kamagra Gél ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun kinerja séks anu langkung luhur sahingga anjeun tiasa maénkeun peran langkung aktif dina pangalaman séks anjeun.

gél kamagra Anjeun tiasa ngabéréskeun masalah degdegan anjeun sareng mendakan jawaban tina patarosan naon kamagra gel dina situs kami

Ngadamel Kalimat Jérman

Halo babaturan, dina situs kami Ngadamel kalimat dina basa Jerman Aya seueur tulisan anu aya hubunganana. Seueur réréncangan urang hoyong urang nyusun pelajaran pikeun nyieun kalimat dina basa Jerman.

Numutkeun kana pamundut anjeun, kami parantos ngadaptarkeun pelajaran anu parantos kami siapkeun dina kalimat dina basa Jerman, ti nol dugi ka tingkat payun, sapertos kieu. Anjeun tiasa maca pelajaran urang Jerman hiji-hiji, mimitian ti pelajaran kahiji.

Pikeun masihan inpormasi ringkes ngeunaan nyieun kalimat dina basa Jerman;

Ngadamel Kalimat Jérman Subjék mangrupikeun hiji hal anu penting anu kedah dipikaterang dina tahap awal diajar basa Jerman dasar. Supados kalimatna kabentuk, kecap dina sababaraha padamelan kedah babarengan sareng nyiptakeun éksprési anu bermakna. Nalika ngawangun kalimat, kecap-kecap na ngagaduhan runtuyan anu disebut unsur-unsur kalimah. Éta tiasa ditingali yén unsur-unsur anu ngawangun kalimat diwangun ku hiji kecap atanapi langkung.

Hiji aturan gramatikal anu tangtu diperhatoskeun pikeun nyieun kalimat dina basa Jerman. Sarimbag Jérman '' Hauptsatz '' poko dina umumna '' Subjeckt '', kecap pagawéan 'Kecap pagawéan' sareng obyék '' objeckt '' ngagunakeun rarangkén. Utamana dina basa Jerman, pangwangunan kalimat dasar lumangsung ku cara ieu, nyaéta, kecap pagawéan ditempatkeun dina jajaran ka-2.

Nalika anjeun maca pelajaran urang di handap ieu, anjeun bakal ningali kumaha jéntré sareng gampang dipikaharti, anjeun bakal ningali kumaha ngadamel kalimat dina basa Jerman.

Kursus-kursus Instalasi Kalimat Jerman, Kalimat Jerman Kumaha mun Pasang

Kalimat tense di Jerman, Jerman Hadir tense Kalimat Setup

Hadir tense (Präsens) jeung Jerman kalimat Jerman

frasa nomina Jerman

Kuliah Jerman Hadir Time, Präsens sarta latihan kalawan kalimat Conto

Kalimat basajan Jerman, Conto Kalimat Jerman

Luhur Ngadamel kalimat dina basa Jerman Anjeun tiasa maca pelajaran dina urutan. Kami arepkeun anjeun bakal nguntungkeun pisan tina topik kami anu dijelaskeun dina basa Turki sacara komparatip.

Keukeuh we maneh kasuksésan dina palajaran Jerman Anjeun.

JASA TARJAMAHAN INGGRIS KAMI Mimitian. Pikeun inpormasi langkung seueur: Tarjamahan Inggris

Tautan Anu Disponsoran