kamagra Gél ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun kinerja séks anu langkung luhur sahingga anjeun tiasa maénkeun peran langkung aktif dina pangalaman séks anjeun.

gél kamagra Anjeun tiasa ngabéréskeun masalah degdegan anjeun sareng mendakan jawaban tina patarosan naon kamagra gel dina situs kami

advertorial: ngiringan

Baju Jérman, Pakéan, Pakéan Jérman

pakean Jerman, baju Jerman, baju Jerman, anu Jerman sandang, pakean Jerman, ngaran pakean Jerman, ngaran sandang Jerman, baju Jerman ngaran, ngaran sandang Jerman.

datang Dear sahiji anggota urang anu ngadaptar pikeun forum ieu disusun tina babagi almancax perenahna sahandapeun kursus Jerman, sababaraha hurup kasalahan minor anu disusun tina anggota nu biasa jeung saterusna. bisa jadi, mangka disiapkeun ku handap Tangtu instruktur almancax, ku kituna bisa ngandung sababaraha bug ngahontal palajaran disiapkeun ku guru almancax almancax mangga buka forum.

Anzug nyebutkeun: jas

Jack paeh: jaket

maot Winterjacke: panutup usum jaket

Sommerjack ka maot: jaket summery

maot Sportjack A: jaket sip

Roko nyebutkeun: tuxedo

das Hemd: kaos

kurzarmiges Hemdani: kaos kisakol

langarmiges Hemdani: kaos leungeun baju panjang

Kariertes Hemdani: kaos plaid

Selang nyebutkeun: calana

Kolor nyebutkeun: diurutkeun

Mantel nyebutkeun: jas

kurz nu Mantel: topper

Regenmantel nyebutkeun: Mac

das Wamsler: hirka

maot Mütze: midang

der Pullover: baju haneut

maot Weste: kutang

Kaos: tisortler

der baju haneut: baju haneut

krawatte paeh: dasi

der Taschentuch: wipes

foulard nyebutkeun: sal

Strumpf nyebutkeun: kaos kaki

der Badeanzug: walikota

der Trainingsanzug: tracksuit

SCHLAFANZUG nyebutkeun: piyama

maot Catsuit: baju jero

maot Unterhose: briefs

das Unterhemd: atlet

der Bademantel bathrobes

JASA TARJAMAHAN INGGRIS KAMI Mimitian. Pikeun inpormasi langkung seueur: Tarjamahan Inggris

Tautan Anu Disponsoran