Jérman Kursus Jérman, Jérman Kursus Jérman

1

Halo, urang bakal diajar nami pelajaran Jérman dina pelajaran ieu. Kami bakal masihan nami kursus Jérman sareng jadwal kursus Jérman salaku conto. Ku diajar nami palajaran Jérman anu bakal kami masihan di handap, anjeun tiasa ngadamel jadwal kursus anjeun nyalira.



Nami Kursus Jérman

  • Matematika: Matematika (Mathe)
  • Élmu: Naturwissenschaft
  • Élmu fisika : Fisika
  • Kimia: kimia
  • Biologi: Biologie
  • Sejarah: sajarah
  • Géografi: Erdkunde
  • Jérman: Deutsch
  • Inggris: Inggris
  • Perancis: Französisch
  • Itali: Italia
  • Musik: musik
  • gambar: seni
  • Pendidikan fisik : olahraga
  • Budaya agama: agama
  • Komputer: Ilmu komputer


Jadwal Kursus Jérman

Ieu mangrupikeun conto jadwal kursus Jérman. Anjeun tiasa diajar nami kursus Jérman di luhur sareng ngadamel jadwal kursus sapertos ieu di handap.

Ngaran kursus Jérman, jadwal kursus Jérman
Nami kursus Jerman sareng silabus

Réréncangan anu dipikacinta, kami parantos tungtung topik urang disebat nami pelajaran Jerman. Kami arepkeun éta bakal aya gunana. Nuhun kana perhatosanna.


buku diajar basa jerman

Para tamu anu dihormat, anjeun tiasa ngaklik gambar di luhur pikeun ningali sareng ngagaleuh buku diajar Jerman kami, anu pikaresepeun pikeun sadayana ti anu alit dugi ka anu ageung, dirarancang ku cara anu saé pisan, warna-warni, seueur gambar, sareng ngandung detil sareng rinci. ceramah Turki kaharti. Urang bisa disebutkeun kalawan karapihan pikiran yén éta téh mangrupa buku gede pikeun maranéhanana anu rék diajar Jerman sorangan sarta néangan hiji tutorial mantuan pikeun sakola, sarta yén éta bisa kalayan gampang ngajarkeun Jerman ka saha.

Anjeun ogé tiasa resep ieu
comment 1
  1. naskah nyebutkeun

    Gening sareng hatur nuhun pikeun katerangan anu saé.

Ninggalkeun balesan

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.

8 + sabelas =