Pangajaran Jérman pikeun Kelas 10

Murid anu dipikacinta, aya ratusan palajaran Jérman dina situs kami. Kana pamundut anjeun, kami ngolompokkeun pelajaran ieu pikeun murid sakola dasar sareng SMA sareng dibagi kana kelas. Kami parantos ngagolongkeun pelajaran Jerman kami anu disiapkeun saluyu sareng kurikulum pendidikan nasional anu dilarapkeun di nagara urang pikeun murid kelas 10 sareng didaptarkeun di handap ieu.


ANGKA Jérman téh geulis pisan?

KLIK, AJAR NOMOR Jérman DINA 10 MENIT!

Ieu di handap mangrupikeun daptar pelajaran bahasa Jerman kami anu ditingalikeun ka murid kelas 10 di sapanjang nagara urang. Daptar unit Jerman di handap aya dina urutan tina saderhana dugi ka sesah. Nanging, urutan topikna tiasa béda dina sababaraha buku téks Jérman sareng sababaraha buku tambahan.

Salaku tambahan, nalika palajaran Jérman diajar, urutan unit tiasa bénten-bénten sesuai sareng strategi pendidikan guru anu lebet dina pelajaran bahasa Jerman.

posisi anu ditingalikeun umumna ka kalkun kelas 10 kalebet, tapi henteu tiasa ngolah sababaraha unit numutkeun preferensi guru Jérman, atanapi tiasa salajengna ditambih salaku unit diskrit anu diolah, sababaraha unit tiasa diijinkeun, nyaéta 11 kelas ka kelas salajengna atanapi sababaraha unit tiasa dimanipulasi sedengkeun kelas 9. Nanging, jejer anu dibahas dina pelajaran basa Jerman kelas 10 sapertos kieu.

Jérman DAYS GEULIS?

KLIK, AJAR Jérman poé dina 2 menit!

Pangajaran Jérman Kelas 10

Nomer Jerman

Kelir Jerman

Klausa sipat Jérman

Occupations Jerman

Kalimat Jerman

Klausa Sababaraha Jérman

Negatives Jerman

Klausa Patarosan Jérman

Jérman Naha ist das?

Item sakola Jerman

Jérman ein eine Artikel ambigu

Pangantén Pribadi Jérman

Konjugasi Kecap Pagawéan Gehen Jérman

kecap sipat Jerman

Housewares Jerman

Kitchenware Jerman

Dativ Jérman

Kata ganti Pananya Jérman

Cuaca Jerman

Organ Jérman

buah Jerman

Sayur Jerman

Hobi Jérman

Kosakata Balanja Jerman sareng Frasa Balanja

Sato Jérman

Imperativ Jérman

Murid anu dipihormat, topik anu dibahas dina pelajaran bahasa Jerman kelas 10 umumna sapertos di luhur. Kami miharep anjeun sadayana suksés.

JASA TARJAMAHAN INGGRIS KAMI Mimitian. Pikeun inpormasi langkung seueur: Tarjamahan Inggris

DINA IEU KURSUS, URANG TEH PANGJANGKEUN TOPIK-TOPIK



Catetan: Simkuring salawasna nyobian masihan anjeun informasi up-to-date. Tulisan anu anjeun baca ieu mimiti ditulis sakitar 1 taun ka pengker, tanggal 08 Désémber 2020, sareng tulisan ieu terakhir diropéa tanggal 24 Désémber 2020.

Kuring geus milih hiji topik acak pikeun anjeun, handap mangrupakeun jejer untung Anjeun. Nu mana anu anjeun hoyong baca?


Tautan Anu Disponsoran