Baju Jérman, Pakéan, Pakéan Jérman

2

pakean Jerman, baju Jerman, baju Jerman, anu Jerman sandang, pakean Jerman, ngaran pakean Jerman, ngaran sandang Jerman, baju Jerman ngaran, ngaran sandang Jerman.



datang Dear sahiji anggota urang anu ngadaptar pikeun forum ieu disusun tina babagi almancax perenahna sahandapeun kursus Jerman, sababaraha hurup kasalahan minor anu disusun tina anggota nu biasa jeung saterusna. bisa jadi, mangka disiapkeun ku handap Tangtu instruktur almancax, ku kituna bisa ngandung sababaraha bug ngahontal palajaran disiapkeun ku guru almancax almancax mangga buka forum.

Anzug nyebutkeun: jas

Jack paeh: jaket

maot Winterjacke: panutup usum jaket

Sommerjack ka maot: jaket summery

maot Sportjack A: jaket sip

Roko nyebutkeun: tuxedo

das Hemd: kaos

kurzarmiges Hemdani: kaos kisakol

langarmiges Hemdani: kaos leungeun baju panjang

Kariertes Hemdani: kaos plaid

Selang nyebutkeun: calana

Kolor nyebutkeun: diurutkeun

Mantel nyebutkeun: jas

kurz nu Mantel: topper

Regenmantel nyebutkeun: Mac

das Wamsler: hirka

maot Mütze: midang

der Pullover: baju haneut

maot Weste: kutang

Kaos: tisortler

der baju haneut: baju haneut

krawatte paeh: dasi

der Taschentuch: wipes

foulard nyebutkeun: sal

Strumpf nyebutkeun: kaos kaki

der Badeanzug: walikota

der Trainingsanzug: tracksuit

SCHLAFANZUG nyebutkeun: piyama

maot Catsuit: baju jero

maot Unterhose: briefs

das Unterhemd: atlet

der Bademantel bathrobes


buku diajar basa jerman

Para tamu anu dihormat, anjeun tiasa ngaklik gambar di luhur pikeun ningali sareng ngagaleuh buku diajar Jerman kami, anu pikaresepeun pikeun sadayana ti anu alit dugi ka anu ageung, dirarancang ku cara anu saé pisan, warna-warni, seueur gambar, sareng ngandung detil sareng rinci. ceramah Turki kaharti. Urang bisa disebutkeun kalawan karapihan pikiran yén éta téh mangrupa buku gede pikeun maranéhanana anu rék diajar Jerman sorangan sarta néangan hiji tutorial mantuan pikeun sakola, sarta yén éta bisa kalayan gampang ngajarkeun Jerman ka saha.

Anjeun ogé tiasa resep ieu
2 Koméntar
  1. Dina veler @ cuvox. nyebutkeun

    éta situs ein Gut

  2. vildan nyebutkeun

    Kami hoyong palajaran baju Jerman dijelaskeun sacara langkung rinci sareng conto kalimat tambihan.

Ninggalkeun balesan

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.

12 - 9 =