Baju Jérman, Pakéan, Pakéan Jérman

pakean Jerman, baju Jerman, baju Jerman, anu Jerman sandang, pakean Jerman, ngaran pakean Jerman, ngaran sandang Jerman, baju Jerman ngaran, ngaran sandang Jerman.


ANGKA Jérman téh geulis pisan?

KLIK, AJAR NOMOR Jérman DINA 10 MENIT!

datang Dear sahiji anggota urang anu ngadaptar pikeun forum ieu disusun tina babagi almancax perenahna sahandapeun kursus Jerman, sababaraha hurup kasalahan minor anu disusun tina anggota nu biasa jeung saterusna. bisa jadi, mangka disiapkeun ku handap Tangtu instruktur almancax, ku kituna bisa ngandung sababaraha bug ngahontal palajaran disiapkeun ku guru almancax almancax mangga buka forum.

Anzug nyebutkeun: jas

Jack paeh: jaket

maot Winterjacke: panutup usum jaket

Sommerjack ka maot: jaket summery

maot Sportjack A: jaket sip

Roko nyebutkeun: tuxedo

das Hemd: kaos

kurzarmiges Hemdani: kaos kisakol

langarmiges Hemdani: kaos leungeun baju panjang

Kariertes Hemdani: kaos plaid

Selang nyebutkeun: calana

Kolor nyebutkeun: diurutkeun

Mantel nyebutkeun: jas

kurz nu Mantel: topper

Regenmantel nyebutkeun: Mac

das Wamsler: hirka

maot Mütze: midang

der Pullover: baju haneut

maot Weste: kutang

Kaos: tisortler

der baju haneut: baju haneut

krawatte paeh: dasi

der Taschentuch: wipes

foulard nyebutkeun: sal

Strumpf nyebutkeun: kaos kaki

der Badeanzug: walikota

der Trainingsanzug: tracksuit

SCHLAFANZUG nyebutkeun: piyama

maot Catsuit: baju jero

maot Unterhose: briefs

das Unterhemd: atlet

der Bademantel bathrobes

JASA TARJAMAHAN INGGRIS KAMI Mimitian. Pikeun inpormasi langkung seueur: Tarjamahan Inggris

DINA IEU KURSUS, URANG TEH PANGJANGKEUN TOPIK-TOPIK



Catetan: Simkuring salawasna nyobian masihan anjeun informasi up-to-date. Tulisan anu anjeun baca ieu mimiti ditulis sakitar 11 bulan kapengker, tanggal 14 Maret 2021, sareng tulisan ieu terakhir diropéa tanggal 20 Maret 2021.

Kuring geus milih hiji topik acak pikeun anjeun, handap mangrupakeun jejer untung Anjeun. Nu mana anu anjeun hoyong baca?


Tautan Anu Disponsoran