan anu leres.

Réréncangan anu dipikacinta, kami hoyong ngawartosan anjeun ngeunaan sababaraha kontén dina situs kami, sajaba ti poko anu anjeun baca, aya ogé topik sapertos kieu dina situs kami, sareng ieu mangrupikeun topik anu kedah dipelajari ku urang Jerman.

Réréncangan anu dipikacinta, hatur nuhun pikeun minat anjeun dina situs kami, urang ngaharepkeun anjeun sukses dina pelajaran basa Jérman.

Upami aya poko anu anjeun hoyong tingali dina situs kami, anjeun tiasa ngalaporkeun ka kami ku nyerat ka forum.

Kitu ogé, anjeun tiasa nyerat patarosan, opini, saran sareng jinis kritik anu sanés ngeunaan metode kami ngajar basa Jerman, pelajaran urang Jerman sareng situs kami di daérah forum.

JASA TARJAMAHAN INGGRIS KAMI Mimitian. Pikeun inpormasi langkung seueur: Tarjamahan Inggris

Tautan Anu Disponsoran