Ngadamel Kalimat Jérman

Halo babaturan, dina situs kami Ngadamel kalimat dina basa Jerman Aya seueur tulisan anu aya hubunganana. Seueur réréncangan urang hoyong urang nyusun pelajaran pikeun nyieun kalimat dina basa Jerman.


ANGKA Jérman téh geulis pisan?

KLIK, AJAR NOMOR Jérman DINA 10 MENIT!

Numutkeun kana pamundut anjeun, kami parantos ngadaptarkeun pelajaran anu parantos kami siapkeun dina kalimat dina basa Jerman, ti nol dugi ka tingkat payun, sapertos kieu. Anjeun tiasa maca pelajaran urang Jerman hiji-hiji, mimitian ti pelajaran kahiji.

Pikeun masihan inpormasi ringkes ngeunaan nyieun kalimat dina basa Jerman;

Ngadamel Kalimat Jérman Subjék mangrupikeun hiji hal anu penting anu kedah dipikaterang dina tahap awal diajar basa Jerman dasar. Supados kalimatna kabentuk, kecap dina sababaraha padamelan kedah babarengan sareng nyiptakeun éksprési anu bermakna. Nalika ngawangun kalimat, kecap-kecap na ngagaduhan runtuyan anu disebut unsur-unsur kalimah. Éta tiasa ditingali yén unsur-unsur anu ngawangun kalimat diwangun ku hiji kecap atanapi langkung.

Hiji aturan gramatikal anu tangtu diperhatoskeun pikeun nyieun kalimat dina basa Jerman. Sarimbag Jérman '' Hauptsatz '' poko dina umumna '' Subjeckt '', kecap pagawéan 'Kecap pagawéan' sareng obyék '' objeckt '' ngagunakeun rarangkén. Utamana dina basa Jerman, pangwangunan kalimat dasar lumangsung ku cara ieu, nyaéta, kecap pagawéan ditempatkeun dina jajaran ka-2.

Nalika anjeun maca pelajaran urang di handap ieu, anjeun bakal ningali kumaha jéntré sareng gampang dipikaharti, anjeun bakal ningali kumaha ngadamel kalimat dina basa Jerman.

Kursus-kursus Instalasi Kalimat Jerman, Kalimat Jerman Kumaha mun Pasang

Kalimat tense di Jerman, Jerman Hadir tense Kalimat Setup

Hadir tense (Präsens) jeung Jerman kalimat Jerman

frasa nomina Jerman

Kuliah Jerman Hadir Time, Präsens sarta latihan kalawan kalimat Conto

Kalimat basajan Jerman, Conto Kalimat Jerman

Luhur Ngadamel kalimat dina basa Jerman Anjeun tiasa maca pelajaran dina urutan. Kami arepkeun anjeun bakal nguntungkeun pisan tina topik kami anu dijelaskeun dina basa Turki sacara komparatip.

Keukeuh we maneh kasuksésan dina palajaran Jerman Anjeun.

JASA TARJAMAHAN INGGRIS KAMI Mimitian. Pikeun inpormasi langkung seueur: Tarjamahan Inggris

DINA IEU KURSUS, URANG TEH PANGJANGKEUN TOPIK-TOPIK



Catetan: Sizlere her zaman güncel bilgiler vermeye çalışıyoruz. Okuduğunuz bu yazı ilk olarak yaklaşık 1 sene önce yani 23 Ocak 2021 tarihinde yazıldı ve bu yazı son olarak 13 Şubat 2021 tarihinde güncellendi.

Kuring geus milih hiji topik acak pikeun anjeun, handap mangrupakeun jejer untung Anjeun. Nu mana anu anjeun hoyong baca?


Tautan Anu Disponsoran