Basa asing na Jerman 2009 KPSS Patarosan na Jawaban

3

Ujian Pamilihan 2009 Kepegawaian Public (KPSS) Jerman basa deungeun patarosan ujian jeung jawaban



bahan:
Dina pdf tunggal file dina basa Inggris, Jerman, patarosan na waleran Perancis anu lokasina.
ujian KPSS dilakukeun dina basa deungeun patarosan ujian 2009 jeung jawaban bisa kapanggih dina arsip .rar.

Patarosan na jawaban nu di jero hiji file tunggal.
Aya waleran kana patarosan di handap
Jerman TOEFL na ujian lianna meunang dukungan dipikabutuh pikeun instruktur kami almancax forum.
Jerman reuni kulawarga di ujian panglawungan urang, KPSS, Udsen, Yds, A1, A2, B1, anjeun tiasa ngahontal kursus perlu nyiapkeun ujian kawas B2.



File format .pdf, anjeun tiasa didatangan link ieu pikeun ngundeur Adobe Acrobat Reader nyaéta sadia on program gerekmektedir.adob komputer disebut Acrobat Reader mun muka sarta baca file PDF jeung ekstensi:

http://get.adobe.com/reader/

Atikan keukeuh we maneh kasuksésan dina hirup anjeun ...

2009 KPSS basa deungeun Klik di dieu pikeun ngundeur patarosan jeung jawaban

Dear pamiarsa, sakumaha ayeuna dianjurkeun
angka Jerman Anjeun tiasa maca palajaran urang.


buku diajar basa jerman

Para tamu anu dihormat, anjeun tiasa ngaklik gambar di luhur pikeun ningali sareng ngagaleuh buku diajar Jerman kami, anu pikaresepeun pikeun sadayana ti anu alit dugi ka anu ageung, dirarancang ku cara anu saé pisan, warna-warni, seueur gambar, sareng ngandung detil sareng rinci. ceramah Turki kaharti. Urang bisa disebutkeun kalawan karapihan pikiran yén éta téh mangrupa buku gede pikeun maranéhanana anu rék diajar Jerman sorangan sarta néangan hiji tutorial mantuan pikeun sakola, sarta yén éta bisa kalayan gampang ngajarkeun Jerman ka saha.

Anjeun ogé tiasa resep ieu
3 Koméntar
  1. mésér Sibel nyebutkeun

    Kuring ningali .the patarosan ujian dugi ka kirimkeun mail teh? (I hoyong patarosan ujian heubeul)

  2. geu nyebutkeun

    Abdi gonna asupkeun ujian B 1 poé ieu. TurkeyTR nyaeta heubeul opat taun na Kaula bade Tangtu terpadu. Abdi hoyong ngabantuan ti situs ieu

  3. selver nyebutkeun

    Jerman sabenerna mah basa hésé, tapi basa kuring henteu buka Jerman merlukeun méré sirah, tapi taun saterusna kuring işallahh Amin hareup :)))

Ninggalkeun balesan

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.

tilu × opat =