Housewares Jerman

1

Peralatan rumah tangga Jerman, alat-alat rumah tangga Jerman, alat-alat Jerman, alat-alat rumah tangga Jerman, alat-alat listrik Jerman, alat-alat Jerman, barang-barang Jerman, Jerman tina barang-barang, barang-barang Jerman Turki, barang-barang rumah tangga Turki Turki, barang-barang rumah tangga Jerman sareng hartosna, alat-alat listrik Jerman, Perkakas rumah tangga Jérman, barang bodas Jerman, mesin Jérman, alat listrik Jérman



der Staubsauger: mesin pembersih vakum
der Trockenautomat: alat garing
Campur nyebutkeun: beater
Mikrowellenherd nyebutkeun: microwave oven
der Kühlschrank: kulkas
Herder nyebutkeun: oven
Elektroherd nyebutkeun: oven listrik
Gasherd nyebutkeun: kompor gas
der Backofen: oven
der Strom: listrik
der alat keur manggang roti: alat keur manggang roti
Wasserkessel nyebutkeun: teapot
der Besen: sapu
Abfalleim nyebutkeun nyaeta: jarian
der Lappen: lawon
der Putzlappen ku: duster
der Topfhandschuh: wadah
der Wäscheständer: gantungan baju
Kochtopf nyebutkeun: pot
Dampfkochtopf nyebutkeun: tekanan cooker
Dosenöffn nyebutkeun nyaeta: bisa opener
Flaschenöffner nyebutkeun: opener botol
Korkenzieher nyebutkeun: alat keur ngalaan cocok botol
der Löffel: séndok
Kaffeelöffel nyebutkeun: TSP
Esslöffel nyebutkeun: séndok
Tunai Mandiri nyebutkeun: piring
der Salzstreuer: shakers uyah
Pfefferstreu nyebutkeun nyaeta: lada
das Milchkannch ku: creamer
das Glas: kaca
das Sete: Tim
das Geschirr: piring Tabak-
das Küchenmesser: péso dapur
das Messer: péso
das Bestecke: tableware
das Tablett: Trays
das Brett: dewan roti
das Waschpulver: cuci bubuk
das Spülmittel: dishwashing sabun
das Waschbecken: tilelep




das Geschirrtuch: pawon towels
das Spültuch: dishcloth
das Staubtuch: duster
das Kehrblech: farash
das Bügelbrett: papan setrika
das Gas: Tabung Gas
irons das Bügeleisen
maot Waschmaschine: mesin cuci
paeh Nähmaschine: mesin ngaput
Küchenmasch ka maot: mixers
Tiefkühltruh ka maot: freezer
maot Geschirrspülmaschine: dishwasher
Maot Bürsten: sikat
maot Spüle: looms
Spülschüssel maot: washtub
maot Pfanne: pan
maot friteuse: fryers jero
Teigroll ka maot: rolling pin
Gabel nyebutkeun: garpu
Untertass ka maot: genep pelat
Tasse nyebutkeun: cup
Suppenschüssel maot: Tureen
maot Schale: piring
Zuckerdos ka maot: Gula
maot Teekanne: teapot


buku diajar basa jerman

Para tamu anu dihormat, anjeun tiasa ngaklik gambar di luhur pikeun ningali sareng ngagaleuh buku diajar Jerman kami, anu pikaresepeun pikeun sadayana ti anu alit dugi ka anu ageung, dirarancang ku cara anu saé pisan, warna-warni, seueur gambar, sareng ngandung detil sareng rinci. ceramah Turki kaharti. Urang bisa disebutkeun kalawan karapihan pikiran yén éta téh mangrupa buku gede pikeun maranéhanana anu rék diajar Jerman sorangan sarta néangan hiji tutorial mantuan pikeun sakola, sarta yén éta bisa kalayan gampang ngajarkeun Jerman ka saha.

Anjeun ogé tiasa resep ieu
comment 1
  1. henteu aya namina nyebutkeun

    parabot imah Jerman teuing

Ninggalkeun balesan

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.

tilu × 5 =