kamagra Gél ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun kinerja séks anu langkung luhur sahingga anjeun tiasa maénkeun peran langkung aktif dina pangalaman séks anjeun.

gél kamagra Anjeun tiasa ngabéréskeun masalah degdegan anjeun sareng mendakan jawaban tina patarosan naon kamagra gel dina situs kami

Gaziantep Ngiringan
Manavgat Ngiringan ngiringan manavgat Bella Ngiringan Manavgat Ngiringan ngiringan manavgat carita séks carita séks pangiring samping ngiringan carita séks
Myrtle Ngiringan

Hobi Jérman

Dina palajaran ieu anu judulna hobi Kami dina basa Jerman, kami bakal diajar nyaritakeun hobi urang dina basa Jerman, pikeun naros ka batur ngeunaan hobi na dina basa Jerman sareng ngadamel kalimat ngeunaan hobi dina basa Jerman.

Mimiti, hayu urang tingali hobi Jérman anu urang paling sering dianggo dina kahirupan sapopoe, boh dina basa Turki boh basa Jerman. Maka kami bakal diajar kumaha naroskeun hobi dina basa Jerman sareng nyarios hobi dina basa Jerman kalayan ceramah anu lengkep sareng seueur conto. Urang bakal ngadamel kalimat anu ngajelaskeun hobi dina basa Jerman.

Kami bakal tiasa naros ka batur dina basa Jerman naon hobi atanapi hobi na, sareng upami aya anu naroskeun ka kami naon hobi atanapi hobi urang, urang bakal tiasa nyarios naon hobi atanapi hobi urang dina basa Jerman.

Kami parantos ati-ati nyiapkeun sadaya ieu pikeun anu datang almancax sareng nampilkeunana pikeun panggunaan anjeun. Ayeuna, mimiti sadayana, periksa gambar-gambar di handap ieu anu parantos kami siapkeun pikeun anu datang almancax.

Nalika diajar hobi Jérman, hayu urang ngingetan yén inisial nami khusus sareng umum dina basa Jérman ditulis ku aksara ageung, sakumaha anu parantos kami sebatkeun dina pelajaran urang Jerman sateuacanna, tapi inisial kecap gawe ditulis ku aksara leutik.

JERMAN HOBBIES GAMBARAN TOPIK PEDARAN

Hobi Jérman -Singen - Nyanyi

Hobi Jérman -singen - Nyanyi


 

Hobi Jérman - Musik Hören - Ngupingkeun Musik

Hobi Jérman - Musik Hören - Ngupingkeun Musik



Hobi Jérman - Buch lesen - Maca

Hobi Jérman - Buch lesen - Maca


Hobi Jérman - Fußball spielen - Maén Bal

Hobi Jérman - Fußball spielen - Maén Bal


 

Hobi Jérman - Baskét spielen - Maénkeun Baskét

Hobi Jérman - Baskét spielen - Maénkeun Baskét


 

Hobi Jérman - fotografieren - Nyandak Gambar

Hobi Jérman - fotografieren - Nyandak Gambar


 

Hobi Jérman - Gitarre spielen - Maén Gitar

Hobi Jérman - Gitarre spielen - Maén Gitar



Hobi Jérman - Klavier spielen - Maén Piano

Hobi Jérman - Klavier spielen - Maén Piano


 

Hobi Jérman - schwimmen - Ngojay

Hobi Jérman - schwimmen - Ngojay


 

Hobi Jérman - Rad fahren - Ngabuburit

Hobi Jérman - Rad fahren - Ngabuburit


 

Hobi Jérman - Olahraga machen - Olahraga

Hobi Jérman - Olahraga machen - Olahraga


 

Hobi Jérman - kochen - Masak

Hobi Jérman - kochen - Masak


Hobi Jérman - tanzen - Nari

Hobi Jérman - tanzen - Nari



 

Hobi Jérman - Reiten - Tunggang

Hobi Jérman - Reiten - Tunggang


 

Hobi Jérman - reisen - iinditan

Hobi Jérman - reisen - iinditan


HOBBY TANPA KALIMAH DI JERMAN

Hobi Jérman Ngajak sareng Hobi Jérman

Hobi Jérman Ngajak sareng Hobi Jérman

Upami urang hoyong naros ka batur naon anu hobi na dina basa Jerman, kami nganggo pola ieu.

Naha éta hobi Hobi?

Naon hobi anjeun?

Naha sind deine Hobbys?

Naon hobi anjeun?


NANJANG JEUNG NYARITAKEUN HOBBY DI JERMAN (KALIMAH TUNGGAL)

Sakumaha tiasa ditingali dina kalimat-kalimat di luhur, éta ist dein Hobi kalimat naon hobi anjeun Eta hartina. Nyaéta sind deine Hobbys kalimatna jamak Naon hobi anjeun Eta hartina. Kusabab kami ngajelaskeun konsép jamak tunggal dina kalimat-kalimat ieu, bédana antara mein sareng meine, sareng bédana antara ist sareng sind dina ceramah kami anu sateuacana, kami henteu ngarujuk di dieu deui.

Naon hobi anjeun kana patarosan; Hobi maca, hobi ngupingkeun musik, hobi bersepeda, hobi ngojay. Urang tiasa masihan jawaban sapertos kitu. Pola ngucapkeun kalimat hobi dina basa Jerman sapertos kieu. Upami urang ngan ukur badé nyanyi salah sahiji karesep urang, urang nganggo pola ieu.

Mein Hobby ist ………….

Dina kalimat di luhur, urang nyandak naon hobi urang ka tempat anu titik. Salaku conto;

  • Naha éta hobi Hobi? : Naon hobi anjeun?
  • Mein Hobi ist schwimmen : Hobi kuring ngojay
  • Naha éta hobi Hobi? : Naon hobi anjeun?
  • Mein Hobby ist singen : Hobi abdi nyanyi

Urang tiasa masihan conto sapertos. Cetakan ieu ngan ukur anu dianggo upami urang badé nyebatkeun salah sahiji karesep urang. Upami urang ngagaduhan langkung ti hiji hobi sareng hoyong nyarios langkung ti hiji hobi, urang kedah nganggo bentuk jamak ieu.

NANJANG JEUNG NYARITAKEUN HOBBY DI JERMAN (KALIMAH GANDA)

Tangtosna, jalma ngan ukur ngagaduhan hiji hobi atanapi langkung ti hiji hobi. Ayeuna ogé Naon hobi anjeun Hayu urang tingali jawaban tina patarosan; kana patarosan jamak ieu karesep kuring maca sareng ngojay, hobi kuring ngupingkeun musik sareng maca buku, hobi kuring bersepeda, ngojay sareng ngupingkeun musik Urang tiasa masihan sababaraha waleran sapertos.

Intina anu kedah diperhatoskeun di dieu nyaéta kieu: Upami urang ngan ukur nyebut salah sahiji karesep urang, anu disebatkeun di luhur "mein Hobi ist ……Kami nganggo kapang ”. Tapi upami urang bakal nyarios langkung ti hiji hobi “meine Hobbys sind ...… .. ……. …… ..Kami nganggo kapang ”. Kami nyerat hobi anu urang hoyong ucapkeun di tempat-tempat anu bertaburan.

Wangun jamak tina frasa hobi Jérman sapertos kieu.

Meine Hobbys sind ...………. ………….

Luhur "meine Hobbys sind ...… .. ……….”Hartosna“ hobi kuring nyaéta …… ”. Anjeun bakal langkung ngartos nalika anjeun niténan conto kalimat di handap.

  • Naha sind deine Hobbys? Naon hobi anjeun?
  • Meine Hobbys sind singen und schwimmen : Hobi kuring nyanyi sareng ngojay
  • Naha sind deine Hobbys? Naon hobi anjeun?
  • Meine Hobbys sind schwimmen und Buch lesen : Hobi kuring ngojay sareng maca

Luhur, kami parantos ningali duanana nunggal sareng majemuk kalimat naroskeun hobi dina basa Jerman sareng nyarios hobi dina basa Jerman.

Ayeuna, upami anjeun nalungtik conto-conto ilustrasi anu kami parantos siapkeun pikeun anu datang almancax, kami arepkeun anjeun bakal langkung ngartos kana hal éta. Aya sababaraha conto hobi Jerman nyarios kalimat dina gambar di handap ieu.

KALENTASAN HOBBI JERMAN

Hobi Jérman - Wa

Mangrupikeun hobi


 

Mein Hobby ist singen - Hobi kuring nyanyi

Mein Hobby ist singen - Hobi kuring nyanyi


 

Mein Hobby ist Rad fahren - Hobi abdi bersepeda

Mein Hobby ist Rad fahren - Hobi abdi bersepeda


 

Mein Hobby ist Basketball spielen - Hobi abdi maén baskét

Mein Hobby ist Basketball spielen - Hobi abdi maén baskét



Meine Hobbys sind Tennis spielen und Gitarre spielen - Hobi abdi maénkeun ténis sareng maénkeun gitar

Meine Hobbys sind Tennis spielen und Gitarre spielen - Hobi abdi maénkeun ténis sareng maénkeun gitar


 

Meine Hobbys sind Musik hören und reiten - Hobi kuring ngadangukeun musik sareng ninggang kuda

Meine Hobbys sind Musik hören und reiten - Hobi kuring ngadangukeun musik sareng ninggang kuda



 

Hayu Urang Ngobrol Ngeunaan Hobi Jerman Kami

Hayu Urang Ngobrol Ngeunaan Hobi Jerman Kami


 

Nyanyi Hobi dina Basa Jerman - Hobi kuring ngadangukeun musik

Hobi kuring ngadangukeun musik


 

Entong Nyebatkeun hobi dina basa Jerman - Hobi kuring maca

Hobi kuring maca


 

Entong Nyebatkeun Hobi Jérman - Hobi abdi maén bal

Hobi kuring nyaéta maén bal

Frasa hobi Jérman

Ayeuna hayu urang masihan sababaraha conto deui sareng ngalengkepan topik hobi Jerman urang.

Hobi Jerman Kami

Hobi Jerman Kami

Dina gambar anu anjeun tingali di luhur, 8 hobi Jérman ditulis. Ayeuna hayu urang nganggo masing-masing hobi Jérman dina kalimat.

Mein Hobby ist Buch lesen.
Hobi kuring maca.

Mein Hobby ist Music.
Hobi kuring ngadangukeun musik.

Mein Hobby ist reiten.
Hobi kuring nyaéta tunggang kuda.

Mein Hobby ist Picknick machen.
Hobi abdi piknik.

Mein Hobby ist Rad Fahren.
Hobi kuring nyaéta bersepeda.

Mein Hobby ist Basketball spielen.
Hobi kuring nyaéta maén baskét.

Mein Hobi ist Pamaén Tenis.
Hobi kuring nyaéta maén ténis.

Mein Hobby ist Fußball spielen.
Hobi kuring nyaéta maén bal.

Perhatoskeun 8 kalimat di luhur. Éta kalimat anu saderhana pisan ngeunaan hobi dina basa Jerman. Ngadamel kalimat ku cara ieu ku ngagunakeun hobi anu béda.

Hobi Jérman dina Tabular

Akhirna, dina topik hobi Jerman urang, hayu urang masihan hobi Jérman dina tabel.

Hobi Jérman sareng Kagiatan Rékréasi Sarimbag Jérman
Suling maot Flöte
Biola maot geige
Instrumén das Instrumén
Baskét der Baskét
Bola voli der Volleyball
golep der Golf
olahraga der Olahraga
TV der Fernseher
Buku das Buch
Catur das schach
Lumpat laufen
olahraga Olahraga treiben
Lalakon-lakon spazieren gehen
Leumpang gancang joggét
ngalakukeun hiking leumpang
Ngala lauk lauk
Naék kuda reiten
Rapat babaturan Freunde treffen
Balanja einkaufen
Maénkeun piano Klavier spielen
Ngadangukeun musik Musik
Maca maca
Ngariung tanzen
Poto nyandak poto
Maénkeun gitar maén gitar
Buka bioskop ins Kino gehen
maén bal maén bal
Buka gim ins Fitnessstudio gehen
Pikeun ski pikeun ski
maén ténis Ténis spielen
Maén komputer Spielen komputer
Ngabuburit Ngabuburit
Ngojay ngojay
Cét lalaki
Ngagambar ngagambar
Produk bakery patukang tonggong
Masak kochen
Bobo bobo
Teu nanaon nichts tun

Catetan: Kecap "spielen" anu dianggo dina basa Jérman masihan hartos pikeun maénkeun hiji hal atanapi maénkeun kaulinan. Nalika anjeun nyarioskeun hobi, anjeun kedah nyandak kecap ieu ka awal kagiatan.

Réréncangan anu dipikacinta, dina ceramah ieu anu judulna hobi Jerman, kami parantos diajar naroskeun ngeunaan hobi dina basa Jerman umumna, naroskeun ngeunaan hobi dina basa Jerman, naroskeun ngeunaan hobi dina basa Jerman, sareng nyarioskeun ngeunaan hobi atanapi hobi urang dina basa Jerman.

Diversify kalimat ieu anjeun ogé parantos diajar, anjeun tiasa ngalakukeun kagiatan sareng réréncangan dina topik hobi Jérman. Ku cara kieu, anjeun bakal langkung gancang ngartos hal éta sareng anjeun bakal gampang mopohokeun éta.

Keukeuh we maneh kasuksésan dina palajaran Jerman Anjeun.

JASA TARJAMAHAN INGGRIS KAMI Mimitian. Pikeun inpormasi langkung seueur: Tarjamahan Inggris

Tautan Anu Disponsoran