Ngadamel Kalimat Jérman

0

Halo babaturan, dina situs kami Ngadamel kalimat dina basa Jerman Aya seueur tulisan anu aya hubunganana. Seueur réréncangan urang hoyong urang nyusun pelajaran pikeun nyieun kalimat dina basa Jerman.



Numutkeun kana pamundut anjeun, kami parantos ngadaptarkeun pelajaran anu parantos kami siapkeun dina kalimat dina basa Jerman, ti nol dugi ka tingkat payun, sapertos kieu. Anjeun tiasa maca pelajaran urang Jerman hiji-hiji, mimitian ti pelajaran kahiji.

Pikeun masihan inpormasi ringkes ngeunaan nyieun kalimat dina basa Jerman;

Ngadamel Kalimat Jérman Subjék mangrupikeun hiji hal anu penting anu kedah dipikaterang dina tahap awal diajar basa Jerman dasar. Supados kalimatna kabentuk, kecap dina sababaraha padamelan kedah babarengan sareng nyiptakeun éksprési anu bermakna. Nalika ngawangun kalimat, kecap-kecap na ngagaduhan runtuyan anu disebut unsur-unsur kalimah. Éta tiasa ditingali yén unsur-unsur anu ngawangun kalimat diwangun ku hiji kecap atanapi langkung.

Hiji aturan gramatikal anu tangtu diperhatoskeun pikeun nyieun kalimat dina basa Jerman. Sarimbag Jérman '' Hauptsatz '' poko dina umumna '' Subjeckt '', kecap pagawéan 'Kecap pagawéan' sareng obyék '' objeckt '' ngagunakeun rarangkén. Utamana dina basa Jerman, pangwangunan kalimat dasar lumangsung ku cara ieu, nyaéta, kecap pagawéan ditempatkeun dina jajaran ka-2.

Nalika anjeun maca pelajaran urang di handap ieu, anjeun bakal ningali kumaha jéntré sareng gampang dipikaharti, anjeun bakal ningali kumaha ngadamel kalimat dina basa Jerman.



https://www.almancax.com/almancada-cumle-kurulumu.html

https://www.almancax.com/almanca-simdiki-zamanda-cumleler-almanca-simdiki-zamanda-cumle-kurulumu.html

https://www.almancax.com/almancada-simdiki-zaman-prasens-ve-cumleler.html

https://www.almancax.com/almancada-isim-cumleleri.html

https://www.almancax.com/almanca-simdiki-zaman-konu-anlatimi-prasens-ve-ornek-cumleler-ile-alistirmalar.html

https://www.almancax.com/almanca-basit-cumle-yapilari-ve-ornekler.html

Luhur Ngadamel kalimat dina basa Jerman Anjeun tiasa maca pelajaran dina urutan. Kami arepkeun anjeun bakal nguntungkeun pisan tina topik kami anu dijelaskeun dina basa Turki sacara komparatip.

Keukeuh we maneh kasuksésan dina palajaran Jerman Anjeun.


buku diajar basa jerman

Para tamu anu dihormat, anjeun tiasa ngaklik gambar di luhur pikeun ningali sareng ngagaleuh buku diajar Jerman kami, anu pikaresepeun pikeun sadayana ti anu alit dugi ka anu ageung, dirarancang ku cara anu saé pisan, warna-warni, seueur gambar, sareng ngandung detil sareng rinci. ceramah Turki kaharti. Urang bisa disebutkeun kalawan karapihan pikiran yén éta téh mangrupa buku gede pikeun maranéhanana anu rék diajar Jerman sorangan sarta néangan hiji tutorial mantuan pikeun sakola, sarta yén éta bisa kalayan gampang ngajarkeun Jerman ka saha.

Anjeun ogé tiasa resep ieu
Ninggalkeun balesan

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.

hiji × 5 =