Tingkat Basa Jérman

0

Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngalengkepan sadaya tingkatan dina sataun dina pendidikan Jerman. Sakumaha seueur tingkat dina basa Jérman sareng sabaraha lami waktosna ngalih tina hiji tingkatan ka tingkat luhur mangrupikeun topik anu paling panasaran pikeun anu hoyong diajar basa Jerman. Anjeun tiasa kéngingkeun inpormasi ngeunaan topik anu panasaran ieu sareng tulisan kami anu judulna Tingkat Basa dina basa Jerman.



Sabaraha lami kanggo diajar basa Jerman?

Sing saha anu hoyong diajar basa Jerman ngalengkepan 0 tingkatan mimitian ti A2 dugi ka C7. Tingkat ieu ditangtukeun saluyu sareng standar Uni Éropa. Dina raraga nangtoskeun tingkatan anjeun leres sareng ngamimitian pelajaran dina kelas anu leres, tés panempatan diayakeun di awal. Pemula dicandak langsung kana tingkat A0. Kami bakal nyobian nunjukkeun sadaya kelompok tingkat sareng perkiraan durasi latihan di handap, sabab éta bénten-bénten sabaraha lami tiasa réngsé numutkeun tingkatan na.

A0 Tingkat Pamula: Tingkat ieu mangrupikeun tingkat Éntri anu paling dasar anu mana persiapan pikeun diajar basa Jérman sacara umum, abjad, aturan éjahan, sareng sababaraha pola khusus ditekenkeun. Dina kaseueuran kursus, latihan dimimitian langsung di tingkat A1, tapi aya sababaraha hal anu anjeun kedah terang pikeun dugi ka A1.



A1 Tingkat Pamula: Grup kursus standar tingkat ieu réngsé dina waktos sakitar 20 minggu kalayan latihan 8 jam per minggu. Dina grup intensivkurs, 30 pelajaran per minggu réngsé dina waktos 60 minggu.

Tingkat Jérman SD A2: Dina kelompok tingkat ieu, kelompok kursus standar réngsé dina tungtung sakitar 20 minggu kalayan latihan 8 jam per minggu, sareng grup kursus Intensiv réngsé sakitar 30 minggu kalayan 6 pelajaran per minggu.

B1 Tingkat Jérman panengah: Dina grup tingkat ieu, prosésna dianggo dina cara anu sami sareng dina tingkat A1 sareng A2.

B2 Tingkat Jérman panengah luhur: Dina kelompok tingkat ieu, kelompok kursus standar réngsé dina akhir sakitar 20 minggu kalayan latihan 10 jam per minggu, sareng grup kursus Intensiv réngsé sakitar 30 minggu kalayan 6 kelas per minggu.

Tingkat C1 Jérman Canggih: Sanaos waktos parantosan kelompok kursus standar tiasa bénten-bénten masing-masing pikeun siswa dina grup ieu, latihan kelompok kursus Intensiv réngsé dina jangka waktu 6 minggu.

Tingkat Kamahéran C2 Jérman: Éta mangrupikeun kelompok terakhir tina tingkat basa Jérman. Durasi latihan dina grup ieu beda-beda numutkeun kinerja masing-masing individu.


buku diajar basa jerman

Para tamu anu dihormat, anjeun tiasa ngaklik gambar di luhur pikeun ningali sareng ngagaleuh buku diajar Jerman kami, anu pikaresepeun pikeun sadayana ti anu alit dugi ka anu ageung, dirarancang ku cara anu saé pisan, warna-warni, seueur gambar, sareng ngandung detil sareng rinci. ceramah Turki kaharti. Urang bisa disebutkeun kalawan karapihan pikiran yén éta téh mangrupa buku gede pikeun maranéhanana anu rék diajar Jerman sorangan sarta néangan hiji tutorial mantuan pikeun sakola, sarta yén éta bisa kalayan gampang ngajarkeun Jerman ka saha.

Anjeun ogé tiasa resep ieu
Ninggalkeun balesan

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.

lima × 3 =