kamagra Gél ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun kinerja séks anu langkung luhur sahingga anjeun tiasa maénkeun peran langkung aktif dina pangalaman séks anjeun.

gél kamagra Anjeun tiasa ngabéréskeun masalah degdegan anjeun sareng mendakan jawaban tina patarosan naon kamagra gel dina situs kami

advertorial: ngiringan

Konjugasi Kecap Pagawé Jérman

Subjék anu bakal kami bahas dina pangajaran ieu: Konjugasi Kecap Pagawé Jérman Réréncangan anu dipasihkeun, dina tulisan ieu, kami bakal masihan inpormasi ngeunaan kecap gawe Jérman, akar kecap pagawéan, ahiran infinitif sareng konjugasi kecap kerja Jerman.

Dugi ka pelajaran ieu, urang parantos ningali topik anu saderhana pikeun anu ngamimitian sapertos dinten Jérman, bulan Jérman, nomer Jerman, musim Jérman sareng kecap sipat Jérman. Salian ti éta, urang parantos ningal seueur pelajaran basa Jérman sapertos kecap Jérman anu tiasa urang anggo dina kahirupan sadidinten sareng mangpaat pisan. Dina pelajaran ieu, Verbi conjugation Jerman Urang bakal noél kana topikna. Saatos maca pelajaran urang, urang nyarankeun pisan anjeun pikeun nonton pidéo pidéo di handapeun halaman.

Subjék konjugasi kecap kerja Jérman mangrupikeun poko anu kedah difokuskeun, sareng kedah diajar sareng diapalkeun kalayan saé. Henteu mungkin pikeun urang ngawangun kalimat anu leres tanpa diajar kecap pagawéan basa Jerman konjugasi. Kami ayeuna mimiti sadayana naon kecap pagawéan, naon akar kecap pagawéan, naon kecap pagawéan infinitive, Naon kantétan pribadi, Kumaha konjugasi kecap gawe dina basa Jerman Urang bakal fokus kana masalah dasar sapertos kitu. Daripada masihan kecap pagawé Jérman konjugasi tos siap, Kecap gawe Jérman Kami bakal ngajarkeun anjeun logika padamelan sahingga anjeun tiasa némbak.

Kecap gawe infinitive Jerman

Sakumaha anjeun terang, kaayaan kecap pagawéan infinitive disebut infinitive. Kalayan kecap séjén, bentuk atah kecap pagawéan, ditulis dina kamus disebut bentuk infinitif tina kecap pagawéan. Ahiran infinitive dina basa Turki -mak sareng -mek kantétan. Salaku conto; datang, indit, ngalakukeun, ka, maca, ningali Kecap pagawéan saperti infinitives nyaéta kecap pagawéan. Pikeun ngahijikeun kecap pagawéan dina basa Turki, ahiran infinitive dileungitkeun sareng tense anu pas sareng ahiran jalma ditambihan kana akar kecap pagawéan.

Salaku conto; infinitive macamak kecap pagawean -mak Nalika urang miceun ahiran infinitive "macaKecap pagawéan ”tetep. Maca sabenerna, macamak nyaéta akar kecap pagawéan. Hayu urang bawa waktos anu pas sareng ahiran jalma kana kecap baca:
Maca -capé-um, Ieuh "maca"Akar kecap pagawéan,"capé"Ayeuna,"um"Nyaéta perhiasan jalma (kuring). Anjeun maca atanapi urang maca atanapi maca Kecap pagawéan saperti kecap pagawéan disambungkeun dina jaman ayeuna tapi disambungkeun pikeun jalma misah. Anjeun maca (anjeun), kami maca (kami), aranjeunna maca (aranjeunna).

Kami pikir Bentuk verba infinitif dina basa Jerman Kami parantos masihan cekap inpormasi ngeunaan.

Sakumaha tiasa ditingali, nalika urang hoyong ngahijikeun kecap pagawéan numutkeun jalma dina basa Turki, urang nambihan tambihan anu misah kana akar kecap pagawéan pikeun unggal jalma. Ieu ogé kasus di Jérman. Dina basa Turki -mak sareng -mek ahiran infinitive dina basa Jerman -en sareng -n kantétan. Biasana ahiran -en nyaéta ahiran, anu -n ahiran jarang. Kecap pagawéan infinitive dina basa Jerman -en atanapi -n ditungtungan ku kantétan. Kecap pagawéan infinitive dina basa Jerman -en atanapi -n Nalika urang ngaleungitkeun tag, urang mendakan akar kata kerja éta. Dina kamus atanapi daptar kata kerja, bentuk infinitif tina kecap pagawéan sok ditulis. Salaku conto, kecap padamel Jerman tina kecap pagawéan maén nyaéta spielen.

Dina infinitive spielen tina kecap gawe -en nalika urang miceun ahiran buruan kecap tetep, buruan kecap spielen nyaéta akar kecap pagawéan. Kecap kantétan sareng ahiran ditambihan kana akar kecap pagawéan ieu. buruan ditambihkeun kana kecap. Conto sanésna diajar Hayu urang masihan kecap pagawéan, diajar Sasaruaan Jerman tina kecap pagawéan lernen nyaéta kecap pagawéan. diajar Ahiran infinitive tina kecap pagawéan nyaéta -en nalika anjeun miceun pepelakan anjeun lerne akar tetep. Sedengkeun kecap pagawé Jérman disambungkeun, kecap seselan sareng ahiran ditambihan kana akar kecap pagawéan ieu. lerne ditambihkeun kana kecap.

Diajar

Diajar

MEK

LERNEN

LERN

EN

Saatos diajar konsép ahiran sareng akar dina kecap gawe Konjugasi kecap gawe Jérman urang tiasa lulus. Hayu urang nunjukkeun konjugasi paling gampang tina kecap pagawéan pangbasajanna sakumaha conto ieu di handap.

Lernen, janten kanggo diajar, hayu urang nyusun kecap pagawéan dina jaman ayeuna numutkeun sadaya jalma.

Anjeun kedah merhatoskeun sareng ngapalkeun kantétan anu ditambihan kana kecap pagawéan.

LAMPIRAN JERMAN LERNEN VERBAL

WAKTU PRIBADI

Tambihan ka jaring

SIKAPAN kalakuan

hartosna

abdi e lern-e Abdi nuju diajar
du st lern-st Anjeun diajar
er t lern-t Anjeunna nuju diajar (lalaki)
sie t lern-t Anjeunna nuju diajar (awéwé)
es t lern-t Anjeunna nuju diajar (nétral)
wir en lern-en Urang diajar
exp t lern-t Anjeun diajar
sie en lern-en Aranjeunna diajar
Aug en lern-en Anjeun diajar

Luhur lernen Kami parantos ningali konjugasi kecap pagawéan dina jaman ayeuna. diajar nyaéta infinitif tina kecap pagawéan. Lerner nyaéta akar kecap pagawéan. Kecap en mangrupikeun ahiran infinitive. Akhiran mangrupikeun akar kecap pagawéan lerne ditambihkeun kana kecap. Hayu urang nyusun kecap pagawéan sanés salaku conto.

SIKAP JERMAN KOMMEN VERBAL

WAKTU PRIBADI

Tambihan ka jaring

SIKAPAN kalakuan

hartosna

abdi e komm-e abdi sumping
du st komm-st Anjeun badé sumping
er t komm-t Anjeunna datang (budak lalaki)
sie t komm-t Anjeunna datang (awéwé)
es t komm-t Anjeunna datang (nétral)
wir en komm-en urang sumping
exp t komm-t Anjeun sumping
sie en komm-en Aranjeunna sumping
Aug en komm-en Anjeun sumping

Leres rerencangan anu dipikacinta, di luhur ogé aya dina basa Jerman kommen nyaéta datang Kami masihan conto konjugasi kecap pagawéan dina jaman ayeuna. Kecap gawe Jerman Aranjeunna digambar dina jaman ayeuna sapertos kieu. Afiks anu dibawa kana akar kecap pagawéan dina jaman ayeuna sapertos anu dipidangkeun dina tabel di luhur.

Anjeun tiasa ogé konjugasi kecap pagawéan sanés numutkeun perorangan ku ningali tabel di luhur, janten conto.

Verbi conjugation Jerman Subjék kami anu dingaranan bakal neraskeun dina pelajaran urang payun. Dina palajaran urang salajengna, urang bakal ningali kecap pagawéan basa Jerman konjugasi numutkeun jaman baheula sareng pikahareupeun. Anjeun ogé tiasa mendakan inpormasi ngeunaan kecap gawe biasa Jérman sareng kecap gawe henteu teratur Jérman dina pelajaran ieu.

Wawacan Subjék Pidéo Kecap Pagawé Jérman

Tungtung Judul Konjugasi Vérbal Jérman

Pangunjung anu dipihormat, Verbi conjugation Jerman Kami dugi ka akhir poko anu namina. Anjeun bakal mendakan langkung seueur conto kecap panyambung dina pelajaran urang salajengna.

Verbi conjugation Jerman Anjeun tiasa nyerat naon anu anjeun badé naroskeun, paménta pelajaran swasta, patarosan, koméntar sareng kritik, sareng tempat anu anjeun henteu ngartos dina bidang patarosan dina forum.

Hatur nuhun pikeun ngadatangan situs kami, kami ngarepkeun anjeun kasuksésan dina kahirupan pendidikan.

Entong hilap nyarankeun situs kami ka réréncangan anu sanés.

JASA TARJAMAHAN INGGRIS KAMI Mimitian. Pikeun inpormasi langkung seueur: Tarjamahan Inggris

Tautan Anu Disponsoran