kamagra Gél ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun kinerja séks anu langkung luhur sahingga anjeun tiasa maénkeun peran langkung aktif dina pangalaman séks anjeun.

gél kamagra Anjeun tiasa ngabéréskeun masalah degdegan anjeun sareng mendakan jawaban tina patarosan naon kamagra gel dina situs kami

Buku Kursus Jerman Suplemén Kelas 9

Buku diajar basa Jerman kami, anu kami nyiapkeun dina bentuk e-book, anu tiasa anjeun anggo salaku buku kursus Jerman tambahan pikeun kelas 9, parantos kaluar. Kami nampilkeun buku diajar basa Jérman ieu, anu kami nyiapkeun ngagunakeun ceramah anu populér sareng anu dipikaresep di situs kami, pikeun anjeun anggo.

Buku diajar basa Jerman kami, anu kami nyebarkeun dina nami Wir lernen Deutsch (WLD), dipasang pikeun dijual di Google Play Market.

Buku kami ngagaduhan fitur buku téks tambahan pikeun murid kelas 9 sareng parantos disiapkeun nganggo ceramah Turki anu lengkep sareng kahartos.

Éta ogé mangrupikeun sumber anu saé pisan pikeun murid kelas 10 sareng 11 bahkan murid kelas 12 anu kasang tukangna Jerman.

Salain ti éta, éta ogé sumber anu khusus pikeun anu henteu ngiringan sakola naon waé, henteu ngiringan kursus Jérman sareng hoyong diajar basa Jerman nyalira.

Dina buku kami anu dingaranan Wir lernen Deutsch (WLD) kami parantos nyiapkeun, palajaran Jérman dimimitian ti mimiti, janten mangrupikeun sumber anu kapaké pikeun anu henteu terang basa Jerman sareng anu anyar diajar basa Jerman.

Anjeun tiasa marios buku kami gratis sateuacan ngagaleuh.

KLIK DIDIEU KANGGO NINGALI ATAWA Mésér Buku KURSUS Jérman

NAON EUSI BUKU KURSUS JERMAN?

Buku kami, anu mangrupikeun buku téks pikeun murid SMA sareng buku diajar basa Jerman pikeun anu hoyong diajar basa Jerman nyalira, kalebet jejer ieu:

BUKU KURSUS JERMAN BAGIAN 1

Abjad Jérman

Tulisan khusus Jérman

artikel teu katangtu Jerman pikeun

Pangaturan kalimat saderhana dina basa Jerman

Kecap barang jamak Jérman

Kalimah jamak dina basa Jerman

Kalimat lempeng dina basa Jerman

kalimat interogatif Jerman

Kalimat négatip dina basa Jerman

BUKU KURSUS JERMAN BAGIAN 2:

kecap sipat Jerman

Kalimat kecap sipat Jérman

angka Jerman

jam Jerman

poé Jerman

bulan Jerman

Usum Jérman

kata ganti pribadi Jerman

kata ganti possessive Jerman

Ngenalkeun kulawarga Jérman urang

Profesi Jérman

Hobi Jerman urang

Jaman ayeuna Jérman

Nomina Jérman -i (Akkusativ)

Nomina Jérman (Dativ)

Tenses di jerman: jaman ayeuna di jerman

Gaduh basa Jerman (kata kerja haben)

Imah urang Jerman

barang rumah tangga Jerman

Hayu urang ngenalkeun bumi urang di Jerman

Pakéan sareng papakéan Jérman

Frasa balanja Jérman

 

BUKU KURSUS JERMAN BAGIAN 3:

Persiapan Ujian Reunifikasi Kulawarga A1

Kalimah bubuka sareng kalimat bubuka Jérman

ucapan na pamitan frasa Jerman

Patarosan dasar sareng waleran dina basa Jerman

Pesenan sareng pamundut Jérman

Téks Jérman sareng latihan pamahaman bacaan

Latihan nulis surat dina basa Jerman

Anjeun tiasa marios buku kami gratis sateuacan ngagaleuh.

KLIK DIDIEU KANGGO NINGALI ATAWA Mésér Buku KURSUS Jérman

Sababaraha koméntar ngeunaan buku kami

 

Koméntar ngeunaan Buku Diajar Jerman Kami

Koméntar ngeunaan Buku Diajar Jerman Kami

Tinjauan dicandak tina Google Play Market.

BUKU PEMBELAJARAN JERMAN GAMPANG pikeun SADAYANA Telepon, TABLET JEUNG KOMPUTER.

JASA TARJAMAHAN INGGRIS KAMI Mimitian. Pikeun inpormasi langkung seueur: Tarjamahan Inggris

Tautan Anu Disponsoran