kamagra Gél ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun kinerja séks anu langkung luhur sahingga anjeun tiasa maénkeun peran langkung aktif dina pangalaman séks anjeun.

gél kamagra Anjeun tiasa ngabéréskeun masalah degdegan anjeun sareng mendakan jawaban tina patarosan naon kamagra gel dina situs kami

Gaziantep Ngiringan
Manavgat Ngiringan ngiringan manavgat Bella Ngiringan Manavgat Ngiringan ngiringan manavgat carita séks carita séks pangiring samping ngiringan carita séks
Myrtle Ngiringan

Jérman Der Imperativ Klausa Imperatif Jérman sareng Imperatif

Imperatives Jerman

Jerman Der imperatif (imperatif di Jerman)

Salah sahiji nelepon kaluar ka hiji jalma: imperatif tunggalkecap pagawean                                 imperatif tunggal   

bringen-bring Bringe!
gehen-go Gehe! -Go!
kommen-come Komme! -Datang!
arbeiten-work Arbeite! -Calis!
schreiben-nyerat Schreiben! -Summer!

Di dieu nyaéta hurup ahir imperatif nu -eteu dipake dina kahirupan sapopoé.
Éta dipaké salaku Bring, Geh, Komm, Schreib.

Tapi imperatif -d, -t, -m, -n hurup atawa -eln atawa Ernie Akar lamun eta ends jeung hurup kedah -e Ieu kudu ditambahkeun.

arbeiten-work Arbeite! -Calis!
Rébuan-ngabeungkeut Rébuan!
Bff!
Sammeln- Kumpulkeun Sammeli!-Sadayana!
Fördern-ajak Fördere! -Sokong!

kecap pagawean                                                imperatif tunggal

lesen-read Lies! - Baca!
werfen-buang Wirf! - Buang!
sterben-die Stirb! - Maot!
essen-dahar Iss! -Ya!
messen-die Miss! - Maot!
sprechen-talk Sprich! - Nyarios!
Vergessen-hilap Vergiss! - Hilap!
nehmen-get Nimm! - Candak!
helfen-help Hilf! - Tulungan!
reuneuh-bikeun Gib! - Bikeun!
sehen-see, look, Sieh! - See, Look!

Sababaraha cagri pribadi yapilan: imperatif jamakwherein akar kata kerja -t atawa eth Hal ieu diala ku nambahkeun.

kecap pagawean                                   jamak imperatif

gehen-go Geht! - Go!
kommen-come Kommt! -Datang!
arbeiten-work Arbeitet! -Calisin!
Bff!
hamil-pasihan Gebt! -Masih!
lesen-read Kéngingna! -Baca!
Helfen-help Helft! -Help!

Hipu Cagri Bentuk: imperatif-Höflichkeitsform ti makna kalimah nyarios yén hurup munggaran capitalized kahadean software dina letting Aug Kata ganti anu dipaké ku pihak.

aranjeun

kecap pagawean                                 cagri hipu

kommen Kommen Sie! -Galuh!
gehen Gehen Sie!
schreiben Schreiben Sie!
lesen Lesen Sie! -Baca!
Hören Sie! -Dengekeun!
sehen Sehen Sie! -Tingali
Öffnen Öffnen Sie! -Your!
schliessen Schliessen Sie! -Tutup!
Biringen Bringen Sie! -Kéngingkeun!
nehmen Nehmen Sie! -Get!

Dina modeu imperatif, kalimatna sok dimimitian ku kecap pagawéan sareng kalimat ditungtungan ku tanda panyeluk.

kecap pagawean               Singer imperatif.  Imperatif Plurl.  Höflichkeitsf imperatif.

achten Achte! Achtet! Achten Sie!
ati-ati Waspada! Ati-ati! Ati-ati!

trinken Trink! Tong heureuy! Trinken Sie!
Icmek Ic! Kanggo! Di jero anjeun

lernen Lern! Lernt! Lernen Sie!
diajar Diajar! Pendakan! Pendakan!

kochen Koch! Kocht! Kochen Sie!
masak Pisir! Masak! Masak anjeun!

schlafen Schlaf! Schlaft! Schlafen Sie!
bobo Saré! Bobo! Bobo!

tragén Trag! Nyetir! Tragen Sie!
Tasimak Tasi! Bawa! Bawa!

stehen Steh! Steht! Stehen Sie!
(nangtung) Eureun! Eureun! Eureun!

springen Spring! Springt! Springen Sie!
laluncatan Skip! Luncat kana! Luncat kana!

schneiden Schneide! Schneidet! Schneiden Sie!
Putuskeun! Persis! Montong!

zeichnen Zeichne! Zeichnet! Zeichnen Sie!
Ciz ngagambar! Jizin! Ngagambar!

JASA TARJAMAHAN INGGRIS KAMI Mimitian. Pikeun inpormasi langkung seueur: Tarjamahan Inggris

Tautan Anu Disponsoran