Pangajaran Jérman pikeun Kelas 9

Murid anu dipikacinta, aya ratusan palajaran Jérman dina situs kami. Kana pamundut anjeun, kami ngolompokkeun pelajaran ieu pikeun murid sakola dasar sareng SMA sareng dibagi kana kelas. Kami parantos ngagolongkeun pelajaran Jerman kami anu disiapkeun saluyu sareng kurikulum pendidikan nasional anu dilarapkeun di nagara urang pikeun murid kelas 9 sareng didaptarkeun di handap ieu.


ANGKA Jérman téh geulis pisan?

KLIK, AJAR NOMOR Jérman DINA 10 MENIT!

Ieu di handap mangrupikeun daptar pelajaran bahasa Jerman kami anu ditingalikeun ka murid kelas 9 di sapanjang nagara urang. Daptar unit Jerman di handap aya dina urutan tina saderhana dugi ka sesah. Nanging, urutan topikna tiasa béda dina sababaraha buku téks Jérman sareng sababaraha buku tambahan.

Salaku tambahan, nalika palajaran Jérman diajar, urutan unit tiasa bénten-bénten sesuai sareng strategi pendidikan guru anu lebet dina pelajaran bahasa Jerman.

posisi anu ditingalikeun umumna ka kelas 9 di Turki kalebet, tapi henteu tiasa ngolah sababaraha unit numutkeun kahoyong guru Jérman, atanapi tiasa salajengna ditambih salaku unit diskrit anu diolah, sababaraha unit tiasa kéngingkeun kelas 10 ka kelas salajengna.

Pangajaran Jérman Kelas 9

Salam Jérman sareng Kodeu Pengenalan Diri Jérman

Pola Biantara Umum Jerman

Pola Paguneman Umum dina basa Jerman

Kalimat Salam Bahasa Jerman

Kecap Jerman

Nomer Jerman

Kelir Jerman

Jerman kata ganti Personal

Ari Jerman

Jérman Aylar, Jérman Musim

Abjad Jérman

kata ganti possessive Jerman

Artikel di Jerman

Artikel tangtu Der Das Die dina basa Jerman

Jérman Naha ist das?

Kuliah Prasens Jérman

Kultus Sampel Prasens Jérman

Jerman Akkusativ

Anggota kulawarga Jérman

Arloji Jérman

Kalimat Jerman

Klausa Sababaraha Jérman

Negatives Jerman

Klausa Patarosan Jérman

buah Jerman

Sayur Jerman

Hobi Jérman

Murid anu dipikahormat, numutkeun kurikulum pendidikan nasional, jejer anu dibahas dina pelajaran basa Jerman di kelas 9 sapertos di luhur. Kami hoyong anjeun sadayana sukses dina pelajaran bahasa Jerman.

JASA TARJAMAHAN INGGRIS KAMI Mimitian. Pikeun inpormasi langkung seueur: Tarjamahan Inggris

DINA IEU KURSUS, URANG TEH PANGJANGKEUN TOPIK-TOPIK



Catetan: Simkuring salawasna nyobian masihan anjeun informasi up-to-date. Tulisan anu anjeun baca ieu mimiti ditulis sakitar 1 taun ka pengker, tanggal 08 Désémber 2020, sareng tulisan ieu terakhir diropéa tanggal 24 Désémber 2020.

Kuring geus milih hiji topik acak pikeun anjeun, handap mangrupakeun jejer untung Anjeun. Nu mana anu anjeun hoyong baca?


Tautan Anu Disponsoran