kamagra Gél ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun kinerja séks anu langkung luhur sahingga anjeun tiasa maénkeun peran langkung aktif dina pangalaman séks anjeun.

gél kamagra Anjeun tiasa ngabéréskeun masalah degdegan anjeun sareng mendakan jawaban tina patarosan naon kamagra gel dina situs kami

Diajar Praktek Jerman Kursus-kursus Jerman

Diajar Prakték Jérman sareng Pelajaran Jerman. Aplikasi ANDROID anyar ti almancax! Diajar aplikasi Jerman nyalira.

Klik di dieu pikeun ngundeur aplikasi

telepon pinter Android atawa tablet, dulur tiasa nguntungkeun kalayan aplikasi ieu mana mana urang nyandak télépon sareng dulur diajar Jerman.

Diajar Jerman sareng kursus Jerman disiapkeun ku almancax diri.
Anjeun tiasa sacara gampil diajar Jerman dimana wae anjeun nyandak ponsel anjeun kalayan aplikasi ieu salaku tim culled ti www.almancax.co ramatloka kami lokasina diriwayatkan palajaran Jerman Turki.
Palajaran Jerman ti scratch, urang nyiapkeun aplikasi pikeun beginners anu teu nyaho Jerman bakal tiasa gampil diajar Jerman, sanajan nepi ka level nu tangtu.
Aplikasi dina bagian 3 ieu lokasina:

1. Kursus-kursus dasar Jerman
2. kali Jerman sarta kalimat
3. Tés Subject Jerman

1. Kursus Jerman dasar
Log Jerman dina
Pallawa Jerman
Ari Jerman
Bulan Jerman sarta Seasons
Nomer Jerman (nepi ka 100)
Nomer Jerman (Post 100)
Nomer Jerman (Praktek)
Jerman kata ganti Personal
Ngaran Jerman
Artikel di Jerman
Artikel tangtu dina
Artikel teu katangtu di
Tips Kanggo Pasal dina
Jerman Kecap barang jamak
Ngaran Jerman tina hal nominative
-Halim Jerman ngaran urang
-Hali Jerman ngaran urang
-Hali Jerman ngaran urang
Shooting tina kata ganti Personal
kata ganti possessive Jerman
Kecap sipat jeung frasa sipat
Shooting sahiji sipat Jerman

2. JERMAN JAMAN & KALIMAH
Émbaran & Perkenalan Awal
Hadir Time Log
Tense Kalimat Setup 1
Tense Kalimat Setup 2
Tense Kalimat Setup 3
Tense Log di
Tense di Clauses
Klausa dina tense jamak
Clauses Patarosan tense
Negatives dina tense Hadir
Éta das ist?
Conto kalimat basajan
das perfector
Plusquamperfekt'te
Pola Biantara umum

3. tés Jerman
Jerman Konsép Umum Test
Nomer Jerman Test
Nomer Jerman Test - 2
Jerman Test Kasus Kata Benda
Nyieun kalimat di Test Jerman
Nyieun kalimat di Test Jerman - 2
Kalimat Jerman Test
Kalimat Jerman Test - 2
Jerman Hadir Test tense

Simkuring miharep janten mangpaat ka sadaya pamaké tina aplikasina.
www.almancax.co atas nama tim;
MUHARREM Astuti Muhtar

Klik di dieu pikeun ngundeur aplikasi

JASA TARJAMAHAN INGGRIS KAMI Mimitian. Pikeun inpormasi langkung seueur: Tarjamahan Inggris

Tautan Anu Disponsoran